Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
rada bych koupila ohradku,ale vsude neustale neco pisou, tak prosim poradte nejakou a mate odskousino,chtela bych sitovou, je prece jen mekci nez drevena,vim ze tam mene mista,ale me se jedna o bezpecnost.tesim se na vase prispevky
Hezký večer. Pro naši Klárku jsme pořídili Q Box od CAM, protože se mi na ni zamlouvalo, že je síťovaná ale ne na nožičkách, má vlastní hrací deku - která je pratelná a navíc se dá ohrádka hezky složit jako cestovní postýlka - stejně velký balíček. Taky je bezva, že se dají složit jen jedny strany a dá se přiložit ke zdi a vůbec nepřekáží - což si myslím, že lidé s malým bydlením ocení. Bohužel není nejlevnější, ale přesto ta ohrádka patří mezi naše nejlepší investice pro mimino, po nannynce
. Tady je odkaz ať je představa http://www.caryfuk.cz/…-ruzne-vzory
Lucka
Mame to stejne co zimovka..Je sice pravda ze neni levna-stala nam kolem 4tisic ale je super a mala v ni ma veskere hracky a je tam velmi spokojena.
v 11m podle me uz sitovanou moc nevyuzijete,jak mala zacne chodit,bude to pro ni moc male a nebude tam chtit byt,zvlast,pokud uz neni zvykla od mala…my meli drevenou 1,5mx1,5m a malej tam vydrzel i 1-2h si hrat,lozit,pak chodit okolo s pridrzovanim se spruslicek…mame ji i s matraci za asi 3tis…kamaradka,co meli malou,tak jim tam deti nechteli byt a nevyuzivali ju,to uz ji rovnou muzes dat do postylky,velikostne je to stejne,postylka mozna vetsi.....ELa
ta je moc hezka ale ja jsem nekde cetla ze kocarky od cam jsou zavadne byly v nem ty ftalaty nebo co,takze tehle znacce uz moc neverim, jinak ja tu ohradku nutne potrebuju i kdyby tam mala byt nechtela neda se nic delat,jsem v byte sama a nekdo varit musi, me stacilo kdyz jsem sla jen umyt flasku od mlika a 6× jsem ji musela od neceho odtahovat, jednou televize, pak radio,pak bouchala hlavou do konferencaku, no hruza, tak jsem tak usoudila ze takhle bych asi neuvarila, zatim teda varim jen kdyz je partner doma…ja teda nevim jak to delaji ostatni ![]()
My teda ohrádku neměli a nepotřebovali a to naši kluci rozhodně nebyli peciválové. Jde o to uzpůsobit prostor dítěti, nebo holt zavřít dítě do ohrádky… Co ji mít v kuchyni když vaříš? Nestačila by na nejnutnější chvilky jídelní židlička? (bezpečná s popruhy a nejlépe na zemi..) Já tedy nejsem zastánce ohrádek, bezpečnost je jedně věc a klecování druhá…
Už teď se bráním kamenování…
Pochopit se to dá snad jen u dvojčátek, protože to by musela mít matka oči i na zadku a to se někdy fakt nedá…