Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky…byla jsem na testu NT+ vše dopadlo dobře..ultrazvuk..test negativní, ale v poznámce napsáno vyšší HCG doporučujeme TT v 16t..mám mít obavy? co to znamená HCG? je to vážné?
![]()
@Veronickav Jj. Asi jsi těhotná, ale hodnota je zřejmě nízká. Proto ten TT v 16t
Jak je možné, že to nevíš
A ty neumíš s googlem? Nebo proč ses nezeptala na místě?
Doporučují ti triple testy v 16. týdnu. Jenže ty jsou mnohem méně spolehlivé, než test, co jsi absolvovala teď. Tak kdo se v tom pak má vyznat. Máš vyšší hladinu hCG, což samo o sobě ještě nemusí nic znamenat, jen to chtějí znovu zkontrolovat.
Šmarja, byla na NT screeningu a vyšlo jí vyšší hcg, tak doporučujou triply, né, co je na tom debilního
podobná diskuse tu dneska už je, pohledám a hodím link…
Holky, ale já vím..jsem ve 13týdnu a včera jsem byla na NT+ testu a ultrazvuk dopadl výborně…malý je zdravý..je to kluk..nejspíš…ale ve zprávě screeningu bylo napsano:zavěr testu negativní a v poznámce:vyšší hodnota HCG doporučujeme TT v 16týdnu…!!! ![]()
Proč zakládáš to samé znova
https://www.emimino.cz/…-hcg-178729/
@Veronickav píše:
Ahojky holky…byla jsem na testu NT+ vše dopadlo dobře..ultrazvuk..test negativní, ale v poznámce napsáno vyšší HCG doporučujeme TT v 16t..mám mít obavy? co to znamená HCG? je to vážné?![]()
dneska tu byla ta sam diskuze.. znamená to, že Tě pohlídají a nabídnou ti 16 tt triple testy.
@Veronickav píše:
@Karleon a co to HCG znamená?
HCG = human chorionic gonadotropin = česky lidský choriový gonadotropin
I hladina hcg má určité rozmezí, které se bere jako normální a odchylky pod nebo nad se hlídají, vyšší hladina může být při VVV apod. a v 16 tt. udělají triple testy