Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chci se zeptat, proč emimino pořád blbne ? Načítání stránek diskuze trvá pěkně dlouho a k tomu ty časté „chyby v databázi serveru,vraťe se později“ ![]()
To je tak přetížené? Není to v jednu denní dobu, je to průběžně celý den.
Jo to je pravda. Načítá to strašně dlouho (i teď před chvílí), odesílání příspěvků někdy trvá strašnou dobu a když se naštvu a kliknu na to nebo to zruším a dám to znova, tak mám nakonec uveřejněnej příspěvek 3×. Do fotogalerie raději nechodit, to je někdy o nervy a kolikrát jsem ráda, že si vůbec něco přečtu
.
Myslela jsem, že je to v mým PC, ale jak vidím, tak ne. Asi je to vážně přetížený, ale že by i ráno?
Tak se bohužel musím přidat jsem z toho občas dost otrávená ![]()
Neví někdo proč to?
PC v tom nemá prsty,protože nevím jak ostatním ale mě ostatní stránky jdou v pohodě,málokdy mám problém i s jinými.
eMimino nám roste - a nějak nám chvílemi nestačí server. Poslala jsem odkaz webmasterovi, napíše ![]()
Ale situaci řešíme.
L.
Lesina píše:
eMimino nám roste - a nějak nám chvílemi nestačí server. Poslala jsem odkaz webmasterovi, napíše
Ale situaci řešíme.L.
Ahoj, situaci resime, ale neni to az tak jednoduche, vlastne je jeste jedna uprava, ktera me napada, aby se emimi odlehcilo a to je vypnout vyhledavani v diskuzich, ktere stejne blbne - dal jsem na zkousku na uvodni stranu vyhledavani googlem, ktere je aspon rychle. Pokud bude vyhledavani googlem aspon trochu pouzitelne, vypnu to puvodni, tim se ulechci databazi. Dalsi krok je koupit novy databazovy server - to jsme probirali se Zdenkem, vicemene je to nutny krok, ale nejde to udelat ze dne na den.
P.
Emimi je prostě zahlcený, to je ono. Jenom já sem chodím už pátej rok, takže je jasný, co dat je tady uloženo. Tak budeme trpěliví ![]()
Ahojda,ráda bych zjistila jak si nastavit metr,kde to ukazuje stáří prcka.
Ahojda,ráda bych zjistila jak si nastavit metr,kde to ukazuje stáří prcka.
petrch píše:Lesina píše:
eMimino nám roste - a nějak nám chvílemi nestačí server. Poslala jsem odkaz webmasterovi, napíše
Ale situaci řešíme.L.Ahoj, situaci resime, ale neni to az tak jednoduche, vlastne je jeste jedna uprava, ktera me napada, aby se emimi odlehcilo a to je vypnout vyhledavani v diskuzich, ktere stejne blbne - dal jsem na zkousku na uvodni stranu vyhledavani googlem, ktere je aspon rychle. Pokud bude vyhledavani googlem aspon trochu pouzitelne, vypnu to puvodni, tim se ulechci databazi. Dalsi krok je koupit novy databazovy server - to jsme probirali se Zdenkem, vicemene je to nutny krok, ale nejde to udelat ze dne na den.
P.
Vyhledávání v diskusích používám dnes a denně, hledám podle toho reakce na své příspěvky, upozorňování na mail opravdu nechci.
Zajímalo by mě, jestli by serveru odlehčilo, kdyby existovala nějaká norma na velikost podpisu. Už tak se všechno načítá sto let a ne ještě, když někdo má v podpisu obrázek 300×300, který navíc bliká, a k tomu má metr na výroční svatby, délku kojení, příp. narozeniny psa.
Editovat příspěvek je o nervy, často píšu rychleji, než myslím, hlavně kolikrát chci opravit překlep a to je teprv horor.
Já mám pocit, že vyhledávání tím googlem funguje celkem slibně, dokonce snad i lépe než to původní. ![]()
Já nevím, já jsem asi pitomá, ale google mi vyhledává jen v deníčcích a ne v diskusích. Nebo to neumím? ![]()
Vyhledávání rozhodně využívám, ovšem vyhledat něco třeba v třísestránkové diskusi je zhola nemožné
.
S okrouháním podpisu souhlasím.
Jsem moc ráda, že se nám tu emimi rozrůstá, ovšem ta rychlost hlavně přes poledne, nebo hlášky tipu database erorr jsou fakt k vzteku. ![]()
Souhlasím s makinou. Vyhledávat cokoli v celým obsahu vůbec nefunguje. Je jednodušší zadat nové téma, ale přitom spousta rad tak uniká.