kalendar s fotkami deti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35323
22.10.08 18:05

kalendar s fotkami deti

Ahoj, chceme udelat rodine k vanocum kalendar s fotkami deti, vim, ze je to oblibeny darek a tak nechci cekat na posledni chvili, jen nevim, kde takove veci delaji? Ve fotografii? A jeste tipy, kde to delaji v Praze dobre. Manzel rikal, ze kamaradovi to dost po..... takze tipy, kde si muzu nechat bez nervu udelat pekny vkusny kalendar, vitam moc. Diky M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
483
22.10.08 19:19

Můžeš zkusit i toto:

HAPPY FOTO Česko spol. s r. o.
Linecká 828, CZ - 382 41 Kaplice
IČ: 25165291, DIČ: CZ25165291, Zapsaná v OR u KS v Č. Budějovicích, v oddíle C, vložka 7213
Tel.: 380 313 936, 380 313 937, Fax: 380 313 938, info@happyfoto.cz, www.happyfoto.cz

Nástěnný kalendář A3 jen za 224 Kč
Nástěnný kalendář A4 jen za 174 Kč

Nástěnný kalendář s vlastními fotografiemi na titulní a 12 stranách jednotlivých měsíců je dokonalý vánoční dárek. Na každý list můžete umístit libovolné množství fotografií a doplnit je vlastními texty. K dispozici máte velký výběr nejrůznějších předloh a pozadí.

Za včasný nákup ušetříte 50% z běžné ceny. Zbavíte se běhání po obchodech za nákupem konzumních dárků a budete originální. Pohled na babičky a dědečky jásající nad kalendářem milovaných vnoučátek je k nezaplacení. Nadšené reakce obdarovaných osob Vás samotné zahřejí u srdíčka.

Sleva -50% platí pouze pro online objednávky zaslané přes INTERNET
do 3. listopadu 2008.

Program HF Designer na sestavení a objednání kalendářů, ale i fotoknih najdete ke stažení na ZDE. Na nic nečekejte a objednejte co nejdříve. Takto veliká sleva se letos už zcela jistě opakovat nebude.

A ještě něco navíc
Každý, kdo od nás v průběhu výše popsané akce objedná minimálně jeden kalendář, získá na portálu aukce.mimiweb.cz půlroční členství zdarma. Bližší informace Vám pošleme uvnitř zásilky s objednanými kalendáři. Portál představuje internetový svět pro maminky s dětmi (nejen), kde se draží, nakupuje, prodává, inzeruje, soutěží a mnoho dalšího. Neváhejte se pobavit na http://aukce.mimiweb.cz/

Mnoho zábavy při fotografování
přeje online servis Happy Fota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
22.10.08 19:51

Já ho dělala tady

www.24print.cz

A4 vyšla na 127,– Teď do konce října mají akci 99,–
Rychlé jednání a spokojenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.10.08 22:06

Ahoj, já jsem si koupila ve Fotoškoda v Praze ve Vodičkově ulici polotovar, do kterého si sama nalepím fotky. Nechá se vybrat i na netu www.fotoskoda.cz (nech si tam vyhledat kalendare).
 Kita

• Citovat
  • Upravit
9867
22.10.08 22:45

A já dělám fotky s kalenrářem a dávám je do rámečku z IKEA - je stolní, ne nástěnný.

http://rodina.cz/…xxbrezen.jpg /> http://www.ikea.com/…71125_S3.jpg

Rodina si už zvykla, že na vánoce dostávají novou :,-(u fotek. Pokaždé je to přesně rok stará fotka, vyřazené dávám do alba a je to vcelku zajímavé - měsíc po měsíci jak se měníme a rosteme.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
23.10.08 21:39

Jé Lesi, to vypadá dobře. Kolik stojí ten kalendář?
A v jakém programu děláš ty fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
24.10.08 19:35

Zkus www.fotolab.cz

Stáhneš si tam program zdarma do poítače, vytvoříš a pak jen odešleš. Vyzvedneš si to buď na prodejně, nebo pošlou domů.

Ten od Lesiny vypadá mooc dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
25.10.08 23:47
Adriane píše:
Jé Lesi, to vypadá dobře. Kolik stojí ten kalendář?
A v jakém programu děláš ty fotky?

Ten rámeček je z IKEA a stojí 199,– Kč. Ale je věčnej, na konci roku se jen vymění fotky a jede se nanovo. Fotky dělám ve Phoshopu, letos možná zkusím i jiné prográmky, ještě uvidím. Tahle třeba není moc upravovaná, ale mám i takové, kde rozostřím pozadí nebo tam přidám efekty.

Jen je to docela fofr - tím, že čekám na prosincovou fotku si to trochu komplikuju. Loni jsem měla kalendář hotový a připravený k odeslání na vyvolání, ale nakonec jsem narychlo měnila poslední fotku. Ta, co zvítězila byla z 18.12…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.6.09 09:12

Kalendář z fotek

Kalendář jsem si objednal online na www.cdsm.cz . Poslal jsem jim fotky - na stolní kalendář a mohl jsem přidat i popisky a narozeniny příbuzenstva. Vše mi poslali v balíku.
dělají i nástěnné kalendáře - asi 40 šablon. tech stolních je na výběr asi 10.

Cena je ok, vypadá to fakt dobře

• Citovat
  • Upravit
57
25.9.10 21:13

Kalendář

Spíš než digitální tisk někde na internetu, bych zkusila nějaký z velkých labů (ultralab, LightQ, Foto škoda apod.), kteří dělají i kalendáře z fotek - vem si fotky a oni je vytisknou na klasický fotopapír a svážou - vypadá to podle mě mnohem mnohem lépe, než kalendáře z některých těch interntových služeb.

Já loni zkoušela i Fotolab, jenže jsem ho musela reklamovat protože na něm byly pruhy, na druhý pokus to bylo dobré. Reklamaci vyřídili bez problémů a zdarma a poměrně rychle, jenže ty nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová