židlička od B+B Primo 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
948
28.9.05 16:32

židlička od B+B Primo 2005

Ahoj lidičky,

já tu zase prudím ohledně židličky, ale pořád špekulíruju, kterou koupit a na stránkách cam-neonato mají teď v akci nějakou Primo 2005 - vypadá super, je i polohovací, ale neuvádějí, od kterého měsíce ji můžem použít, máte ji některá? Já už měla vybranou Baby dreams Bambi, ale u té je uveden 6 měsíc, já bych ji chtěla použít i dřív.
Dík za případnou odpověď.

sanynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
342
28.9.05 19:00

Ahoj Sanynko, můžu napsat jen k té Bambi, my jsme v ní papali od 5.měsíce, má navíc látkovou vložku na sedátku, určitě jsi to již viděla, když jsi si jí původně vybrala. Tady je hezky vidět. Mimču se v tom moc pohodlně sedí, i když ještě sám sedět neumí. :)

http://www.cvrcekpraha.cz/polozka.php?…

Ahoj Ája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
948
28.9.05 19:09

Dík Ájo,

mně jde o to, že se dle hodně lidí nemají dítka posazovat dřív, než si sami sednou, já si myslím, že pokud je ten sklon sedátka podobný, jako u autosedačky, bude spíš pololežet a to právě potřebuju, ta Prima právě moc ten sklon nemá, u té co máš ty nevím, kam až se dá vypolohovat a zda se polohuje jen opěrka, nebo celá ta sedačka. Budu ráda, zda bys poradila.
sanynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
28.9.05 19:51

Tak ta sedačka se polohuje celá, a má sezení mírně zakloněné + 2 polohy. Když je v té 2 poloze, tak má stejný sklon jako autosedačka, v té jsme krmili před tím. :wink:

Myslím, že to těm maličkým kyčlím nebo zádíčkům neublíží, to nakrmení aspoň nám trvalo asi 10 - 15 minut.

Jestli budeš ještě něco chtít vědět nebo vidět, tak napiš mail, mám ji nafocenou. Měj se!

Ája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
948
28.9.05 21:23

poslala jsem ti SZ můj mail ď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
29.9.05 10:25

Ahojky. My jsme začali používat židličku od 4,5 mesice, jelikož jsem začala na noc dávat rýžovou kaši. Objednávala jsem Neonato Multiplo a jsem s ní maximálně spokojená. Je 5 polohová a malá v ní sedí téměř jako v sedačce ve vajíčku. A není tam dlouho, max. 15 minut za den. Naše doktorka taky říkala, že v té poloze a takovou dobu se nic nestane, podstatné je, aby tam neseděla půl dne. Multiplo stojí necelých 4500,–Kč a já jsem ji sehnala přes internet za 3300,– a úplně novou s 2 letou zárukou. Kdyby jsi chtěla více informací napiš na pivik.bo@centrum.cz .
Ivulka + Elča 6,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
29.9.05 23:57

Ahoj, urcite budete znat nejake odkazy na stranky kde budou mit i zidlicky :?: Pisnete prosim :arrow: :wink: Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
30.9.05 08:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat