Zvýšený počet leukocytů

1520
8.7.14 11:16

Zvýšený počet leukocytů

Ahoj holky..prosím Vás neřešili jste někdy problém u partnera a to zvýšený počet bílých krvinek (leukocytů)? Androlog to teď manželovi zjistil a nasadil mu nějaké léky..už jsme chtěli jít na další ivf ale kvůli tomu jsme to bohužel museli stopnout..tak se chci zeptat zda s tímto máte nějakou zkušenost? jak dlouho a čím jste to léčili? atd…děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8020
8.7.14 11:39

@adny může to značit zánět a co mu řekl lékař? předpoklám že má zvýšené i CRP a sedimentaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.7.14 13:08

@luciekal o tom mu bohužel nic neříkal..ale ještě neměl všechny výsledky…další kontrolu má po 20.7…tak snad to bude lepší…ty s tím máš nějakou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
8.7.14 13:12

@adny myslíš s IVF a leukocytama? nene, jen zvýšené leuko mohou být zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
8.7.14 13:41

Leukocyty jsou zánětlivý parametr. Ale zvedají se i při obyčejný rýmě, alergii. I blbá zanícená záděra je může trochu zvednout. Tělo jen reaguje na něco cizího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.7.14 14:07

@Gepardice Aha..takže je to hodně proměnlivé? znamená to že třeba při další kontrole už tam nemusí být??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
8.7.14 14:15

@adny
Přesně tak. Nemusí tam být. Ale taky naopak samozřejmě. Může to být třeba chronický zánět něčeho (třeba zubu) a bude to pořád zvýšený. Uvidíte na kontrole. Když mi dělali předoperační (taky IVF) měla jsem taky zvýšený leuko a dumala jsem čím to je. No a byla to ta rýma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.7.14 14:20

@Gepardice aha..tak díky moc za radu..bere na to nějaké léky tak snad to bude ok..už nechci další měsíce čekat na ivf :( a tobě ivf vyšlo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
8.7.14 14:28

@adny
viz sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...