Zvrací ve vaně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
411
5.11.15 21:52

@Antonie Bolavá asi :mrgreen: Ale fakt zkus jen sprchu a uvidíš. :mavam: chudák děťátko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.11.15 21:55

Nás tady v létě přepadla nějaká viróza a já jsem zvracela ve sprše. Ta voda mi vyloženě rozdráždila žaludek. Ale byla to tekoucí voda.
Asi bych taky zkusila odsunout koupání a zkusit jen sprchu a kdyby ani to ne, tak jenom omýt a po čase zkusit znovu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
101681
5.11.15 21:57

@Pomka Já taky nesnesu vlhké teplo a omdlívám, ale že by z toho člověku bylo na zvracení :think:

@Antonie Bolavá U nás kluk zvrací, když mu natečou hleny do krku, tak jestli to nemá podobně a ta teplá voda to neuvolní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
5.11.15 22:03
@Pomka píše:
Mě napadá, že se jí třeba zamotává hlava z tý teplý vody nebo ten tlak. A navíc, když tam není vzduch. Já třeba nesnesu termály. Ne že by mi bylo na zvracení, ale začne se mi motat hlava a je mi na omdlení. Třeba jí to nedělá dobře. Zkusila bych se zeptat doktorky. Jde z vody hodně pára?

pára vůbec. Holky jsou malý, nedávám jim horkou vodu. Mně se taky někdy dělá v horké vodě zle, ale prostě jí to koupání do soboty vůbec nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
5.11.15 22:05
@j.a.n.i1 píše:
@Pomka Já taky nesnesu vlhké teplo a omdlívám, ale že by z toho člověku bylo na zvracení :think:@Antonie Bolavá U nás kluk zvrací, když mu natečou hleny do krku, tak jestli to nemá podobně a ta teplá voda to neuvolní :think:

zcela vzácně zrovna náhodou není nastydlá :think: Já zítra zavolám doktorce radši. Spoléhala jsem na emimino, že tady se ví všechno, že to už někdo někde viděl. No ale akorát mi to dělá čím dál větší starosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
5.11.15 22:11

@Antonie Bolavá taky bych radsi brnkla doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
5.11.15 22:30
@bondy1 píše:
@Antonie Bolavá nekoupala se v poslední době u někoho, nebo nekoupal náhodou někdo jiný než ty?

byla jsem před 14 dny s nejstarší v nemocnici, tak koupal jen manžel. Ale ten koupe vždycky se mnou. Vlastně teda koupal asi s mojí mamkou, holky byly tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
6.11.15 04:49
@bondy1 píše:
Tak tady je dle mého ten problémek, z kouzelné koule na mě vykukovalo, koupání babička, příliš teplá voda.
takže problém odezní, ale bude to ještě chvíli trvat, možná by pomohlo říci holčičce, že voda nepálí A dát na týden do VANY lavor a koupat v něm

Se mamky zeptám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
6.11.15 08:09

@bondy1 ale zase si říkám, že ta tříletá by řekla, že je voda horká. A u mamky bych spíš čekala, že jim tu vodu natočí spíš studenou, ona je strašně opatrná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
6.11.15 17:18
@bondy1 píše:
@Antonie Bolavá ani tříletá neřekne, přeci na babičku neřekne, že se sekla v teplotě, ale je to na dobré cestě, spraví se to, budeš si to pak pamatovat už jen ty

já nemyslím, že by to nahlásila mně, ale že by to řekla mamce při tom koupání. To ona zas jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
6.11.15 18:27

@Antonie Bolavá jak jsi dopadla u dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.11.15 20:40
@Vermun píše:
@Antonie Bolavá jak jsi dopadla u dr?

Chci se zeptat na to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
6.11.15 23:52

Nic moc. Volala jsem tam a prý ji nemám koupat, ale sprchovat. Mám to zkusit tak 14 dní a pak zase vanu a uvidí se jestli se to bude opakovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
7.11.15 08:03

@Antonie Bolavá a při sprše nezvrací??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
12.1.16 08:14

Tak máme asi koupelovou bulimičku :nevim:
Tenkrát jsme ji nějakou dobu sprchovali a dobrý. Pak jsme zkusili vykoupat a zase zvracela. Takže jsme zase asi měsíc sprchovali, zkusili vykoupat, první koupání ok a teď zase zvrací. Ale připadá mi, že se do toho vyloženě nutí. Sedne do vany, já se jí snažím zabavit, ale ona začne tlačit takovej ten kašel, prostě je vidět, že si chce zvednout žaludek. Já nastavim kyblíček, ona si odloží a je spokojená, hraje si ve vaně a směje se.
No tak je tohleto normální??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+