Jak bylo velké vaše miminko po užívání Calibrum mami?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50
3.4.08 11:49

Jak bylo velké vaše miminko po užívání Calibrum mami?

Ahojda, jsem v 5. měsíci těhu a užívám vitamíny Calibrum mami, chtěla bych se zeptat jestli jste některá tyto vitamíny v těhotenství užívala a jak velká se Vám narodila miminka? Zajímalo by mě, jestli nemají vliv na velikost miminka, jako měla třeba Materna? 8O Díky, Lucka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Zentiva Calibrum Mami?

Přidejte zkušenost s Zentiva Calibrum ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
789
3.4.08 11:55

Já jsem je brala jen měsíc. Pak mi doktor řekl, že mi doporučuje je nebrat, protože se pak rodí velká miminka. Prý bych musela jíst jako „prase“ abych měla nedostatek vitamínů. Tak jsem je pro jistotu přestala brát. Teď je opět beru. Kojím a vitamíny potřebuji. Jsou totiž vhodné i pro kojící matky. Já jsem rodila v 37tt a Jonášek měl 50 cm a 3180g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
3.4.08 12:02

Ahojky,

ono na tom asi něco bude.Já je nebrala (brala jsem jen první 3 měsíce Calibrum babyplane) právě z obavy velkého miminka a narodila se mi holčička 4240g a 53 cm :lol: je ale fakt, že se narodila až ve 42.tt. (ježiš když si vzpomenu na poslední týden,tak mám osypky :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
3.4.08 12:05

ahoj,
ja ke brala cele tehotenstvi. myslim si, ze o tech vitaminech velikost miminka neni - spis rodove dispozice :wink: :lol: no a vitaminy sice pojidas i normalni stravou, ale prisun nekterych proste nemuzes dostatecne pokryt, ani kdyby nevim co 8) :D
krisik se narodil 40+5tt a mel 3250g, 50cm

bezproblemove tehotenstvi a zdrave miminko! (at uz je velke, jak chce :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.4.08 12:09

Tak děkuju za odpovědi, jsem trošičku nerozhodná, jestli mám pokračovat nebo je dobrat a už další nekupovat, jsem přeci jen drobnější a 4kg mimi by se mi tlačit nechtělo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
3.4.08 12:12

nursinko, musím tě uklidnit, my dorazily do porodky v 02.30 a malá se narodila v 5.10 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
3.4.08 12:12

Ahoj. já sjem ty vitamíny užívala a miminko mělo 4200g. DLe sester v porodnici to pravděpodobně bylo těmi vitamíny. I mi kvůli té velikosti porod vyvolávali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.4.08 12:17

AHojky,

já je brala, ale ne každý den, spíš nárazově a dcerka se narodila 42tt s mírami 3,99kg a 54cm, prý to na to může mít vliv, ale hodně dělají rodinné dispozice a to máme takže bůhsuď jak to vlastně je

Sandra - nejde mi se přihlásit sakriš

• Citovat
  • Upravit
48576
3.4.08 12:24

brala jsem calibrum baby plan a pak calibrum mami .malej se narodil ve 42 týdnu a vážil 3400 a měřil 49cm,takže uplně normální míry.Je to blbost že by po tom byli větší děti.Ptala jsem se na to několik porodníku a všichni řekli že to prokázali jen u jedněch druhu vitamínu,na jméno si nevzpomenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
3.4.08 12:35

Ahoj, já je brala celé těhotenství, Kristýnka se mi narodila tři dny po termínu a měla 48 cm a 2,75 kg. Takže se mi narodilo takové maličké kuřátko. Myslím, že vitamíny moc vliv na velikost nemají :roll:
To co nepřibrala, když byla v bříšku, to dohání teďka - už má skoro 10 kg 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
3.4.08 12:47

ahoj, já jsem na radu své doktorky celé těhotenství brala jen kyselinu listovou a později magnézium a všechno bylo v pohodě. Pokud nemáš žádné problémy a dodržuješ aspoň trochu zá:,–(y zdravé výživy tak si myslím, že ta listovka stačí. Stejně když se podíváš na složení těch vitamínů, tak tam je trochu navýšené C, skupina B vitamínů a zinek. To se dá v klidu jíst ve stravě, navíc teď je jaro, bude dost jak ovoce tak i zeleniny, kde je vitámínů hora, tak proč to honit pilulkama. já bych doporučovala jen tu listovku, kvůli vývojovým vadám. Jinak moje dcera měla při porodu 3000g a 50 cm - ideální. Jinak mám kamarádku která užívala Calibrum mami a její syn měl 4300g v 39 týdnu a 52 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
3.4.08 12:54

Ahoj,
brala jsem celé těhotenství Calibrum, ale ne tak, jak je napsáno v letáku, brala jsem ob den jednu tabletu a dcera se narodila ve 40. týdnu a měla 2890g a 49 cm. Takže žádný obr nebyla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
3.4.08 12:55

Ahoj, já jsem brala Calibrum babyplan a pak Calibrum mami, Kubík se narodil týden před termínem a měl 51 cm a 3490 g , takže pohoda. Jo a nato že jsem rodila poprvé se malý narodil asi za 44 min. od toho co jsem si lehla na porodní sál!!! :wink: Zlatíčko

• Citovat
  • Upravit
751
3.4.08 12:55

Ahoj Nursinko,
já Calibrum Mami beru, jednu tabletku denně (mají se brát dvě) nebo jak si tak vzpomenu. Myslím si, že je lepší Calibrum brát, než mít nedostatek minerálů. Vitamíny tak nějak stravou ještě pokrýt můžeš, ale všechny ty minerály asi ne. A velikost miminka záleží podle mě spíš na genetické výbavě rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
3.4.08 13:05

Ahojky,
já sice nebrala Calibrum ale Femibion, ale myslím že váha dítěte není o vitamínech, ale jak už tu někdo říkal, tak dědičných dispozicích. Já brala vitamíny hlavně ze začátku každý den, ke konci už jsem to trochu flákala a Kubík měl 3,35, takže v tom to není, a je pravdou, že těhu je pro naše tělo fakt záhul, takže ty vitamíny neškodí. A je fakt, že jsem neměla žádné problémy s pletí, vlasy a jinými neduhami. A doporučuju je brát ještě po porodu, pokud kojíte.
Ještě jedna věc, v těhu jsem něco sníst mohla a něco prostě vůbec, takže strava určitě nepokryje celý spektrum toho co potřebuješ. Zvlášť když těhu někdo, jako třeba moje kámoška prozvrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí