Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj lidičky,
já tu zase prudím ohledně židličky, ale pořád špekulíruju, kterou koupit a na stránkách cam-neonato mají teď v akci nějakou Primo 2005 - vypadá super, je i polohovací, ale neuvádějí, od kterého měsíce ji můžem použít, máte ji některá? Já už měla vybranou Baby dreams Bambi, ale u té je uveden 6 měsíc, já bych ji chtěla použít i dřív.
Dík za případnou odpověď.
sanynka
Ahoj Sanynko, můžu napsat jen k té Bambi, my jsme v ní papali od 5.měsíce, má navíc látkovou vložku na sedátku, určitě jsi to již viděla, když jsi si jí původně vybrala. Tady je hezky vidět. Mimču se v tom moc pohodlně sedí, i když ještě sám sedět neumí. ![]()
http://www.cvrcekpraha.cz/polozka.php?…
Ahoj Ája
Dík Ájo,
mně jde o to, že se dle hodně lidí nemají dítka posazovat dřív, než si sami sednou, já si myslím, že pokud je ten sklon sedátka podobný, jako u autosedačky, bude spíš pololežet a to právě potřebuju, ta Prima právě moc ten sklon nemá, u té co máš ty nevím, kam až se dá vypolohovat a zda se polohuje jen opěrka, nebo celá ta sedačka. Budu ráda, zda bys poradila.
sanynka
Tak ta sedačka se polohuje celá, a má sezení mírně zakloněné + 2 polohy. Když je v té 2 poloze, tak má stejný sklon jako autosedačka, v té jsme krmili před tím. ![]()
Myslím, že to těm maličkým kyčlím nebo zádíčkům neublíží, to nakrmení aspoň nám trvalo asi 10 - 15 minut.
Jestli budeš ještě něco chtít vědět nebo vidět, tak napiš mail, mám ji nafocenou. Měj se!
Ája
Ahojky. My jsme začali používat židličku od 4,5 mesice, jelikož jsem začala na noc dávat rýžovou kaši. Objednávala jsem Neonato Multiplo a jsem s ní maximálně spokojená. Je 5 polohová a malá v ní sedí téměř jako v sedačce ve vajíčku. A není tam dlouho, max. 15 minut za den. Naše doktorka taky říkala, že v té poloze a takovou dobu se nic nestane, podstatné je, aby tam neseděla půl dne. Multiplo stojí necelých 4500,–Kč a já jsem ji sehnala přes internet za 3300,– a úplně novou s 2 letou zárukou. Kdyby jsi chtěla více informací napiš na pivik.bo@centrum.cz .
Ivulka + Elča 6,5m
Ahoj, urcite budete znat nejake odkazy na stranky kde budou mit i zidlicky
Pisnete prosim
Sany.
Tady jsou
www.caryfuk.cz
www.detsky-dum.cz
www.promi.cz
www.a-zbaby.cz
www.babyexpert.cz
www.baby-centrum.cz
www.vltava2000.cz/babydream/