Zvrací ve vaně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17630
5.11.15 20:33

Zvrací ve vaně

Ahoj holky. Mám takový problém. 19 měsíční dcera se mi už potřetí pozvracela ve vaně. Přes den jí je dobře, normálně si hraje, vypadá, že ji nic nebolí, pak ji večer dáme do vany, zezelená, pozvrací se a pak je zase dobrá. Ve dny, kdy nekoupeme, nezvrací vůbec :nevim: Nemáte někdo tušení, čím by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
5.11.15 20:34

Nějaká fóbie z toho prostoru ve vaně, něco jako klaustrofobie

• Citovat
  • Upravit
72725
5.11.15 20:35

@Antonie Bolavá psychický problém - neměla ve vaně nehodu (nespadla nebo tak?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
5.11.15 20:36

Zkus sprchovat :) mě osobně když se naložim do vany tak je mi taky nevolno z toho vedra a páry

Příspěvek upraven 05.11.15 v 20:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
5.11.15 20:37

A není těsně po jídle, když se koupe? Jinak teď řádí střevní chřipky, třeba nějakou lehčí má a udělá se jí blbě v té teplé vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
5.11.15 20:37

Nesmrdí odpad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
5.11.15 20:40

Holky, ona koupání miluje. Vždycky se cpe první do vany. V sobotu zvracela prvně, pak v pondělí a dneska. Těsně po jídle není a odpad nám nesmrdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
5.11.15 20:48

@Antonie Bolavá to je teda divny :think: pockala bych pár dní třeba to přejde jinak bych se asi poradila s doktorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25094
5.11.15 20:50

Zkus chvíli sprchovat a za čas zase vykoupat a uvidíš. Já to mám přesně jako @Markétka90, ale myslím, že dětem tak teplou vodu nedáváš a jsou tam chviličku. Já utekla i z takových těch bublinek v aquaparku a všichni se divily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.11.15 20:51
@Antonie Bolavá píše:
Holky, ona koupání miluje. Vždycky se cpe první do vany. V sobotu zvracela prvně, pak v pondělí a dneska. Těsně po jídle není a odpad nám nesmrdí…

nezačalas používat nějakou chemii, nebo jiný čistící prostředek? :think: je to zvláštní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
5.11.15 20:56

A nemůže se nalokat vody, že se jí pak zvedne žaludek? Moje malá teď blbne s kelímkama ve vaně a leje to na sebe, občas si lokne a zakucká se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
5.11.15 21:01

Vody se nestihne ani nalokat, ani nestačí dělat blbiny jako vždycky. Jediný co mě napadá jsou problémy s tlakem a to mě u batolete dost děsí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
5.11.15 21:31

@Antonie Bolavá to mě taky napadlo že z toho tepla se ji zvedne tlak a udělá se ji špatně. Ale přece zas tak teplou nedavas a není v teda ani tak dlouho. Máš třeba otevřené dveře od koupelny aby tam šel vzduch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
5.11.15 21:42

@Markétka90 dveře mám zavřené, jinak mi připadá, že tam táhne. Je mi to divný prostě. Doteď nic a najednou takový problémy. A google mlčí :zed: Asi je to první dítě na světě, co zvrací při koupání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
5.11.15 21:48

Mě napadá, že se jí třeba zamotává hlava z tý teplý vody nebo ten tlak. A navíc, když tam není vzduch. Já třeba nesnesu termály. Ne že by mi bylo na zvracení, ale začne se mi motat hlava a je mi na omdlení. Třeba jí to nedělá dobře. Zkusila bych se zeptat doktorky. Jde z vody hodně pára?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí