Naučí se někdy usínat???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4332
3.2.09 07:08

Ahojík holky!

Pampi … tak to je síla s těmi zedníky … to bych už na ně poslala toho svého … a máš recht, ty věci nevracej - když si to nakonec stejně budeš muset opravit sama, ne? :lol: … a teda zkus mi prosím vysvětlit, co těm dětem vadí na tom, že se jejich táta oženil a je zase šťastný (když jsme se poznali byl už několik let rozvedený - rozvedli se k vůli nevěrám jeho bývalé) …byl na dně a v podstatě bezdomovec ( myslím tím, že neměl trvalé bydliště … se mnou našel klid, zázemí a lásku … tak tomu faaaaaaaakt nerozumím :oops: … co je na mně tak špatného? …
jo a s tou matkou - ta moje neskousla, že jsem se tajně vdala (žila jsem už dávno sama, bylo mi 32 - udělali jsme si svatbu ve čtyřech)a co hůř, za svědka mi šla kamarádka(kterou matka prohlašuje za děvku) , tak jsem si vyslechla, že doufá, že neskončím jako ona - jako děvka - tak to byl pro mne KONEC vztahům … Mišku už viděla, ale určitě si s ní JÁ nemám co říct

Kleri … a ty vážně přijedeš, i když tě, dle tvých slov nečeká ni cpěkného?… a dobré rady? … bohužel, jsem chytlavka a nevyžádané rady se mne hroooooooozně dotýkají - teda jak se jedná o jídlo, dudlíka, oblíkání, topení … chichichi … mám suprovní tchýni - spíš jako mamku - ale za některé věci bych „vraždila“ … ale už se učím trochu to zvládat … naštěstí většinou zabere, když prohlásím, že dneska už se to dělá jinak chichici

Aki … tak ty taky bojuješ s dětma tvého manžela? … co to je , že jsou ty děcka tak sobecké? ( ne, já vím, že žárlí)… doufám, že Barunce se kašlík bude jenom zlepšovat - už by to bylo potřeba! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
3.2.09 23:31

Bry vecer holky,
teda uz skoro dobrou noc. Toto utika, ze? Mame tady unor, za dverma Valentyn, slavite?
U nas, Vasik tri dny a noci ctyricitky, nakonec jsem nevydrzela a dala mu brufen. Ikdyz je pro deti, neda se sehnat nechuceny, vsechno naji silene sladke, takze chudaka to natahlo, ale pak to nejak spolkl. Nastesti, dnes rano uz bez teplot. Sice pofrkava a pokaslava, ale zadna teplota, takze uz je sem tam i vesely. Ovsem, chytla to zase ta starsi. Takze ted me tu kouka na pohadky s 39,5 :-( A prave zahlasila, ze ji boli brisko, to dela vzdy, kdyz bude zvracet. Jdu nachystat kbelik :-( Jeste ta prostredni a manzel a ja taky vyhlasim stavku.
S moji rodinou, ja nechapu, do ted byli jakz takz vsichni v pohode a najednou se s nimi neda povidat ani po telefonu. Priklad: mami ja musim jit, Juli mi place. (lezla na ni teplotka) Mamka: Jak to? Cos ji zase udelala? - jako chapete? nebo jsem tu jediny „letadlo“ a zbytek normalni?
Bohuzel do CR jet v podstate musime, letenky se nedaji vratit a jedem tam i za manzelovou rodinou, takze on se celkem tesi, alespon holky uvidi prarodice.
Noni ke tve reakci k Pampelinym zednikum a rodine bych se taky podepsale. To jsou ale slajdriani. Zadny veci nevracej, dokud to poradne nespravy, nicim je pak nedonutis prijit zase.

Ja letim, skoncila pohadka,

sladkou dobrou noc!!!!

kler

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
4.2.09 19:23

Ahoojky holky…
Tak se omlouvám za absenci......Sice už jsme zdravííí…huráááá,ale víc než ty děti,mě časově vyčerpává babička(tchýně)…tak,že ted místo dětí lítáme do nemocnice.A můžu vám říct,že je to horší než lítat kolem 4 nemocných dětí....... :cry: :cry: :cry: ..jako mimi..

Pampeli- -to je fajn,že ti to ty super zedníci udělali tak dobře,že si to budeš muset opravit sama.....no aspon,že ti nechali vercajch… :lol: :lol:

Noni-já to sama nechápu,proč jsou ty děti takový…manžel na tom byl podobně…nehledě na to,že si jeho ex nasekala plno dluhů a my jsme to musely platit.Ale furt tak nějak jsem byla ticho.Neustále ho tahá po soudech a štve děcka proti mě…př..že jsem k… ,že je nemám ráda atd.....takže jsou naočkovaný a za papínkem chodí jen aby koupil hooodně drahé dárky…což já protestuji,protože koupit blbou osušku za 1500,–mi přijde absolut hovadina..a to je jedno z mála…No tak jsem špatná

Kleri -tak tímhle jsme si už prošly…NENAKAZILY JSTE SE PO NETTU??? :lol: :lol: NÉÉÉdělám si legraci…chuděrky malinký..tak at se brzy uzdravíte.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
5.2.09 11:11

Tak jsem tady po kratší odmlce..ne že by jste mi nechyběly :O))) ale jsem tak hloupá,že když nám odešel počítač rodinný,tak jsem se rozhodla,kvůli nedostatku místa,že koupíme nootebook a to rovnou dva,aby se dětičky nehádaly…nějak jsem nepočítala s tím,že mě ani jeden z nich na ten svůj nebude chtít pustit..a stalo se…dva PC doma a maminka nemá na čem psát..to jsem to dopracovala..
Včera jsem zažila šok…malá je šíleně zahleněná,tak nám na to v lékarně dala sirup..odpoledne jsem se snažila ho do ní dostat,docela to šlo,ale poslední lžičku místo spolknutí vdechla a začala se dusit..byla úplně rudá a nedýchala..chytla jsem jí za nohy a pověsila hlavou dolů a bušila do zad trvalo to hrozně dlouho,alespoň mi to tak připadalo,než se nadechla ale pořád jako by chrčela a hlavně neřvala..až po delší době se i rozkřičela…byla to hrůza..dala jsem ji manželovi a složila se..klepala jsem se tak,že jsem se neudržela na nohou..no děs..
noni -ten odpor k náhradním maminkám chápu jen částečně..naši byly rozvedení už delší dobu,když si táta našel přítelkyni a já byla ze začátku docela ráda..bylo mi ho líto,že je sám..ale později jsem zjistila,že přítelkyně je alkoholička a to opravdu bez přehánení i když v té době to nebylo jěště tak zjevné..občas to přehnala s pitím a nedostavila se do práce..dneska už jsou na tom tak,že sedí v hospodě denně a já vím,že s nima můžu mluvit tak maximálně do tří hodin,pak už jsou posilněni alkoholem natolik,že se s nima mluvit nedá…je to smutný,ale bohužel já sama s tím nic nenadělám…pokud jsou střízlivý,tak jsou oba super,pokud se napijí,tak je to konec…jěště zpět k tomu odporu k náhradní mamině..ono to bude i tím jak psala aki maminka je doma štve a oni vás pak vidí v tom horším světle a žárlivost je v tom určitě taky…taky mi najednou vadilo,že na mě táta nemá čas…ale už jsem byla dost stará na to,abych pochopila,že je dobře že není sám..
aki -copak se stalo tchýni,že je v nemocnici??
kleri -pokud byla vaše rodina doteď v pohodě,tak je šance,že se do té pohody co nejdřív vrátí a bude zase klid…a hlavně pořád máš kam a s kým utíkat :o))
chudáček malej,takový horečky,to já bych už šílela a lítala na pohotovost..nesnáším ti dětské nemoci,to že těm drobečkům nemůže člověk pomoct..plakala jsem i když měl synáček nedávno tu angínu,že nemohl ani mluvit a to je mu 16let a byl v tu chvílku zase můj malinkej Míšánek :o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
5.2.09 14:18

Ahojky…
Teda Pampeli..to bych asi umřela strachy…tenhle pocit moc dobře znám.Jen v trošku jiné situaci.Když se nám dusila malá ve dvou měsících mlíčkem..ale ona se nenadechla.Já v tu chvíly po veškeré mé snaze byla i histerická a nebýt kamarádky ,tak fakt nevím.V tu chvíly se ti promítne každá vteřina a i minuta je moooooc dlouhá.Od té doby říkám,že rychlá záchranná je pomalá záchraná.Máme je od sebe jen 7km a oni si přijedou za půl hodiny…hovada…to i z Plzně tu byli rychleji.A už nám posílali vrtulník.No při vzpomínce na to mám dodnes husí kůži.Ještě že ty dispečeři mají takovou trpělivost i když jim člověk nadává.No hlavně at je malá v pohodě.Naší už se to zase vrací.Kašle jako o závod…už mě asi trefí šlak.Babičku dneska pouští domů,tak mi teprve nastává peklo… :cry: :cry: měla plicní embolii.Ani by mi tak nevadilo se o někoho starat,kdyby měla trochu jinou povahu…při tý představě,že to ted budu poslouchat celý den jee mi hrozně.Je jí už 68,ale ty názory… :roll: :roll: a ještě to dohadování a jak poštuchuje holky mě děsííí.No od rána mám depku jako blázen.Tak se omlouvám,že se tu tak zpovídám.........
Ještě jsem chtěla k tý rodině… Pampeli -nežije tvuj otec s mojí mati???? :lol: :lol: přesně vím o čem mluvíš......když tatí umřel,tak si taky našla nějakýho..dodnes mu nemůžu přijít na jméno…akorát tam už musím přijít v 9 ráno,abych je viděla střízlivý.Jinak se nic nedozvím…máma teda pila,ale tak nějak s mírou…za tto ted…chlastá první ligu…No už jsem se s tím nějak smířila,i když mě to štve.A raději tam ani nejdu.Nemám ráda,když na mě někdo po ránu promluví a zavane chlast…fuj..to mám osypky.....A to bydlí 200m od nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
6.2.09 11:47

aki -tak to teda musela být hrůza..úplně mi naskočila husí kůže,když jsem to četla..brrr ten strach je tak šílený a když není nikdo kdo by pomohl..doufám,že to už nikdy nezažijeme…
tchýně bude bydlet u vás?? je to hrozná představa starat se o čtyři děti a jednu nemocnou tchýni..lituju tě..moje tchýně i tchán jsou v pohodě i když mi taky sem tam něco vadí a jim na mě určitě taky,tak to zvládáme bez hádek a v klídku..manžel je jedináček a našel si mě s dvěma dětma a každý s někým jiným,je zázrak že to zvládly vydejchat a nikdy to nedaly najevo ani mě,ani dětem..naopak by se pro ně rozdaly…
teda,máme toho dost společnýho :o)))) rodič notorický alkoholik,to je na napsání knížky..nejhorší je,že už skoro nepoznám,kdy jsou střízlivý a kdy ne,pak jim něco řeknu a oni to zapomenou a řvou,že jsem jim to neřekla..minule chtěly po synovi aby jim něco smazal v mobilu volaly mi kolem třetí,to jěště není doma ze školy,když přijel tak jsem tu řekla,najedl se a šel tak asi v půl šestý a táta ho vyhodil z bytu a řval na něj jěště na schodech,že se na ně vykašlal a nepřišel hned když volaly a teď že už to nechce..jako malý děti a chudák synátor přišel domů skoro v šoku..už tam ani nechtějí chodit a když tam máme jít,tak jsme všichni nervozní…minule dokonce řekly synovi,že jeho vlastní otec byl super a že byl lepší než Tonda(můj manžel) za což jsem je mínila zabít,protože jeho tatínek s náma byl rok a to jěště zahýbal s tou paní,kvůli které od nás potom odešel a sebral nám i postele na kterých jsme spaly..taky se na nás jednou naštval,když jsme odlétaly na dovču a řekl ať s váma to letadlo třeba spadne a to bylo něco,co mu nikdy neodpustí manžel.. a na druhou stranu,když je střízlivý,tak jako dnes ráno,tak nám běží do města koupit maso a nese nám ho až domů…bohužel už vidím,že jak se napije,tak mi to vyčte…
malá je už zase nastydlá,je zahleněná jako blázen..chrčí a nemůže ani jíst,jak má ucpaný nos..nevím jak jí z toho dostat zkoušíme kdeco..
jejda,to jsem se nějak rozkecala,ale pomohlo mi to se vykecat..jak jsme nachcípaný,tak nikam nechodíme,nikdo nejde k nám a já nemám s kým promluvit a to je za trest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
6.2.09 20:08

Pampi -tak v to doufám,že už to nikdy nezažiju…to už by byla moje smrt… :cry: :cry:
Tchýně nebydlí u nás,ale 1 km od nás a to bohatě stačí…zrušila bych mobilní tel…vyvěsila pavučiny,aby to vypadalo,že tu nejmín 5 let nikdo nebydlí.. :lol: :lol: …dneska volala jen 3krát,abych jí jela zavázat nohy…a to už jsem byla vzteklá,protože nechápu,proč to sundavá…a navíc jsem jí vysvětlovala,že nemám čas,že je Barunka marod a musíme inhalovat každé 2 hodiny…nepochopila… :? :? ona je jinak skvělá…holky starší vlastně taky nejsou její nic a má je moooc ráda.Snad bych řekla víc než moje máma.Jen mě štvou ty její názory,který nemaj hlavu ani patu ale prostě má pravdu…
S tím pitím…no…to jde poznat jen když už má přebráno…to už se musí podepírat.A to už se otáčím a kroutím hlavou.Už několikrát jsem dělala,že ji neznám…jinak by to byla skvělá ženská,ale tohle mě vytáčí.To ti řekl tvůj táta?Aby s váma spadlo letadlo?Tak to se tvýmu muži nedivím…to bych mu v životě neodpustila :! :! :! A co se týče vyčítání,tak na to jsem SILNĚ alergická…
Odsáváš malý z nosánku?malý to dost pomáhá..nás spíš trápí ten nekonečný kašel…už si říkám,že by se alespon pozvracela,aby to šlo ven.
To mě ta nevykecanost už taky leze na mozek..viz.včera.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
6.2.09 23:04

krásný večer a doufám že i noc :o))))
aki -jak inhalujete a co?? neumím si představit jak malou přesvědčuju aby inhalovala,ale třeba by nám to pomohlo..ona nemá rýmu klasickou,ale tu zadní..v nosánku nic nemá a když odsávám,tak nic neodsaju…ale chudinka nemůže ani polykat,ráno se málem udusila chlebem,nešel ji přes ty hleny spolknout…ani čajík nemůže pít,protože u toho dejchá pusou a vdechne ho..o kojení ani nemluvím..dneska jsem koupila Sterimar s mědí a vypadá to,že to možná pomůže,odpoledne už docela jedla i pila..
s tou tchyní tě fakt lituju,ale úžasně jsi mě pobavila těma pavučinama..jsem se tady smála až si děti myslely,že už mi definitivně luplo v bedně…a to se poslední dobou moc nesměju,nějak mě unavujou ty chřipky rýmy a vůbec to počasí a nedostatek společnosti a únava atd…
s těma rodičema je to vážně někdy těžký,taky už se mi stalo,že jsem tátovo přítelkyní táhla z hospody domů a to doslova vlekla,v životě mi nebylo trapněji a to nejsem žádný svatoušek ani abstinent,ale opít se tak,že se neudržím na nohou to je hrůza.. taky se stalo,kdysi když byl syn malej asi tak pět let,že si ho vzala k sobě domů,to jěště tolik nepila a bydlí od nás asi sto metrů,tak jsem na to kývla a on se mi vrátil za hodinku domů s tím,že tetě je asi špatně,že tam leží na zemi…byla ožralá jak pra.. a kluk si tam hrál s jehlama na šití od té doby už jsem je tam samotné nepustila.. už zase jsem se nějak rozkecala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
7.2.09 10:36

Ahoj maminy…

Tak jenom na skok, nějak mám poslední dobou pocit, že nic nestíhám, nic mne nebaví a vlastní dítko i mažela bych asi nejradši uškrtila … asi už potřebuju sluníčko a pokecat s někým aaa … no, znáte to…

Nebudu to pdát jmenovitě, protože chci napsat, že na vás všechny myslím a taky na to, aby bylo těm vašim broučkům už brzo líp … týká se to vás všech, tak nejmenuju …
Nám se zatím nemoci vyhýbají … chodíme plavat - teda zatím do vaniček … ve středu jsme byly na první Hexe … no a od té doby se to s Miškou zase zhoršilo … ale to se dalo čekat , že? … naštěstí jsme to zvládli bez reakce, když nepočítám její touhu po mamánkování …

Co se týká prvních dětí mého manžela, tak raději už nebudu nic rozepisovat … jenom to, že jeho přístup k nim je někdy na ránu - pořád ba kolem nich našlapoval a zametal jim před nosem … v podstatě třetinu svého příjmu dává jim … já vím, jsou to jeho děti, ale jako třeba nechápu, když prostě nejsou finance, tak nelezu na vysokou, nebo si aspň hledám brigádu, ne? … a nebo, na co potřebuje středoškolák studující ve městě, kde bydlí, vlastní auto? … no, prostě je tady spousta ale, a kdyby a až …

Se nám ta naše debata něak zvrhla, co? … asi bude lepší vrátit se k našim malinkatým nespavcům, což jsou zatím naše největší starosti s nimi, chichichi

Tak vzhůru do pomlouvání dětiček, že se jim nechce v noci spát !!!!

Ale, pokud vám to vykecávání pomáhá, tak je to dobře … to je důležité - já jenom, že mám několik šmíráků, tak já raději už nebudu psát nic citlivého, aby ještě nebylo horko :oops:

Aby jste si nemyslely, vyslechnu vás ráda a když budu vědět jak, tak i zkusím poradit …

hele, to je dneska příspěvek jak od mentálně postižené - asi fakt potřebuju relax 8O

Pampalááááááá!!!!!!!!!!!!

UZDRAVTE SE VŠICHNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
7.2.09 11:24

AHOJ HOLKY,

Noni- -máš pravdu asi jsme trošju víc odbočily od tématu…ale jak je člověk nevykecanej,tak se rozepíše a neuvědomí si co a kam píše…tak nějak je mi celkem fuk jestli si to přečte nějakej ten šmíráček…ono to tak tajný není a navíc co napíši tak řeknu do očí.Tak,že může klidně někdo přijít.....
Ty máš také nevlastní ratolest na vejšce???…někdy mám pocit,že jsme tu snad všichni příbuzní… :lol: :lol:

Pampi -tak krásná noc zaručeně nebyla…už přemýšlím jestli mám vůbec chodit spát.Poslední tři noci byly teda užasný…kvičí i u prsa a já už se nemůžu ani hnout,jak jsem celé noci narvaná v postýlce…no děs… :cry: :cry:
Jak inhalujeme??? nad míru očekávání dobře…když jí to dám kpusině,tak jí to moc zajímá a dává si to do pusinky a honí tu páru..tak že je skvělá a šikovná…a hlavně mě těší,že jsou vidět známky zlepšení jak s rýmou,tak s kašlem…Možná by to malou taky zajímalo a určitě pomohlo…Jak popisuješ jak je zahleněná,tak je mi jí moc líto,ale zkus se poptat svojí DR.možná by vám ho taky doporučila…a pokud ho má tak i zapůjčila…nám ho ta naše půjčuje a už čekáme na vyjádření ppojištovny,že nám na něj přidá půlku,protože chodíme s Terezkou do respiračního centra,kde nám ho doporučily.

No rodiče NO COMENT…to je na romány…a na víc jak píše noni..sem se to asi fakt nehodí…

Hele to máš dobrý,když koupíš dětičkám dva notasy a oni tě nepustí ani k jednomu…aby tě tam pak nepouštěli za úplatky… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
8.2.09 08:23

Ahojky Holky!!

Teda toto leti, ja se stydim :oops: sice si vas prectu, ale uz nemam silu odpovidat nebo me dojde baterka u notebooku a nebo usnu a nebo me manzel vyhodi spat :lol:

Aki - sice nemam ratolest na vysce, protoze bych to jaksi vekove nedala. Ale bracha v puberte stoji za vsechny prachy a i to auto prijde casem ;-)

U nas musim zahlasit pokrok. Hlavne at to nezakriknu. Vasik je uz dobrej, bez teplot a dnes se cely den smal. No, neni nic uzasnejsiho nez miminko s dobrou naladou? Mozna jeste manzel s dobrou naladou :D Dostal 3× brufen a teplota zmizla, jeste dostava homeopatika v kapickach na to jeho zahleneni a konecne vykaslava a dokonce uz mu to leze i nosem, coz do ted nebylo. Dokonce dnes delam pokus, ze nebude spat na polstari, ale zase normalne. Holky obe jsou taky konecne dobre, dobraly homeo a obe vypadaji dobre. Akorat to s tim spanim v noci. Mam pocit, ze cim vic deti mame, tim se zvetsuje sance na castejsi buzeni. Uvidime tuto noc. Uz jsem malem usla u kojeni, ale rikala jsem si, ze na vas musim kouknout, jak se mate.

Priste si vas poradne proctu, doufam, ze bacilove uz daji pokoj, ze slunicko vam bude sviti vic a vic, a ze manzelove a rodina daji bud pusinku na celicko a nebo nebudou opruzovat. Krasne nove nedelni rano!

kleri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
8.2.09 12:08

NAZDÁREK :-) :-) :-)

Kleri -už jsem myslela,že ti dětičky začali spinkat a ty ses na nás vyprdla… :lol: :lol: :lol: …to je fajn,že se vám to lepšííí ..hlvně at se to zas dlooooouuuuho nevracííí…
Stejně máš můj véééélikýý obdiv…já mám sice 4 dětičky,ale tak nějak víc od sebe.A je to pěkný záhul,když všichni omarodí.To se ti vůbec nedivím,že večer sotva koukáš a že usínáš za pochodu.Já už včera myslela,že se nedožiju večera jak jsem byla vyřízená…a beruška jako by to věděla tak spinkala cééééééélou noc.Ani na papu se nevzbudila.Tak jsem to dospala.A hned má člověk jinou náladu.....

Tak doufám,že u vás bude ta noc taky tak úžasná,aby jste nabraly síly..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
9.2.09 07:45

Ahojík!

Tak nevím, co se zase děje … teď jsme měli dvě noci, kdy dokázala spát v kuse luxusních pět! hodin … a dnšní noc zase na prd … ale já to tušila … asi je taky citlivá na změny počasí - po mamince, chjo … včera byla celý den protivná - a během odpoledne u nás napadlo skoro 15cm sněhu - venku to eď vypaá jako v pohádce, akorát jsem teda zvědavá, jestli budu tak poetická i po tom, co absolvuju cestu s kočárkem do měslta, chichichi

Pampel … doufám, že Janičce se už dýchá líp … a že tě snad ratolesti brzo zase pustí na PC, chichichi … mazec - dva počítače a mamka se může jít klouzat 8O … no co, nová doba :lol:
Aki … teda jsi mne překvapila, že už tak malý drobek může inhalovat … teda věřím, že to nebudu muset nikdy zkoušet, ale pokud ano, tak doufám, že malá to taky vezme tak v klidu … jo a taky mám nevlastní ratolest na vejšce a jenom doufám, že ta druhá se tam nechystá 8O

Kleri … to je dobře, že už Vašíčkovi začíná být líp … a taky,že děvčátka se taky uzdravují … a máš pravdu, není nad usmívající se spokojené miminko …

Holky a s tím dušením, co jste tady psali…tak máme taky zkušenost … naštěstí to dopadlo dobře … Miška mi vdechla Hylak (kyselý hnus na podporu střevní mikroflory) … nechutnalo ji to, navíc se asi i lekla a tak místo polknutí jsem slyšela, jak to vdechla a najednou bylo ticho a ona se nenadechla a ani to nezačala kuckat (byli ji dva měsíce) … nikdy v životě jsem se tak nebála … pověsila jsem ji za nohu hlavou dolů a plácala po zádech a řvala na ni, ať dýchá … nevím, jak dlouho trvalo, než se poprvé nadechla a začla brečet - pro mne to byla celá věčnost a už jsem volala na manžela, že má volat záchranku … jak se rozbrečela, tak jsem vysílení skoro upadla - malou jsem dala manžovi a sama jsem se složila a brečela… třásla jsem se ještě dlouho a mám pořád strach ji dát cokoliv, co by mohla vdechnout :oops:

Takže holky, přeju nám všem úžasný nový týden, kdy nás dítka nechají vyspat aspoň DVĚ noci v klidu (nemůžeme zase chtít zázraky, že?) !!!!!!!!!

Krásný nový den a týden!!!!!!!!!!!!

Pampaláááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
9.2.09 07:48

Jo , jsem zapoměla … mám pocit, že Miška začíná mít období, kdy beze mne neudělá ani ránu … prostě jakmile jsem od ní na víc, než tři kroky, tak je hned hrozný řev … a to i u tatínka na rukou 8O … holky, máte víc dětí - poraďte, jak dloho to může trvat? … měli jste to taky tak? … a já bych ji v tom nerada nějak podporovala ale zase nechci aby si myslela, že ji nemám ráda???

Jsem zmatená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
9.2.09 09:14

Dobréé ránko.....hlásím ,že u nás druhá noc úžasná… :potlesk: :potlesk:

Fujj..tak mi hned po ránu naskočila husí kůže,když jsem četla ten Nonin příspěvěk…to je hrozný..a vždycky ,když někde něco takového slyším,tak se mi před očima promítne co se stalo nám.A vidím tam tu bezvládnou Barušku,,,,,fujjjj..hroznej pocit…

Noni -my jsme to měly i u Terezky,že inhalovala už v 8 měsících.Holky vždycky přitáhnou nějakou nemoc ze školky a odnese to vždycky ta nejmenší se vší parádou… :cry: :cry: ale je to úžasná věcička…druhý den měla klid a dneska se po 14 dnech kóóóóónečně chystáme na procházku…HURÁÁÁÁÁÁ…
FUUJJJ…HYLAK..TEN BYCH NEPOZŘELA ANI NÁHODOU…CO POTOM TY DĚTIČKY…holky se po něm vždycky pozvraceli…(ani se nedivím)

Noni k tomu mamánkování.....dětičky jsou asi pěkně vyčůraný…Bára začíná …už zase.....znovu..A přijde mi to vždy,když je takový to období,třeba že je nemocná a že jí tak nějak věnuji víc pozornosti jen já.Jinak si ji bere hodně manža…právě proto aby nebyla tak moc závislá na mě…A ted to tu máme znovu…Včera zrovna tak vyváděla a normálně se mi vzteky zaryla do tváře.Tak jsem zvýšila hlas a ona jak se chuděrka lekla,tak na mě vyvalila ocicka a natahla na tatínka ruce…
Tak že těžko říct jak dlou to bude trvat..určitě ,když jí bude mít víc manžel i přes její vztekání,tak si nebude myslet,že jí nemáš ráda........zkus to…ale konec to asi není......ono je to na bednu,když jsi unavená a pak ještě celý den bez ní neudělat ani ránu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí