Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravim,
maly ma uz druhy den odpo zvysenou tt (37.5-38) po hodine to klesne a je zase studeny… Dost slinta, ale to spise, ze mi prijde, ze ma ucpany nos. Ryma netece.
Nyni je mu 11m. A od pul roka porad ryma, z rymy kasel. Vylecime, tyden je jakztak ok a pak zase nanovo. Tesila sem se na leto/teplo, ze to bude bez problemu. A porad se v tom patlame.
Uz sem z toho zoufalaaa… Nic me netesi.
Mate nekdo podobnou zkusenost??
Podle mě to vůbec nic není, myslím tu teplotu. Jinak může mít zvětšenou nosní mandli, alergii atd. To tu těžko určíme.
Jo jo. To me taky napadlo, ze asi budeme muset navstvit ORL.
Diky za reakci ![]()
@janaltm Já bych to asi ani nezjistila
prostě pokud se jinak chová normálně a nehřeje jak kamínka, tak neměřím… ono je to někdy lepší.
Malá má taky teplotu, dokonce včera vyšplhala na 39,1..vůbec nejí. jen pije a slintá jak bernardýn, tak uvidíme co se z toho vyklube
@relay píše:
Malá má taky teplotu, dokonce včera vyšplhala na 39,1..vůbec nejí. jen pije a slintá jak bernardýn, tak uvidíme co se z toho vyklube
zuby?
@janaltm u 11 m dítěte bych zvýšenou teplotku vůbec neřešila. Obzvlášt když se objevuje po dobu jedné hodiny. Taky bych na to nejspíš ani nepřišla
Kluci jsou teda starší, školkový, ale taky kašel, rýma, děs běs.
U prcka mě napadá, jesli to nemůže být senná rýma (nebo nějaká alergie na nějaké pyly, trávy… )
Moje malá měla včera 40.Dneska už nemá ani zvýšenou…Pokud se ti něco nezdá, tak jsi k doktorce ![]()
Poznam to podle dotyku… A cervenych tvari ( to vim, ze je 38 a vys)
Ale jinak mu nic neni, beha a lumpaci jako kdyz mu nic neni.
I ji dobre jako normalne.
Jen me to uz desi… Co zase bude.
Tak snad to nic nebude.
Diky ![]()
Právě probíhá online rozhovor, tak se zeptej ![]()
http://www.vakcinace.eu/ockovani-v-cr