Křeče v břiše

13
16.1.09 11:05

křeče v břiše

Ahoj holky,

chtěla bych Vás poprosit o radu.

Jsem těhotná cca v 5.týdnu. (3krát pozitivní mamatest, poslední menses začal 17.12.08)

K doktorce jsem objednaná až na 26.1.2009.

Mám takové menší křeče v břichu (jak při menstruaci). Je to obvyklé??nebo mám k doktorce zajít akutně dříve? Ty křeče jsou jen malé a né pořád. Ale jsem těhotná poprvé tak nevím…

Poraďte mi, prosím.

Předem díky za odpovědi. Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1280
16.1.09 11:11

Pamatuju si , jak mě tohle trápilo taky , stále jsem se bála že třeba o miminko příjdu , když mám sem tam křeče a byla jsem schopná si raději dělat furt těhotenský testy , no fakt debil :lol: Ale myslím si že pokud to nejsou vyloženě fakt hnusný křeče a bolesti ,tak by to mělo být v pohodě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
16.1.09 11:57

Ahojky,já si nepamatuju,že bych měla křeče… Ale myslím,že se tvé tělo vzpamatovává z toho,že jsi otěhotněla a to,že menses teď mít dlouho nebudeš.. Je to normální a všechny maminky kolem mě je měly..takže jestli to opravdu nebolí nějak hodně,tak bych se toho nebála a počkala bych v klidu k doktorce a tam se jí zeptat… ASi ti ale řekne ,že to nic není :D
Přeji krásně rostoucí bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
16.1.09 12:52

tak to já měla u prvního těhu taky a nekecám stupňovalo se to tak, že jsem měla pocit, jako že mi někdo vráží nůž do břicha. Hnus :? Já k doktorovi letěla a když pominu fakt, že se na mě koukal jak na blázna, tak mi řekl, že je to tím, že se roztahuje děloha a tím to pak tolik bolí. Já měla bolesti cca do 4 měsíce. Pro jistotu mě dal na rizikový těhotenství a nic jsem nesměla… Tak to zvaž, pokud chceš zůstat doma na neschopence tak jdi k doktorovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.1.09 13:33

díky za odpovědi

Já myslím, že to tak hrozné není. Jsou to malé křeče. Jen jsem jaksi z všeho moc vykulená :lol: Snad se to změní…

Díky za odpovědi a uklidnění

Hezký víkend Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
16.1.09 22:31

Ahoja Pettau,
Já jsem na tom podobně. 18 jsem měla poslední MS a k doktorovi jsem objednaná na 28. Už mi brali krev a zatím vše OK. Já mám křeče, jako bych to měla dostat, až se někdy leknu a jsou jenom občas. A když dlouho nejím tak mám křeče v žaludku jako bych celý den nejedla. Ale co jsem koukala, tak jsou to normální příznaky. Takže pokud se nebudeme svíjet v bolestech tak to je asi normální :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
17.1.09 19:36

Ahoj Pettau,

já jsem měla cca v 8týdnu taky křeče (někdy pořádné) a po kontrole u dr. mi bylo sděleno, že se jedná o roztahovaní vazů v děloze. Pokud nešpiníš nebo nekrvácíš, tak je to podle mě to co jsem naspsala. Hlavně hodně odpočívej. Mne dr. na tohle předepsal magnesium a potom se mi to uklidnilo.
Přeji ať vše je v pořádku a miminko roste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
17.1.09 20:56

Ahoj,
souhlasím s holkami, je to normální. Mě bolelo v podbřišku jako před měsíčky cca do 14tt, když jsem čekala starší dceru, a všecko dobře dopadlo, narodila se den po termínu. Teď u druhého se to víceméně neděje, jenom tu a tam, a jsem v 16tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
21.1.09 17:26

ahojky,jsem ve 26.týdnu a taky mám křeče.když jsem teď v pondělí byla u doktorky,tak jsem ji o tom řekla!nejdříve se ptala,zda to nemám spojené s nějakým jídlem a potom mi předepsala prášky co obsahují hořčík…Beru je 3krát denně!a prý kdyby se to do konce týdne nezlepšilo,tak mám okamžitě dojít.Taky jsem ji to nejdříve nechtěla říkat,myslela jsem si,že budu za trubku.ale jsem ráda,že jsem ji o tom řekla,teď mám jistotu,že je zatím vše v pořádku!doufám,že tak to bude i u tebe! :) ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.1.09 21:04

Já jsem se tak uklidnila po tom všem,co tady čtu a po těch názorech co jste mi napsaly.Pořád se nedokážu hodit do klidu,jsem asi pesimista,vím že se vše má brát s klidem,i pro mimi je to důležité,ale mám pokaždé žaludek na vodě,když mám před sebou návštěvu Dr.Ach jo…3.2.09 mám odběry a asi průkazku?-už to bude 8.týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
28.2.09 02:05

ahoj holky, prosím o radu. Nevím jestli vůbec jsem těhu, ale myslím si že jo, jelikož včera mi bylo na zvracení a mám moc citlivý nos, což jsme měla i při prvním těhu. Dnes v noci mě probudili křeče v podbřišku, co si o tom myslíte? Dělám si ovulační testy a dnes jsem tam měla výrazné //, a pohl. styk byl včera, takže by se to mohlo povést. Jo jinak mě trápí bolest v podbřišku jak kdybych to měla dostar a střídá se to se zády (dole).Moc děkuji za odpovědi a vaše názory. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
11.2.12 20:43

Ahoj holky,jsem tu nová a musím říct že vše co jsem zde četla mě hodně uklidnilo:)Jsem v 5.tt a od každého příznaku mám něco:/Od bolesti v podbříšku,které mě i v noci dokážou vzbudit,bolest prsou,zad v kříži,pocit hladu:)a 2× za den pocit na zvracení,je těhotenství bezva:))za týden jdem na kontrolu a měli bychom slyšet srdíčko,tak doufám že to bude vše v pořádku trochu se bojim ale snažím se myslet pozitivně:)Všem těhu přeji aby vše probíhalo bez komplikací.Opatrujte se:))Moc děkuji za všechna info:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.18 19:02

křeče v žaludku

Ahoj všem, chci se zeptat. Minulý týden mi test vyšel ovulační test pozitivně, tak jsme se s manželem snažili. Dva dny mám teď nepříjemné křeče v žaludku (takové jsem ještě neměla). Nechuť k jídlu ale nemám a ani mi není na zvracení. Spíš bych jedla furt. Ty křeče jsou jen občas, nebo někdy když se ohnu. Zdá se mi blbost že bych měla nějaké příznaky těhotenství po pár dnech početí. Nebo myslíte že by to mohlo něco znamenat?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
27698
14.11.18 19:05

blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
14.11.18 19:13

po dvou dnech pravdepodobne jeste ani neni vajicko opolednene, takze tehu priznaky jsou jasne vsugerovane :nevim: k poceti muze dojit klidne az pet dni po styku ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky