Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky,
koukala jsem, jak tu některé maminky zápasí s vytvořením lišty o miminku za podpisem. I v diskusi na toto téma s tím měly problémy. Tak mě napadlo, že by se třeba někomu mohl hodit návod, jak si ji udělat i s fotkou mimča. Taky jsme s tím zápasili, až na to můj všehoschopný muž přišel. Ráda se o návod podělím. Snad to taky zvládnete ![]()
Najeďte si na stránky Lilypie, pak jestli už mimi máte nebo čekáte a jde se na to:
Veronika
Veru, ještě nechápu, jestli se mi to bude samo aktualizovat?
No, to je ale blbá otázka, co?
A můžu vymazat ty nesmysly, co se ukazujou před a za lištičkou?
Díky, díky, díky!!!!
Vichy
Ahoj Veru,
diky za navod, mooooc se hodi, hned to jdu vyzkouset
.
Paaa Kajka a Barunka
Ahojky,
díííky moc za návod - jsem zvědavá, jestli se mi to podařilo:O)))
Verčo,
ještě mám, prosím Tě, jeden dotaz - nevíš náhodou, jak to udělat, aby se mi metřík zobrazoval i když píšu komentář k nám do deníčku?
Díky, Jaa
Verčo,nějak mi tam nejde dát ta fotka Pořád mi to píše fatal error.Normálně vyberu fotku,2× odkliknu a máčknu to Create ticker a dlooooouho čekám a pak error.Netušíš proč?
Pa L.
Ahoj, taky to zkouším, ale mám vážné obavy, že jsem to zkonila
![]()
aha, tak tu je este jedna diskusia …
no, ja som vsetko popisala v nizsej diskusii „listicka“, takze kto ma problem, moze nakuknut aj tam. na prvej stranke je navod, ako to urobit, na piatej som pridala nejake dalsie rady k tomu, s cim mali holky problemy.
odkaz pre Jaa - priamo do dennicka sa to NEDA urobit , nastavenie dennicka nepodporuje graficke znacky.
papa ![]()