Umývanie dievčatka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
907
1.4.08 09:16

Umývanie dievčatka

Ahoj,prosím o radu.

Ako sa umývajú dievčatka tam dolu?Stačí opláchnuť čistou vodou?Alebo niečim vytierať?Ako na to? Ďakujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
282
1.4.08 10:17

Ahoj, tak já to u svých holčiček provádím tak, že pokud nejsou pokaděné, omývám jen čistou vodou, pokud se pokadí a je to prostě všude, pak nejdřív opláchnu vodou, pak namydlím gelem na intimní hygienu (bez parfémů, s vhodným Ph) a znovu dobře opláchnu. Zatím jsme neměly problém.

Jo a dokud jsou maličké a přebaluji „v terénu“, pak případné pokadění utírám vlhčenými ubrousky vždy zepředu dozadu a opravdu všude, dokud není vlhčený ubrousek úplně čistý po použití (někdy padnou na dokonalé utření dva, někdy i více).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
1.4.08 12:41

Ještě je taky dobrý, vzít vatovou tyčinku, namočit ji do olivovýho oleje a místa kolem stydkých pysků tím vytřít - dělá se jim tam takový mázek a ten by se měl odstraňovat.
Jinak my myjem jen vodou a pokud jsme venku, tak jen když je pokajděná, utřeme vlhčenými kapesníčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ame
1.4.08 22:20

Dorku šoupnu pod kohoutek po každé stoličce, jen dám pozor, abych ji na rodidlech opláchla vodou až po spláchnutí mýdla. Asi tak jednou denně jemně rozevřu vnější stydké pysky a vytřu buničinou (celulóza, buničitá vata, nemůže to pustit chloupky jako třeba vata) nebo chirurgickou „plínkou“ (takový zelený čtverec 40×40cm, tkané to je jako plína ale na 6 vrstev). Jednou měla takový průjem, že se trocha dostala až na sliznici, opatrně jsem to pochytala buničinou.
 ame.

• Citovat
  • Upravit
907
2.4.08 11:59

Ahoj

Ďakujem za rady.Pomohli ste mi.
Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek