Chůvička a monitor 2v1 Angelcare 401

8647
4.1.09 21:46

chůvička a monitor 2v1 Angelcare 401

Dostali jsme tohle zařízení 2v1 k vánocům.
Ted jsem to zkoušeli dát do zásuvky a „ověřit funkčnost“,ale píská to teda na všechny strany…Současně se nabíjí baterie a do nabití s tím nejde nic dělat..
No,nějak z toho nemám vůbec dobrý pocit,zda je to dobrá věc.

Máte prosím někdo tohodle andílka,jak jste s ním spokojení??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
330
4.1.09 22:23

bef: takže co se týče značky. Je to jedna asi z nejkvalitnějších chůviček. Já sama jsem ji chtěla, ale bohužel se nenašel nikdo, kdo by nám ji dal a naše kapsa na ni nestačila. Ale asi půl roku jsem procházela veškeré testy a dostupné informace na internetu a vyšla rozhodně nejlíp (monitor velmi spolehlivý, bez falešných poplachů - chůvička s kvalitním příjmem, kterou ruší jen málo, s jediným co ji dělalo problém jako ostatním chůvičkám byl blízko umístěný televizní vysílač)

to že píská při nabíjení je protože je u toho zapnuté nabíjení baterii. Nevím, jestli se to dá vypnout u nabíjení (pouze nabíjet bez kontroly funkčnosti a tu zapnout až budou baterky aspoň z poloviny zapnuté) protože přímo v návodu jsem četla, že tato chůvička signalizuje pokud nejsou baterie po zapnutí přístroje dostatečně nabyté, aby nedošlo k tomu že vypoví službu a přístroj přestane fungovat a ty si toho nevšimneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
4.1.09 22:35

Ahoj
mame pouzivame a super ,jestli je mate pri nabijeni zapnute dejte je dal od sebe,nebo naladte stejnou frekvenci…nevim nestalo se mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
5.1.09 09:05

holky,děkuju za reakce,jsem zase trochu klidnější,že to nebyly vyhozený peníze (i když ne moje…)
Ještě doufám,že to bude fungovat pak s matrací. Hodně jsem četla,že se musí dávat pod matraci ještě nějaká tvrdá podložka jinak to nefunguje.ale bylo to spíš u monitorů od Nanny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
5.1.09 11:48

s matrací to funguje bez problémů. nám akorát občas spustí planý poplach, ale to je asi tím, že nemáme pod matrací pevnou podložku přes celou postýlku, jako je v návodu, ale máme tam jen dvě menší desky, aby matrace mohla větrat.
jestli si ale něco nemůžu vynachválit, je ten mikrofon. můžu jít i do sprchy a slyším, když začne kňourat.
jestli to pořád píská, může to být fakt tím, že je máte blízko u sebe. je tam nějaká min. vzdálenost asi 3 m nebo kolik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
5.1.09 14:38

Ahojky,

také je máme, i když teď už moc nepoužíváme. Ségra mi je přivezla už na prvního ze zahraničí.

Fungovaly super, jediný planý poplach byl, když jsem malého vyndala z postýlky a zapomněla jsem je vypnout. Chůvičky hučí, když jsou blízko u sebe, jak už holky psaly nebo píská, když jsou vybité baterky.

Jinak nevím, proč by měly pískat…

Snad je brzy zprovozníte a budete spokojení. My byli maximálně. Hlavně u prvního, který se narodil o chvíli dřív a byl to takovej drobíšek :-). U druhého macka už jsem je ani moc jako monitor nepoužívala. Jo a měli jsme je normálně pod matrací a fungovalo to v pohodě.

Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
5.1.09 17:13

Ahoj holky,

dostala jsem Angelcare AC401 od tchýně k vánocům pro dvojčátka.Problém je,že návod je v němčině a nejsme schopni se s chůvičkami domluvit.Nemáte některá zbytečný český návod,prosím????
Předem všem moc děkuji!!Marťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
5.1.09 18:47

Marto, český návod by měl snad být na stránkách angelcare.cz

Jinak my to dnes už zprovoznili,tak mám z toho radost, fakt! :) včera to byla docela depka…ale nešlo s tím manipulovat a měnit nastavení,protože se to nabíjelo (což je teda zvláštní).
Ještě uvidíme,až zapojíme destičky do postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
5.1.09 19:04

Ahojky,

na těch stránkách nemají.Jsou tam návody na všechny druhy Angelcare ,jen na tenhle jediný ne :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
5.1.09 19:12

Marti: tak já to dám přítelovi,at mi to v práci naskenuje a pošlu ti to do mailu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
5.1.09 19:31

a ty máš tu AC401?????To bys opravdu udělala????Jsi obrovské neuvěřitelné zlatíčko.Nevím jak ti poděkovat.
Můj email- martinarousalova@seznam.cz

Opravdu strašně děkuji,jsi naše záchrana!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
5.1.09 21:12

Už jsem mu to nachystala,tak snad na to zítra nezapomene.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
5.1.09 22:14

Befanko,
mooooc děkuji.Strašně si toho cením a opravdu mockrát děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
9.1.09 13:54

Jééé, díky Bef, nám se tenhle monitor zdá nejlepší, kvalitní chůvička stojí přes 2 tis, tak mi to nepřipadá ani tak děsivě drahé, no uvidíme, jaké ohlasy ještě přijdou, ale dle ostatních diskuzí to rozhodně vyhozené peníze nejsou. Rozhodli jsme se koupit ještě koš na použité pleny od téže firmy, prý jedna kazeta ( rozuměj zásobník prázdných pytlíků ) stačí na 180 plínek, což se mi nezdá špatné, obyč pytle do koše také nevyjdou nejlevněji a o „bezpachovosti“ nemůže být řeč :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
25.1.09 17:34

Holky,jak to děláte vnoci? to je zapnutá kontrolní i rodičovská jednotka? Neruší se to v jedný místnosti?? Když mi bude v postýlce spát přes den a já budu mít chůvičku v obýváku,tak to chápu,ale v tý jedný místnosti-ložnici moc ne :roll:
Já to dneska zas vytáhla z krabice,a přijde mi to jako děsná pavěda.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401