X - lander X1

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
646
2.8.06 17:17

X - lander X1

Ahoj holky, prosím poradťe hrozně se mi líbí kočárek X-lander X1 nemáte s ním některá zkušenost?? Jestli není poruchový atd. Přece jen je trošku dražší tak abych nekoupila zajíce v pytli.
Co batoh lze upevnit na rukojeť??
díky Liborinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1098
2.8.06 21:51

Bohužel tenhle typ nemám, ale mám X-LANDER XA a jsem velice spokojená, dávám ti tady odkaz na diskusi, kde jsem se na něj ptala a přesvědčilo mne, že jsem si vybrala správně!!!

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Tak třeba ještě se rozmyslíš :D :D :D
Přeji zdravé miminko a správný výběr kočárku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
3.8.06 00:26

Mám X-landera X3 a jsem spokojená. Úspěšný výběr přeje
Claudie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
4.8.06 11:22

Ahoj, já mám x1, nemám k němu batoh- ale myslím že na rukojeť by upevnit šel, ale nebude to nic moc :wink: . používám batoh , který jsem měla a nosím ho většinou na zádech :lol: , občas ho hodím na rukojeť, ale opravdu to nevypadá moc dobře :roll: . Jinak jsem vcelku spokojená, jestli chceš ještě něco v vědět tak pisni :wink: . Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.8.06 12:04

X-Lander

Já mám X-lander xa,psala jsem do diskuze,že mě zlobí aretace před.kola :( ale už jsem to snad vyřešila-uvidíme :D Jinak jsem s ním moc spokojená i naší 6ti měsíč.princezně se v něm líbí.Na batoh na rukojet jsem se dívala,ale zdál se mi příliš veliký-měla jsem strach aby tam člověk pak nenacpal moc věcí a neutrhnul klouby na rukojeti,nebo aby kočár nepadal pod tíhou dozadu. Hledala jsem jiné tašky na rukojet,ale nic se mi nezamlouvalo-bud tvarem,barvou(mám béžový kočárek)nebo finančně dát za tašku 1000korun a více se mi zdalo strašný!!!!!Koupila jsem si ve finála pěknou tašku u šikmookých prodejcu za 200kč a perfekně mi sedí jak barvou tak velikostí.Takže na konec jsem se vším spokojená(když nebude kolo zlobit)a neměnila bych...... Jo ještě jsem zvědavá jak zvládnem zimu!Snad v něm nebude Míše zima........ Zdravim Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.8.06 20:47

X-lander

Mám také XA.Až na obtížnější praní potahu /mám sv. modrý a stále ušpiněný od nožiček/ je bezvadný.Jsem s ním velice spokojená.Tašku originál mi k tomu také nabízeli, ale tak divně visela na rukojeti.Spíš překážela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.8.06 07:22

Holky, dají se u X1 (jedničky) polohovat nožičky? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
31.8.06 20:10

Holky,

mám kočárek X-Lander XT a řeším, jestli se mi vleze od nánožníku fusak o délce 110 cm, konkrétně Emitex Combi. Jestli ho tam nebudu muset nějak skládat… Tenhle fusak se mi dost líbí a chtěla bych si ho koupit, ale u nás ho nikde nemají - musela bych přes net. Nebo nemáte někdo nějaký tip, jaký fusak do něj - kdo jste s ním už jezdili loňskou zimu. Myslím, že jestli XT nebo X1 např. má stejný nánožník, předpokládám, že je stejný pro všechny Landery.

Díky

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
2.9.06 11:42

Ahoj, právě taky řeším jaký fusak do sporťáku X1, máte někdo zkušenosti, díky:-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
2.9.06 11:49

ahoj, mám objednaný xa, což bude až na podvozek stejné jako ostatní landery, a přes net jsem objednala i emitex combi, zas tak strašně hamatný mi nepřijde. až to všechno přijde, vyzkouším a dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
3.9.06 21:11

Ahoj,
máme X-landera XT a chci se zeptat, jestli má někdo z Vás neoriginál pláštěnku na XT od českého výrobce (cena cca. 370 Kč)? Vypadá stejně jako originál (má zipy a nemusí se sundavat když potřebujete k mimču)?
A ještě jedna otázka - bude mi na podvozek s adaptérama sedět autosedačka Maxi-Cosi a hluboké lůžko Dremi? Díky za odpovědi :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
3.9.06 22:27

Ahoj, tak jsem trochu zalovila na netu a zjistila jsem, že neoriginální pláštěnka je bez textilních částí, takže obyč., ale výrobce je X-Lander, takže by měla pěkně sedět … Přesto, jestli jí někdo máte, napište jak vypadá …
A ta autosedačka mi ta zřejmě půjde když koupím adaptéry Maxi-Cosi na X-L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
4.9.06 14:22

Viki25 , prosím Tě, hoď tu odkaz na tu pláštěnku, díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.9.06 16:35

zkusenost s X-Lander X-3

Ahoj,
mate nekdo zkusenosti s kocarkem X-Lander X3?Rozhoduji se,jestli si ho poridit.Mimi se narodi na zacatku prosince.Zajimalo by me,jestli se s nim dombre jezdi atd..predem dekuji za vase odpovedi.libka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
4.9.06 20:07

Odkaz na neoriginál plásěnku X-Lander, cena 286 Kč http://www.vlacek.cz/…kytiery.html
A znovu se ptám: Máte s ní někdo zkušenost? A jak je to s autosedačkou Maxi-Cosi a lůžkem Dremi na X-Landera ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí