Nevěra partnera v těhotenství? Jsem bezradná

9
11.2.09 12:44

Nevěra partnera v těhotenství??? Pomoooc!!!!Jsem bezradná...

Holky,
asi to sem moc nepatri,jsem ve 34tt,ale bohuzel mam uz nekolik tydny-mesicu pocit,ze mi je partner neverny…
Schovava telefon a smsky…vim,ze se to nedela,ale lezu mu do telefomu,jenomze jen proto,ze mi nic nerekne,takze je dost normalni,ze mi to proste neda a chci vedet pravdu…

Z byvale prace si chodili sednout,nikdy me s sebou nechtel vzit :( a kdyz jsme byli domluveni,ze prijde domu do 24hod. neprisel,prisel asi o 2hodiny dyl a jeste jsem ho videla,jak jde pesky od nekud,kde byt nemel,mimochodem-bydli tim smerem ta zenska…jenze to jsem jeste nevedela…
Potom jsem v jeho tel. nasla zpravy,ze ta dotycna strasne brecela,kdyz odesel a ze ho miluje :jawdrop:
jenze vite co???je ji skoro 50let a ma manzela a 2deti :jawdrop:
Ja nevim,nechce se mi vubec verit,ze by byl neceho takoveho schopny…
Dokonce jsme se stavovali po Vanocich az k ni domu,pro kacenu kterou nam schanela…
Muzu rict,ze je to pro me 23letou stara zenska,prsa sveseny a me by teda nebrala…Taky musim rict,ze nas sexualni a intimni zivot uz asi od rijna nefunguje…Nemam naladu a taky me sex boli.
Ale nevim,co si o tom myslet…
Taky jsem v jeho vyuctovani nasla,ze ji vola,treba i 6minut trva hovor…o cem mluvi???
A sms si taky pisou…i pozde v noci kolem 23hod. kdyz ja spim nebo kdyz neni doma…
O vikendu jsem nasla sms typu:Ze to bylo fajn,kdyz jeste pracovali spolu,ze je to skoda,ale ze se urco uvidi a nekam zajdou,atd…ale ze ji nic neslibuje…
No,chce se mi z toho brecet,ale jeste vic 🤢 blejt…
Ja nevim,kdyz se ho zeptam,udela ze me zarlivku a jeste mi vycte,ze mu lezu do telefonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
11.2.09 13:02

Ahoj Ellen,

to je mi moc líto co se ti přihodilo.

Mě se to stalo také, ovšem ne v těhoteství, ale měli jsme spolu už 2 děti a nejdou, jak píšeš, změny v chování, pozdní příchody, ale co bylo horší, hádky a agresivita (ta ale byla i před tím, jen se to zhoršilo) , rozhodla jsem se pro rozvod, a pak mi někdo řekl, že se takhle chová chlap, který podvádí. Nikdy mě to ani nenapadlo, ale mrkal jsem do telefonu, a jak píšeš ty, sms tam byly a dost pikantní. Navíc od manželky jeho kolegy. Mimochodem, jek ty píšeš, pěkně hnusné, starší, hodně obézní....... kdyby to byla nějaká mladá modelka, ale tohle?

Já jsem na něj uhodila, že to prostě vím a neřekla jsem mu jak, a dávala jsem si pozor abych neprozradila text smsky. Každopádně jsem mu to řekla až po pár dnech co jsem to vstřebala.
Bylo to v ten den, kdy jsemmu řekla, že se chci rozvédst a vyhodila jsem ho z bytu. Měla jsem to promyšlené, byl to důležitý krok......... a jsem za něj ráda, ulevilo se mi ..........

Ovšem můj případ byl hodně spojen s tou agresivitou, rozvod jsem chtěla ještě dřív než jsem přišla na nevěru.

Nevím, každý má jiný práh toho co snese.
Těžko říci, jak bych reagovala, kdyby byl normální a „jen nevěrný“ … třeba bych odpustila ze určitých podmínek.

Ale mje fakt, že po tom co jsem zažila, má se mnou můj dnešní přítel peklo, jsem nedůvěřivá. :roll:

Každopádně, to s tím asi nikdo poradit nemůže, rozhodnutí co udělat je na tobě, přátelé tě můžou jen podpořit v tvém rozhodnutí jak to řešit.
Přeju ti aby to dopadlo co nejlépe pro TEBE a MIMINKO!

• Citovat
  • Upravit
585
11.2.09 13:50

Taky jsem to dělala ale už jsem z toho naprosto vyléčená, nelezu nikomu do mobilu, akorát se užírám já sama, protože přiznat se k tomu nemůžu a ne nadarmo se říká že nevědomost je sladká :-)

Já vím že čekáte miminko, taky s tebou cloumají hormony, jsi citlivá, ale nenapsala jsi, jestli je manžel nakloněn nějaké diskuzi o tom, nebo se s tebou nechce na toto téma vůbec bavit, jinak ostatní záležitosti u vás fungují normálně? na malé se těší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.2.09 14:08

No,ja bych to taky nedelala,ale bohuzek mi nic jineho nezbyva,to radsi udelam toot nez aby ze me delal blbce…
Jinak…ne,nefunguje u nas skoro nic.Dost casto se hadame,intimni vztah nam nic nerika,sex nebyl snad nekdy od rijna,uz jsme se hodnekrat pohadali tak,ze odesel,ale zase se vratil…a podle datumu z vypisu,byl v tech chvilich nejspis jinde…
Jinak na maleho se tesi,to urcite ,moc chtel syna a je z nej uneseny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
11.2.09 14:45

Já bych nechtěla být v tvé kůži ani náhodou, moc mě to mrzí co prožíváš :-(

Mě se to asi radí, ale chce to asi čas, spousta chlapů se s příchodem potomka strašně změní, to vím z vlastní zkušenosti, ovšem někteří vůbec.

Jo a jak píšeš že tý ženský je 50, kolik je tvému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.2.09 14:51

Memu bude 28let…nevim,jestli ji je presne 50,ale +- kolem 50urcite,ma 2dospely deti a manzela,atd…bydli kousek od nas…
Jo v tech sms taky bylo,neco jakoe spolu bydli a ani o tom nevi a kdesi cosi…proste samy veci,ze kterych se mi svyralo srdicko jak tohle muze psat…
Nevydrezal jsem a rekal mu ze to vim,ze si pisi v noci,vola ji a tajne ji neco slibuje a chce se sejit…
rekl,ze to neni pravda,ze jeji cislo uz nema,atd…
Sama lez,protoze cislo mel jeste v nedeli v tel,normalne ulozeny a ty smsky taky…
Proste je mi z toho uplne spatne…
rekla jsem mu,ze ji udelam doma zle,ze se bude manzel asi divit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.2.09 16:27

ellen a nechtela by ses na to vykaslat?Kdyz je takovy,tak jak si ho muzes vazit.Za co?Ze ti lze a podvadi?Nevsimej si ho.Udelej si cas pro sebe,chod ven,nezdrzuj se moc doma.Nebud k nemu moc vstricna,jako kdyby to byl jen podnajemnik.Protoze pokud mu budes delat sceny, jako ze te zenske udelas dusno a tak,tak se budes jenom ponizovat.Ono mu v te makove hlavicce bude srotovat,kde jsi,proc se tak slechtis a treba zacne i trochu zarlit a treba mu to dojde,ze te nechce ztratit.Zadnej chlap nestoji za to abyse zenska ponizovala a spadla na jeho uroven.
Vim ,jsi tehotna,budete mit dite…ale na to by mel myslet on kdyz dela takove veci.Katka

• Citovat
  • Upravit
9
11.2.09 17:03

annonymni-Katko
ja vim,mas pravdu.Prdim na nej,ono to neni ani moc tezky protoze jezdi domu jen na vikendy,protoze v tydnu je prac.pryc…
A aby toho nebylo malo,nemluvi semnou on :evil:
ale mas svatou pravdu…kaslu na to,protoze uz toho mam fakt dost.Ono tohle neni poprve,bylo to to same dokola s jinymi zenskymi,ale podle me s zadnou nespal,atd…ale asi si potrebuje neco dokazovat,ci co…
Ale strasne me to mrzi…myslim,ze tohle si fakt nezaslouzim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.2.09 17:42

Udělala bych dvě věci - a je na tobe - co chceš- Zda, aby byl s tebou - nebo vypadl ze tvého života.

Pokud chceš, aby byl s tebou - byl u toho, až se vám narodí syn… a třeba to s ním hne a změní se… / o čemž pochybuji / - ale třeba se změní tvůj přístup k vašemu vztahu… prostě, pokud ho tam chceš - stopni slídění v jeho mobilu, žij hlavně pro své dítě, řekni mu v klidu, co pro tebe on a váš vztah znamená a že chceš, abyste byli v klidu - kvuli ditěti. A pak všechny signály přehlížej a nepátrej.

Pokud jsi smířená s možností, že by mohl odejít… pak bych se zvedla a šla za dotyčnou paní. Nevysvětlovala bych, odkud to víš - ale velmi důrazně bych jí řekla, že pokud nechce mít doma potíže, at dá okamžitě ruce pryč od tvého muže. Jinak bude mít velké problémy.
A partnerovi bych dala jasně najevo, že jste rodina a pokud chce být u toho, až se mu narodí syn - at se chová jako chlap - a ne jako zbabělec a podvodník. At ti poví, co mu schází a kde je potíž - nebo at jde.

Neplácám, sama jse tohle zažila. A upozornuju tě - že můj tehdejší přítel a současně otec mého dítěte - odešel. S tou dotyčnou už dávno není a já dnes vím, že jsem ho měla vyhodit mnohem dřív… a ne si nechat šlapat po srdci a důstojnosti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.2.09 22:45

Ahojky.
Lezu manželovi do mobilu furt.Duvěřuj ale prověřuj.Vím že on se občas mrkne taky.

pokud víš že s ní něco měl,kopla bych ho do zadku.Věř že až budete mít mimčo bude mnohem těžší odejít než tet.Držím ti palce,nenech si vše líbyt.
 M

• Citovat
  • Upravit
388
12.2.09 09:34

Ellen, je mi moc líto, že tohle prožíváš a jsi těhotná. Já toto prožívala a měla už dvě děti a jak se píše nevědomost je sladká. Nakonec jsem se dozvěděla, že to trvalo už od mého těhotenství s druhým děckem a jenom já jediná jsem to nevěděla. Nakonec jsem skončila taky tím lezením do mobilu, pátráním a snažením se muže usvědčit. Pořád ze mě dělal nemocnou stihomamem, byl hrubý a lhal a lhal. Nakonec jsem mu dala na vybranou já nebo ona. Vybral si ji a odešel, rozvedli jsme se.

Dneska jsem na tom 1000× lépe než on, mám skvělého manžela, moje děti nevlastního otce, který je nevlastní jen tím pojmenováním a mám roční cácorku a jsme neskutečně šťastní. Bejvalej je akorát zapšklej a prudí, protože si taky pořídili dítě, nemají peníze a do všeho mu kecá tchýně.

Tak nezoufej, buď optimistická kvůli mimi a pouvažuj co je pro tebe a malé nejlepší.
Radím pokud zahýbá zrovna teď, bude zahýbat vždycky. Tak počkej v klidu do porodu a pak řeš!!
PŘEJU HODNĚ ŠTĚSTÍ!!!!!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.2.09 13:37

Zeptám se z úplně jiného soudku… jaký má vztah se svou matkou?

• Citovat
  • Upravit
9
13.2.09 09:31

prdisek
to je mi moc lito,koukam,ze nejsem jedina a ze ve finale se to stalo „skoro kazde“ hruza a des!
Uz s nim od stredy nemluvim…nejdriv delal urazenyho,ale ted dolejza a pise jak nas oba miluje a ze s ni nic nememla ani nikdy neplanoval,ze chtela atd…
No,ja si myslim svy,verim tomu,co vidim…Mozna bude dobry,nechat ho v tom aby si uvedomil,ze kvuli nejaky 50tce muze stratit svou rodinu se kterou to ma budoucnost a vlastni dite pripravit lhanim a podvadenim o tatu…A ve fnale-zustane sam on,ne ja ne my…Ja budu mit syna a verim,ze chlapa a dobreho tatu taky jednoho dne potkame…

Annonymni…
a matkou…rekla bych,ze dobty,vzdycky to byl „mamanek“ i kdyz je ze tri bratru,ale vzdycky na ni nedal dopustit,ted uz ne ale ze zacatku…A hlavne ona je uplne nesnesitelna,porad mu vola,otravuje a fnuka mu do tel.kvuli kazdy kravine a dokonce mi rekla,ze je pry uplne jiny,co je semnou,ze se k ni chova jinak atd 8O
ja ji nesnasim,ale nevim nerekla bych ze maji az moooc dobry vztah.Ona je rozvedena a s tatou nemluvi roky takze proto se asi upnul na mamu a dela ji ochrance…pritom je to sprosta zenska ktera si do huby nevidi,alkoholicka a kuracka :-(
Proc se ptas?myslis,ze hleda „maminku“ proto tu starenu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.09 10:55

Viděla jsem v tom to hledání „matky“… mám totiž kamaráda, kterému je 28 let, má špatný vztah s matkou, která mu nikdy nedala najevo sebemenší city :( a již měl dvě přítelkyně, jedné bylo 46, současné je 48… Prostě hledá tu mateřskou náruč… Nutno říct, že vypadá tak na čtyřicet let, takže ty jeho vztahy nijak „nebijí do očí“…

• Citovat
  • Upravit
1
26.2.09 13:07

nevěra v těhotenství

Ellen jsem v 8. měsíci a nevěru partnera řeším taky.
Když jsem otěhotněla, stál vztah za houby, byli jsme spolu 9 let. Tušila jsem, že rozjíždí nový vztah a popravdě jsem na obzoru měla taky jeden slibný…jenže já jsem si řekla, že do toho naposled vložím energii…svůj začínající vztah jsem jsem ukoncila a cca za 4 dny zjistila, že jsem těhotná (to jen,že jsem bojovat nechtěla kvůli těhotenství).
Když jsem příteli řekla, že budeme mít miminko, byl v šoku. Přiznal, že se chtěl vlastně rozejít…ale teď vlastně ta slečna není nic podstatného v jeho životě. Tak idylické se to zdálo :)
Následujících 5 měsíců bylo šílených. Začal chodit domů v noci, hrozně pil a navíc jsem věděla, že mi lže. Chtěla jsem zachovat klid a otevřeně mu řekla, že o jeho bokovce vím.....ať si tedy udělá pořádek v životě, rozmyslí si s kým vlastně chce být a tak. Řekla jsem mu taky, že do jeho telefonu nevlezu, že vím, co bych tam našla…že to udělám až ve chvíli, kdy budu odcházet a budu chtít znát pravdu.
Bohužel moji velkorysou nabídku ke klidovému řešení svých problémů nevyužil. Byl dost na hadry…náročná práce, milenka a doma těhotná ženská, která vyžadovala pozornost…choval se příšerně.Tedy po 6 ti měsících, před Vánocemi jsem mu řekla, že odcházím k rodičům…Odejít mě nenechal a udyndal mě, sliboval,že si to vyřeší, že nás s malým má rád a nedovede si představit život bez nás…chtěla jsem mu věřit. Ale přesto jsem tentokrát šla a přečetla si všechny sms v jeho mobilu, byly tam všechny za poslední půl rok…a bylo mi pěkně zle. Nechtěla jsem ale přiznat, že jsem toto udělala, tak jsem nehla ani brvou a ač mi srdce pukalo, nic jsem neřekla. Asi 2 týdny mu vydržela snaha a po dalších 3týdnech jsem skutečně k rodičům odešla.
Takže jsme už asi cca měsíc od sebe. Asi po 2 týdnech chtěl, abych se vrátila, ale milenku vyřešenou stále neměl. Je zbytečné sledovat jestli si zrovna píší nebo mají tento týden v komunikaci pauzu. Je na mě milý a snaží se, ale bohužel mu už nevěřím ani dobrý den a myslím si, že tenhle chlap do života není ten správný.
Nevím jestli znova nevyměknu a nevrátím se, mám ho strašně ráda a každý den bez něj se mi otáčí kudla v srdci.....fakt je ale, že se mi strašně ulevilo. Konečně si můžu sama sebe vážit …a smiřuji se s tím, že s malým budu sama. Mimochodem, první měsíce mi malé vyčítal a nemohl se vyrovnat s tím,že bude táta…ale jakmile mi vyrostlo bříško, je z mimi děsně odvařenej a těší se. Vlastně jsou ty jeho snahy hlavně kvůli malému.Jeho ješitnost nemůže připustit, že by prcka vychovával někdo jinej.
Holky dlouhý měsíce jsem byla jen čtenářkou příspěvků, ale tentokrát píšu pro vás, co taky jen čtete,když už nevíte co dál.
Po zkušenosti, kterou mám, bych vám podváděným v těhotenství poradila - odejděte HNED. Chlapy jsou plemeno bídné a bohužel jim to podstatné uniká, dokud o to nepřijdou. Když nás ztratí, chtějí nás zpět. Ale málo kterému to dojde, dokud vedle nich jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí