Hlen ve stolici u 2,5leté

1310
5.11.15 09:02

Hlen ve stolici u 2,5leté

Dobré ráno,

naše dětská MUDr. dnes ordinuje až od 10:00, tak trochu panikařím a chci se zeptat, jestli někdo nevíte, co by to mohlo být… Dcera (2,5 r.) teď ráno normálně kakala, nestěžovala si na bolest bříška, nic. Jen v noci jsem jí musela donést nočník, protože si na bolest bříška stěžovala, pak se jen hodně vyčůrala a hned zase usnula. Jenomže teď ráno mě znepokojil vzhled její stolice. Část byla normální, řidší konzistence (jsem na to u dcery zvyklá, jí hodně tekutá jídla, pije spoustu kravského mléka atd.), jenomže část „bobků“ (asi 3 menší) byla jakoby obalená takovým hlenem připomínajícím střívko na jitrnice nebo jako když jsou zabalené takové minipárečky v průhledném střívku, či jak to napsat. Omlouvám se za expresivní vyjádření, ale lepší přirovnání mě nenapadá. Krev ve stolici neměla. Opravdu jsem z toho vyděšená, protože tohle jsem nikdy neviděla. Samozřejmě se chystám zeptat doktorky, ale uklidnilo by mě, kdyby někdo alespoň tušil, o co by se mohlo jednat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
288
5.11.15 09:47

Nabala bych se. Malá tohle měla když dýl brecela. A mlecny výrobky jí taky hodně zahlenujou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí