Znaky nevěry?

Anonymni
2.2.09 13:08

znaky nevěry?

Ahoj holky radsi pisu taky jako anonymni :-)
Procitam vase komentaře k tematum nevěrných manželů a většinou píšete, že se manžel začal chovat divně tak jste na něj uhodily a on kápl božskou..že má samozřejmě milenku. Víte mě by zajímalo co je to divné chování?Nějaké charakteristické znaky? Přítel se taky chová někdy divně ale to může být způsobeno čím koliv. Např. je pořád zamyšlený, málomluvný, sexuje se mnou min a musim ho vyprovokovat ja neni uz iniciativni.A dalsí věci. Naište tady příklady chování podle čeho jste dostaly podezření že vás podvádí…Dkuji moc…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
2.2.09 13:20

Ahoj.U mě moc nenápadný nebyl.Prostě začal o sebe víc pečovat.
Hlavně pořád esemeskoval a tahal mobil i na záchod.
Sex taky skoro žádný.
Myšlenkama jakoby byl jinde..
A pak mi omylem poslal sms určenou pro někoho jiného :( a bylo to jasný..Držím palce at v tom není nevěra.B.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.2.09 14:11

Většinou mi říkával, kam jde a s kým. Pak se najednou víceméně „vytrácel“ a když jsem se zeptala, tak se rozčílil, co vyzvídám (lhát asi nechtěl, spíš prostě jen „neříkat vše“, takže jsem ho těma dotazama pochopitelně vytáčela, že si pak musel vymýšlet). Tahal mobil na wc a v noci k posteli, což nikdy dřív nedělal. Večer si dával zvonění na ticho - já naivně myslela, že kvůli tomu, aby případné zvonění nebudilo dítě :).
Jo a taky je dost ukecanej, takže když jel třeba s kámošema někam na víkend, tak celý den pak vykládal, kde byli, co viděli atd. Pak jel zase někam „s kámošema“ a neřekl ani slovo a na můj dotaz, jak bylo, řekl: Dobrý. :D :D
Bylo těch projevů víc, ale spousta z toho mi došlo až potom, co se to provalilo…

• Citovat
  • Upravit
9867
2.2.09 15:26

Taky něco podobného - naštěstí je to dávno pradávno a jedná se o exvztah. Tenkrát jsem to brala jako životní průser, dnes to považuji za životní kliku a jsem ráda za to, že máme relativně dobrý (byť velmi minimální) vztah a každý svou fungující rodinu.

Mobily ještě nebyly, ale taky to samé, nekomentované výlety, čas, trochu jiné zájmy… Zdráhavost v našich budoucích plánech… V podstatě jsem se ptala na tu druhou najisto - přesto trvalo pěkně dlouho než to připustil a přiznal. A pak klasika - potřebuji čas, ona mě potřebuje, nezná, co je láska, nevěří ve své štěstí do života atd. atd. atd. Uf. Docela mi ho i bylo líto - zamávalo to s ním naprosto strašně.

Ale poznat to bylo a hlavně zpětně mi bylo naprosto jasný kdy a jak a proč - ale bolelo to strašně, fakt strašně. A myslím, že nás všechny.

Jen na vysvětlenou - ten jeho nový vztah trval asi rok než mu ona udělala to samé :D

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
2.2.09 18:23

Uzavřenost, stálé esemeskování a neustálá podrážděnost…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.2.09 18:38

Lesino, tohle jsi vystihla - zá:,–(ně nechtěl nic plánovat … a třeba ani nic kupovat do bytu, protože se zřejmě chtěl už zařizovat podle „té nové“…

Kdo říká, že taková zrada nebolí, ten nutně kecá :). Bolí, ale člověk si musí říct,že to musel prožít, aby ho potkalo v životě třeba ještě něco lepšího… Dokud se na nevěru nepřijde, tak se dá říct, že je to něco nevyřčeného (a co oči nevidí, to srdce nebolí). Ale pokud si ti lidé slíbí, když už se to provalí, že na to zapomenou, třeba kvůli dětem a ono to trvá dál, i přes slib „nevěrníka“, tak už to beru jako lhaní v té nejsurovější podobě a to je HNUS!!!

Uklouznout může každý, ale setrvávat v tom, i když víme, že tím toho druhého ničíme, to se už odpustit fakt nedá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.2.09 09:15

diky holky, tak se mi zda ze ten muj je jen nekdy upracovany nebo proste mrsky :P i chlapi maji nekdy sve dny :D Mluvila jsem s nim o tom proc ted nechce sex tak rikal ze me ma furt stejne rad ale ma strach, ze ublizi nasemu prckovi v bříšku. Myslím, že mluví pravdu. Plánuje koupit byt nebo domeček at se máme s prdolkou dobře a jsme ve svém a né jen v podnájmech. A sms nijak extra nepíše..Takže asi nikoho nemá.......TUK TUK na dřevo…doufejme, že to tak je a zůstane na pořád..

• Citovat
  • Upravit
ttttt
26.8.13 10:02

nevěra?

Dobrý den, chtěl bych zjistit Váš názor na situaci, kterou popíšu a zjistit, jestli jsem paranoidní nebo by se nad tím pozastavil

každý..přítelkyně dělá ve firmě s několika pobočkami po ČR a jela na celofiremní víkendovou akci do chatek..den před odjezdem se

samozřejmě vyholila a oholila si nohy ( chápu, že do plavek ale ) a vyrazila..často spolu mluvíme na téma nevěra a přesvědčujeme jeden

druhýho, že se milujeme a neudělali bychom si to, po roce vztahu, kdy spolu bydlíme..přes den hráli volejbal a popíjeli. psali jsme si a

volali a samozřejmě mě, ten den ona, uklidňovala..že mě miluje a bude mi věrná, ať jí věřim, že taková neni a nechce to kazit..ve 20h už mi

volala slušně opilá..dál jsem jí nechtěl otravovat sms a voláním až do chvíle. kdy mi po 23h volala už hodně opilá a opět, že mě miluje a

že by mě, řekla to takhle, ošukala..chvilku jsme si povídali když mi řekla, že půjde spát na chatu ke kolegovi gayovi z jiné pobočky, znám

ho, do jedné postele, protože mají strašně ušmudlanou a rozpadlou chatku..a to do chatky plné jiných hetero chlapů..v tu chvíli bylo po

mně. následovala samozřejmě hádka..po hovoru mi napsala, ať se nebojim, že bude spát s holkama ve svojí..když jsem odepsal už

nereagovala..psal jsem jí teda za 2 hodiny jestli se něco děje, tak volala, že nic a lehce jsem už v klidu pokecali.to už se jí špatně

vyslovovalo, bylo kolem půl druhý ráno a od té doby už neodepisovala a ani nebrala telefon..volala zpět až ráno kolem 7h, že si ani

nepamatuje, že jsem jí pak psal a volal a že se právě vzbudila a šla mi před chatku zavolat..pak si šla ještě lehnout..od 10 h asi do 17h

co se vrátila, mi každou hodinu psala jak mě moc miluje, jak se strašně těší a že jsem pro ní všechno, podezřelé..doma mě pak objala, dala

pusu ale nijak zvlášť ke mně, to co mi psala, neprojevovala..byla ještě značně opilá..povídali jsme si a pak z ní vypadlo, že si v sobotu

zapoměla vzít večer slipovku, tak ať se neleknu, že má špinavé kalhotky..HA nebere ale slipovku nosí každý den..ale proč mi to říká? další den

jsem našel protokol sms, kde si psala s jejich celofiremním ředitelem, nevim co a kolik jich bylo, sms smazala. tvrdila mi, že mu psala s

kámoškou, obě si s ním tykají, kdy dorazí, protože tam měl jenom manželku a on přijel později.. když jsem to zjistil, ptal jsem, jestli spolu

něco měli ten víkend..potom se mi svěřila, že se s nim líbala, když jsme spolu ještě nebyli a ona byla u konce se svým bývalým a on měl

krizi se svojí ženou..pak přišlo samozřejmě na řadu zase to uklidňování, že by to nedokála si někde užít a pak za mnou přijet domu a dělat

jakoby nic atd. když jsem se znovu vyptával, tak z ní vypadlo, že se tam její hodně dobrá kámoškama s někym vyspala, ikdyž je už 6 let vdaná…vim že je to dlouhé a těžko na to jednoznačně odpovědět ale co myslíte, podvedla mě? nebo jak byste to vyřešili vy? hlavně mi je z toho zle, když si to představim..

• Citovat
  • Upravit
parketka
26.8.13 10:14

Ttttt - uf no promiň, ale za mě musim říct, že jste snad padlý na hlavu oba dva 8o já si teda neumim představit, že bych někam odjela a s manželem bysme si celej den volali a smskovali, abysme se ujistili, že se milujeme a já ho tam nebudu podvádět. Už to je dost střelený a podle mě to jen značí to, že si absolutně nevěříte a to bych se ptala - PROČ? A pak teda už vůbec nechápu, když se někde zmažu proč to ještě budu volat? No nevim na tvém místě bych se vyprdla na nějaký pátrání a trochu si to uspořádejte v hlavě oba dva.

• Citovat
  • Upravit
72725
26.8.13 10:20

Tffff.. kolik vám je? 15 :lol: jen se směju :mrgreen: to jako pokud nevisíte na mobilu, tak máš hned pocit, že Tě baba podvádí? bych Tě hnala :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
26.8.13 10:28

Lidi fakt občas řeší voloviny :lol: :lol:
Fakt jsem se pobavila, děkuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
26.8.13 10:33

Seš děsná stíhačka a žárlivec :roll:
Kolik vám je, že se musíte pořád ujišťovat, že se vzájemně milujete, patnáct? :roll:
Podle mě ti je věrná a pokud ti někdy zahne, tak si za to budeš moct sám :cert:
Kde není důvěra, tam je to v prdeli… :jazyk: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
26.8.13 10:35

Taky nechápu, proč si voláte každé 2 hodiny když je jeden z vás pryč a ujišťujete se o věrnosti…to není normální. Vypadá to, že jeden druhému vůbec nevěříte a nebo nevěříte sami sobě, když máte takovou potřebu o tom toho druhého pořád ujišťovat. Kdybys jí věřil, tak jí necháš ať si ten víkend užije a nebudeš jí co chvíli volat a pak se pitvat v tom co řekla nebo neřekla v opilosti…

A jako psát jí „jestli se něco děje“?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ty si vážně myslíš, že kdyby si to tam s někým rozdala, že ti napíše: „jo, teď si tu s někým užívám“? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
26.8.13 10:41

Uf, tohle mi dělat přítel když někam jedu, už s ním nejsem. Taktéž když on má svou akci, já ho neuháním sms a telefonáty. Ve vztahu je, alespoň pro mě, důležitá důvěra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
26.8.13 10:43

Tak u nás znak nevěry

Jak už holky psaly výše

• tahání mobilu všude, na záchod, do sprchy, do postele, nedal ho z ruky
  • nespokojenost z domácností, špatně uložené hrnky, prádlo které nebylo ještě vyžehlené
  • blbé řeči typu ( stavíme dům) hodně jsem zvažoval jestli vůbec s tebou mám začít stavět ( pozemek jsem vyřídila sama, stavební povolení sama, beze mě to by nedal)
  • stabilně si podvědomě obhajoval vztah z milenkou ve své hlavě, že já dělám vše špatně, moje povaha je špatná, v posteli jsem špatná o děti se nedokážu postarat jen on :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí