Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, prosím poradťe hrozně se mi líbí kočárek X-lander X1 nemáte s ním některá zkušenost?? Jestli není poruchový atd. Přece jen je trošku dražší tak abych nekoupila zajíce v pytli.
Co batoh lze upevnit na rukojeť??
díky Liborinka
Bohužel tenhle typ nemám, ale mám X-LANDER XA a jsem velice spokojená, dávám ti tady odkaz na diskusi, kde jsem se na něj ptala a přesvědčilo mne, že jsem si vybrala správně!!!
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Tak třeba ještě se rozmyslíš
![]()
Přeji zdravé miminko a správný výběr kočárku ![]()
Mám X-landera X3 a jsem spokojená. Úspěšný výběr přeje
Claudie
Ahoj, já mám x1, nemám k němu batoh- ale myslím že na rukojeť by upevnit šel, ale nebude to nic moc
. používám batoh , který jsem měla a nosím ho většinou na zádech
, občas ho hodím na rukojeť, ale opravdu to nevypadá moc dobře
. Jinak jsem vcelku spokojená, jestli chceš ještě něco v vědět tak pisni
. Marie
Já mám X-lander xa,psala jsem do diskuze,že mě zlobí aretace před.kola
ale už jsem to snad vyřešila-uvidíme
Jinak jsem s ním moc spokojená i naší 6ti měsíč.princezně se v něm líbí.Na batoh na rukojet jsem se dívala,ale zdál se mi příliš veliký-měla jsem strach aby tam člověk pak nenacpal moc věcí a neutrhnul klouby na rukojeti,nebo aby kočár nepadal pod tíhou dozadu. Hledala jsem jiné tašky na rukojet,ale nic se mi nezamlouvalo-bud tvarem,barvou(mám béžový kočárek)nebo finančně dát za tašku 1000korun a více se mi zdalo strašný!!!!!Koupila jsem si ve finála pěknou tašku u šikmookých prodejcu za 200kč a perfekně mi sedí jak barvou tak velikostí.Takže na konec jsem se vším spokojená(když nebude kolo zlobit)a neměnila bych...... Jo ještě jsem zvědavá jak zvládnem zimu!Snad v něm nebude Míše zima........ Zdravim Šárka
Mám také XA.Až na obtížnější praní potahu /mám sv. modrý a stále ušpiněný od nožiček/ je bezvadný.Jsem s ním velice spokojená.Tašku originál mi k tomu také nabízeli, ale tak divně visela na rukojeti.Spíš překážela.
Holky,
mám kočárek X-Lander XT a řeším, jestli se mi vleze od nánožníku fusak o délce 110 cm, konkrétně Emitex Combi. Jestli ho tam nebudu muset nějak skládat… Tenhle fusak se mi dost líbí a chtěla bych si ho koupit, ale u nás ho nikde nemají - musela bych přes net. Nebo nemáte někdo nějaký tip, jaký fusak do něj - kdo jste s ním už jezdili loňskou zimu. Myslím, že jestli XT nebo X1 např. má stejný nánožník, předpokládám, že je stejný pro všechny Landery.
Díky
Monika
Ahoj, právě taky řeším jaký fusak do sporťáku X1, máte někdo zkušenosti, díky:-)).
ahoj, mám objednaný xa, což bude až na podvozek stejné jako ostatní landery, a přes net jsem objednala i emitex combi, zas tak strašně hamatný mi nepřijde. až to všechno přijde, vyzkouším a dám vědět
Ahoj,
máme X-landera XT a chci se zeptat, jestli má někdo z Vás neoriginál pláštěnku na XT od českého výrobce (cena cca. 370 Kč)? Vypadá stejně jako originál (má zipy a nemusí se sundavat když potřebujete k mimču)?
A ještě jedna otázka - bude mi na podvozek s adaptérama sedět autosedačka Maxi-Cosi a hluboké lůžko Dremi? Díky za odpovědi
.
Ahoj, tak jsem trochu zalovila na netu a zjistila jsem, že neoriginální pláštěnka je bez textilních částí, takže obyč., ale výrobce je X-Lander, takže by měla pěkně sedět … Přesto, jestli jí někdo máte, napište jak vypadá …
A ta autosedačka mi ta zřejmě půjde když koupím adaptéry Maxi-Cosi na X-L.
Ahoj,
mate nekdo zkusenosti s kocarkem X-Lander X3?Rozhoduji se,jestli si ho poridit.Mimi se narodi na zacatku prosince.Zajimalo by me,jestli se s nim dombre jezdi atd..predem dekuji za vase odpovedi.libka
Odkaz na neoriginál plásěnku X-Lander, cena 286 Kč http://www.vlacek.cz/…kytiery.html
A znovu se ptám: Máte s ní někdo zkušenost? A jak je to s autosedačkou Maxi-Cosi a lůžkem Dremi na X-Landera ?