Naučí se někdy usínat???

P.
2302
4.1.09 10:22

Naučí se někdy usínat???

ahoj, máme 4 měsíční holčičku, hodně nám brečí a furt se chce nosit…poslední dobou jsme zjistili, ze je to unavou, nemuze totiz sama usnout, lezi treba na decce a ostatni deti, kdyz jsou unavene, by asi usnuly, ale ona misto toho zacne moc plakat (cca 1,5h po kojeni) a to je pro me znameni, ze ji amm oblect a bud ji dat do kocarku na balkon nebo vyjet ven.za chvili tam usne, i kdyz chvili si pobreci - cca 5 minut, v postylce usnuti trva dyl, tam rve tak 10-15 minut..i kdyz v noci tam usne skoro hned , do 5 minut, prorve se k tomu a ududla se dudlikem, ktery ji nutim.v noci spi celkem klidne, budi se 2, nekdy 3× za noc, ale vetsinou pak zas hned usne.zlepsi se to nekdy? zacne usinat sama i v prubehu dne? nemate nekdo zkusenost? moc vam dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3492
4.1.09 10:35

Máme doma to samé. Neumí usínat a nikdy neuměla od narození hodně pláče teď už je to lepší, ale bylo to šílené :roll: usínat neumí ani teď. Jedině u prsa, unosit v autě nebo v kočárku ovšem jedoucím. Sama mi neusnula ještě nikdy ani večer. Nespala ani jako novorozenec a řvala a řvala prostě jí to nešlo. Druhé takové díte neznám teda jo syna, ale u něho se to později zlepšilo. Dudlík malá nechce vůbec. Připadám si jak exot. Fakt neznám nikoho ve stejné situaci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
4.1.09 10:44

tak ted uz znas..:-) nam taky desne rve, nemohli jsme driv ani ven, rvala i v kocaru, ted aspon spi tam. sama nikde dlouho nevydrzi, prvni 3 mesice jsme furt jen nosili a houpali, des!!!sama mi taky nikdy neusnula.dudlik taky odmita, proto ji ho vecer nutim a drzim u pusinky, vim, ze se za chvili jeste tedy za doprovodu revu ududla…a kdy se to u vas zlepsilo? trebas jak zacla lezt, jako ze si nasla nejakou zabavu? potrebuju povzbudit…:-) doufala jsem, ze se to zlepsi nejdriv ve 2, pak ve 3, pak ve 4 mesicich…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
4.1.09 10:52

ano ano přesně jak píšeš řvala i v kočárku žádné pohodové procházky s ležícím miminkem se nekonaly. Pořád jsme nosili uspávali ve vaku. Jezdila jsem s kočárkem po kuchyni aby konečně usnula,. Kolikrát jsem brečela zavřená v koupelce protože malá se vůbec nedala položit. Postýlku nezná. Ona sama neusnula ani v porodnici, ale teď je to mnohem lepší :) ale třeba ještě v létě to měla cca 6 měsíců nemohla do kočárku vůbec to dělala takové věci, že lidi se chodili dívat do oken co se to děje 8O :roll: Od 9 měsíců stojí, lozí takže je to lepší, v kočárku sedí tak taky chvíli vydrží. Hlavně aby se něco dělo takže procházky na rušných místech jsou nejlepší :lol: ale spaní je pořád problém obrovský :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
4.1.09 10:56

a představ si že já jsem měla obě děti takové uřvánky a to mi v těhotenství každý říkal, že podruhé už to takové být nemůže i naše dětská dr. nechápala. Asi jsem divná já nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
4.1.09 11:03

chapu, presne tak, jak rikas!mame to samy.tak snad az nandame sportak smerem ven, bude to lepsi i v kocaru.jo, jo, brekot v koupelne - ale i jinde - znam dobre.taky pocit na obeseni se..... :lol: tak pevny nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
4.1.09 11:32

taky ti přeju pevné nervy ale je to lepší když člověk ví že v tom není úplně sám že :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
4.1.09 11:36

to stopro! ja uz nasla hodne takovych debat na netu, ale v okoli takoveho nikoho neznam, same hodne a spinkajici deti…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
4.1.09 11:41

ano ano v mém okolí taky jezdily samé kočárkové děti hledící neřvoucí kde mě položíte tam budu ležet a hledět :lol: no na společné procházky to máme trochu z ruky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
4.1.09 11:43

taky jsem koukala, to je ale moooc skoda!!!!mely bysme furu temat a zazitku k vypraveni, myslim…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.1.09 12:24

Mame 2 leteho chlapecka a sam dotedka neusne…od malinka to same co popisujete,neslo ho polozit, postylka byl k nicemu, bud jsme nosili,houpali nebo vozili.....doted ho v poledne uspavam v domacim kocarku a pak prenesu do postylky…sam by neusnul…je schopny brecet i 2 hod…takhle usne do 5min a spi pak i 4hod…vecer uspava manzel,ctou pohadky,zpiva pisnicky,hladi,drzi za ruku…zkouseli jsme i vyrvavaci metodu-nechat plakat,chodit tam po 5min se podivat a ujistit ho,ze tam jsme…no,rval i pres 2 hod…nikdy se rvanim neunavil tak,ze by padl,vzdycky to bylo jen horsi…takze stale uspavame…a tesime se na dobu,kdy pujde spat sam…
 Alca

• Citovat
  • Upravit
Fik
4.1.09 12:26

Hola :)
pridavam se s nedudlikovym urvanym nespavym ditetem..
Tak jak pisete, bez asistence neusne.
Kolem 4. mesice, spala taky pouze pres den v kocarku - kocarek se musel pohybovat. Nyni nastesti toleruje jedno spani na balkone, ale na druhou stranu se budi x-krat v noci.
Na spave deti neverim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Fik
4.1.09 12:28

a propo… kocar mame taky JEN na spani. Bdele ditko tam nikdy neni se zavrenou pusou,.. JEste ze mame satek.. na delsi prochazce jsem za exota.. tlacim prazdny kocarek a Cacorku mam v satku

• Citovat
  • Upravit
P.
2302
4.1.09 12:28

koukam, ze takhle „postizenych“ maminek bude asi dost, jen je clovek na ulici bezne nepotka. my prave ted s tou vyrvavaci metoudou zaciname, celkem se osvedcuje, nechame rvat, po 5 min tam vudycky jdeme a holcicka nam v postylcepak usne - ale trva to 10-30 minut, praktikovat to takhle do smrti nechci :-), tak dousam jen, ze by se to mohlo tim zlepsit, ze ji dojde, ze je vyhodnejsi nervat a usnout misto toho…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
4.1.09 12:36

anonymni - mam dotaz - dvoulety chlapecek porad place jako na zacatku? ja jen na co se pripravit…porad doufam, ze kolem 6 mesicu se to nejak zlomi..:-) prosim, neberte mi tu iluzi..:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí