Příznaky těhotenství nebo hormonální porucha?

Anonymni
15.6.09 20:35

Příznaky těhotenství nebo horm. porucha?

Ahoj všem, nečekám že mi budete psát jestli jsem nebo nejsem těhotná ale váš názor bych velice ocenila. Asi rok a půl se snažíme o druhé miminko. Před třemi týdny jsem dostala v termínu MS a asi týden po té mě jsem začla mít bolestivá a trochu nateklá prsa, mírné občasné bolesti v podbřišku a zdá se i větší únava. Test negativní, podle mě by už měl vyjít. Doktorka po tel. řekla čekat do další MS pak se uvidí, myslíte že by to mohla být i nějaká hormonální porucha? Děkuji předem za příspěvky a odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14048
15.6.09 21:11

a nebyla to drivejsi ovulace? to jsou klasicke priznaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
15.6.09 21:16

Test ti v tuto domu ještě nemusí vyjít pozitivní. Já jednou odmenstruovala - cca 5 dnů těhotná - test jsem si dělala až v den vynechání MS, tedy vlastně druhé MS v tomto těhotenství, a byl negativní. Až na dalším za pár dnů byly //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.6.09 21:21

No toto jsem začla pociťovat asi týden po MS a ovulaci podle ovul. testu jsem měla vždy v polovině cyklu ale je to i možné, jen to trvá už přes dva týdny a já už začínám být nervozní, za dva dny mám jít na RTG, Míša

• Citovat
  • Upravit
1112
15.6.09 22:44

Tak na Rtg bych nešla, dokud nebudu mít potvrzeno z HCG, že těhotná opravdu nejsem. Je to tak naléhavé? Myslím ten rentgen?
Když se tak dlouho snažíte … vydrž chvilku, budeš mít jasno. držím palce, ať je to těhotenství!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
16.6.09 06:51

Ahojky!

No, asi bych si pro klid duše zašla jako samoplátce na krev , aby zjistili hodnotu HCG … ale taky bych zrušila ten RTG … těhotná sice být nemusíš, ale aby sis to pak nevyčítala …

Samozřejmě ti přeju, aby to bylo těhotenství !!!

Hodně štěstí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.6.09 14:03

Tak Rtg jsem odhlásila a čekám :? a děkuju všem za příspěvky, přeji hezký den :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.6.09 12:23

Ale klidně můžete přispívat dál :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.12 16:37

Ahoj holky, doufam, že mi někdo poradí, nedostala jsem dva mesice menstruaci, tak jsem sla k dr,ten mi rekl, ze to vypada na tehotenstvi, ze mam vysokou sliznici a tekutinu v deloze, tak me vzal krev, ale ta byla negativni,tak mi dal vyvolavacku, menstruaci jsem dostala, ale teda jako hodne slabou, oproti jine, no jenze me pali dost zaha, zacina mi byt rano obcas spatne a strasne se mi chlupati bricho- toto vsechno jsem mela jen v tehotenstvi(mam dve deti a ubou jsem timto trpela), tak muze to byt hormonalni porucha? Mam to resit? Nechci vypadat pred dr jako blazen :oops:

• Citovat
  • Upravit
Makáš02
5.3.12 17:01

no ja ti nevim,a jak ta krev byla negativni,rikal nejake cislo?u nas totiz od0-5 reknou negativni, a cislo nerikaji,ale vim,ze tady holky meli treba 2,7-takze teoretciky negativni(jim cislo rekli) a byloto pak tehu…takze zjistit hodnotu,udelat novy test nebo znovu jit na krev.osobne by mi to taky prislo divny.a ta MS byla teda uplne slabounka jo?proste cekat,co bude a pripadne si zajit na krev,to bude jistota nejvetsi…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.12 17:07

nene uplne slabounka ne, jen slabsi oproti jindy, no bylo tak 0.1 nebo tak neco, dr mi to ukazoval, jsem z toho uplne hotova, uz si rikam, ze mi snad hrabe

• Citovat
  • Upravit
Makáš02
5.3.12 17:12

hm,tak 0,1 je fakt nic,a pokud jsi uz dva mesice nemela pred tim MS,tak top by v krvi bylo mnohem vic…
muzes zajit zase ke svemu dr,ze se ti to nezda.ze ta ms byla slaba a proste mui vse rict,udela ti treba zase krev „zadarmo“nebo jit sama na odber krve do nemocnice od 200-300kc.
rekla bych to tvemu dr.udela i utz a treba by tam mohlo neco byt…a nebo to mimi tak vsechny snazilky chceme,ze nam uz hrabe a mame nevolnosti,ackoli tehotne nejsme,co?:-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.12 17:20

ale ja nepatrim mezi snazilky, mam dve deti, tak kvuli tomu me to celkem zarazi…obcas si rikam, proc je to tak nespravedlivy,me snad staci, aby okolo me chlap prosel bez slipu a jsem hned tehotna a jine se snazi roky

• Citovat
  • Upravit
@hellas
11.11.13 07:54

ta nejistota je děs!

@Anonymni píše:
Ahoj všem, nečekám že mi budete psát jestli jsem nebo nejsem těhotná ale váš názor bych velice ocenila. Asi rok a půl se snažíme o druhé miminko. Před třemi týdny jsem dostala v termínu MS a asi týden po té mě jsem začla mít bolestivá a trochu nateklá prsa, mírné občasné bolesti v podbřišku a zdá se i větší únava. Test negativní, podle mě by už měl vyjít. Doktorka po tel. řekla čekat do další MS pak se uvidí, myslíte že by to mohla být i nějaká hormonální porucha? Děkuji předem za příspěvky a odpovědi

přesně tak jsem na tom já…mam úplně učebnicový příznaky, ale test mi ukazuje pořád negativní… :think: a dokt. taky říká čekat, posl. M-4.10. plodný dny kolem 20.11. asi za týden pak začaly brnět prsa, což jsem předtím neměla ani před menzes, tak ale jsem si řikala, po vyndání Mirény je to druhá M. tak to bude třeba jiný a bylo místo 4dnů to byly jen 2 dny 4.-5.11. + růžová „voda“…tak a pořád brnění v prsou, bolest v podbřišku, motá se mi hlava, o těch náladách ani nechci mluvit, to by si člověk někdy nafackoval :oops: Nikdy se mi nedělá blbě v krámu mezi hodně lidma a teď jsem musela vypadnout, jinak bych tam sebou škvíkla…chápala bych, že se dají psychicky vsugerovat tyhle věci, ale co to brnění prsou??!!už mi to fakt vadí, že nevim ci se mnou je, takže asi budu muset požádat o pořádný vyšetření, aby mi z toho nehráblo :zed:
Mimčo chceme to jo, ale nějak se na to neupínáme, prostě když přijde tak přijde, mám už dvě velký holky, díky Bohu, ale ta nejistota, že člověk neví co s ním je a test dnes ráno opět negativní..díky za reakce a názory :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex