Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj!
Kdo se tesite na oficialni predstaveni kocarku na www.pegperego.it se sem nekoukejte: http://www.babytv.com/…d-debut.aspx
Pro ostatni zvedavce: Jak se vam libi? Neslaplo Peg Perego vedle? Ja bych od nich cekala spis neco klasickeho. Z meho pohledu je to nevyuzita prilezitost udelat dobry kocar (napr. GT3 s otocnou korbou..). Podle me je to jen zbytecny krok modnim smerem..
Přiznám se, že mně se moc nelíbí. Alespoň na té malé fotce, ten sporťák vypadá divně ![]()
No, nikomu svůj názor nevnucuju. Doma mi stojí pegperego A3 s Navettou a nemůžu si na něj stěžovat ![]()
a tady ještě něco.
http://growingyourbaby.wordpress.com/…erego-skate/
Ahoj vsem, tak po shlednuti videa na www.pegperego.it musim poopravit svuj nazor na Skate. Pripada mi zajimavy a rozhodne nekopiruje Bugaboo, jak se mi na prvni pohled zdalo. Jen by me zajimaly technicke parametry (bud musi byt hluboka korba extra dlouha, nebo je maly sportak..). A bylo by fajn, kdyby sla u sportaku polohovat i podnozka - to taky neni z videa poznat..
Janaze ,
mrkni sem a pusť si to VIDEO 1 a 2:
http://global.skate-pegperego.com/?…
A když si tam klikneš napravo pod obrázkem na DIMENSION - tak tam jsou veškeré techn. parametry ![]()
Ta sport. sedačka bude ale menší a polohuje se podle mě celá, záda a nohy zároveň.
No každopádně je Skate zajímavý, je to takový chameleon, připadá mi ještě mnohem vymakanější než Bugaboo. Celkem mě taky PP překvapili, Skate se úplně vymyká jejich „klasice“ ![]()
Sisi
Sisinko, ta videa jsem pochopitelne uz videla
, ale stejne dik za tip, ty dimensions tam pridali nove - kdyz tu stranku spustili, jeste to tam nemeli.
Takze ta sedacka je fakt mala!! 73cm
To by teda pro moje obriky nebylo! (Ani ten hluboky).
A to polohovani a la Bugaboo se mi pro pohodli ditete taky nelibi. Ale jinak se mi libi ta variabilita kocarku. Ale chce to pidi dite..
Takze celkove nic moc. Jo a moc lehky taky neni. ![]()
No pro moje obříky by to teda taky nebylo
Jen právě nevím, jestli je ta sedačka jen 73 cm, mě to spíš připadá, že to je možná výška od boudy až k nožičkám????
Protože ten obrázek předtím ukazuje délku sedačky (korby) 88,5 cm, což by bylo dost… I podle toho videa mi zase tak malý na 73 cm nepřijde…?
To polohování se mi taky nelíbí a taky mě překvapilo, že je Skate celkem těžký - na to, jak je skladný ![]()
No na me to dela dojem, ze jde o vnejsi (88,5cm) a vnitrni (73cm) rozmery korby - coz je v tomhle pripade po vytvarovani taky sportak. Tomu se ale jen vytvaruje sedacka, ale nijak se neprodluzuje. Takhle mi to prislo podle te jejich prezentace… ![]()
Možné to je… jen se mi nezdá, že by mezi vnějším a vnitřním rozměrem korby/sedačky bylo 15,5 cm rozdíl…???
No jestli je ta délka fakt jen 73 cm, tak to je hooodně málo ![]()
Nevim, taky se mi nezda, ze by mohl byt tak maly
(i kdyz o co je mensi, nez treba ten Casualplay, co resite vedle?
Nebo ta nova Mura??) Je taky fakt, ze ten 15cm rozdil je dost, ale mozna je ten vnejsi udaj mereny v nejdelsim miste, cili nahore te vany
No uz se tesim, az bude nekde k videni. Jen tak pro zajimavost.
![]()