Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@samá práce píše:
Proč by se v inzerátu neměla měnit hodinová sazba za práci? Prostě během chvilky dotyčné přistály v meilu víc nabídek než by stihla. A zjistila, že se v inzerátu podcenila. Tak si zvýšila sazbu. Na tom není nic divného. Kdyby bylo v inzerátu uvedeno 350 korun za hodinu úklidu a vzápětí by se snížila cena za 230 už by jsi o tom nezakládala diskuzi a zbytečně nežvanila.
Jedná se o placený server, kde mohu na inzerát odpovědět jen, když mám placené členství, a u každého inzerátu vidím, kolik lidí už danou slečnu/paní oslovilo.. A ta čísla nejsou vysoká - například paní oslovili 3 potenciální klienti, je tam částka 150 Kč na hodinu, pak oslovím já a tam se změní počet potenciálních klientů na 4 a cena je najednou během pár hodin třeba o 40 Kč na hodinu vyšší.
Jinak, jak píšeš o slevě - kdyby ke mně někdo chodil, odváděl kvalitní práci a chtěl si cenu za tu práci snížit na méně, než si zaslouží, tak bych mu stejně dala více než by chtěl.. Já neřeším primárně tu částku, ale ten způsob, jakým se to děje..
@Beckyttine5
Ale furt je to jen inzerát. Žádná ústní dohoda mezi tebou a paní co inzerát podala. Už jen v ty ceně co si řekla v dnešní době za hodinu úklidu bych viděl pouze to, že se o stovku podcenila. Třeba jedna z těch co ji oslovila před tebou ji nabídla sama od sebe větší sumu.
@samá práce píše:
@Beckyttine5
Ale furt je to jen inzerát. Žádná ústní dohoda mezi tebou a paní co inzerát podala. Už jen v ty ceně co si řekla v dnešní době za hodinu úklidu bych viděl pouze to, že se o stovku podcenila. Třeba jedna z těch co ji oslovila před tebou ji nabídla sama od sebe větší sumu.
je to prostě švindl, to neobkecáš