Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky,
prosím, nevíte něco o akcích na očkovací látku proti hepatitidě A i B TWINRIX?
Děkuji moc,
Albi + Anika
Ahoj,taky na tu akci cekam.Loni a predloni probihala v dubnu nebo v kvetnu .U nasi Dr.byl vzdy vyveseny plakat,ze je na tyto vakciny v tomto terminu sleva 30%.Uz aby to bylo.Minulý rok jsme to nestihly ![]()
Ahoj holky,
ja ji mela zadarmo…proplatil mi ji zamestnavatel, jestli mate zamestnani, kde je takove ockovani nezbytne, je mozne, ze vam ji zamestnavatel taky proplati.
Radka
Ahojky Bubo,
no jesti jsem to dobře pochopila, měla by teď nějaká akce být, jen právě nevím detaily, tak se pídím:-)
A
Radko díky, taky se nechám očkovat, ale teď bych ráda nechala ďobnout Aniku…
Albi, Anika má očkování hrazené pojišťovnou. Očkování proti hepatitidě A a B je jedno z povinných očkování dětí tuším minimálně od roku 1995.
Povinné je jen očkování proti B ![]()
Na A si musíme připlatit…
Tak zatím to vypadá, že jsme akci prošvihly
:
1. dubna do 30. června 2005 poskytovat 30% sleva na kombinovanou vakcínu Twinrix proti infekčním žloutenkám typu A a B.
Anonymní:hrazené je jen B
Albi:Anika nebyla naockovaná proti B?
Albi,jak uz jsem psala,tato akce probihala i v roce 2004 i 2005 (a mozna i pred tim,ale to jsem to nesledovala),takze se da predpokladat,ze se bude zase roce 2006 opakovat.Aspon doufam.
teda pardon, nějak mi nedošlo, že už je r. 2005, v roce 1995 to ještě nebylo, ale 200 už určitě jo.
Bubo, zatim nebyla, dohodly jsme se s dr. že to necháme na tuhle kombinaci…
No a to se mi už nechce čekat na tu akci, neb do teď byla ležáček bez ohrožení, ale teď už je to očkování nutný.
No co. Je to tícka, to za to stojí:-) Ale kdyby se ušetřila, nezlobila bych se:-)))
Albi,prave jsem zjistila,ze akce na tuto vakcinu i vakcinu pouze proti zloutence A stale probiha.30% sleva na tyto vakciny plati az do 30.11.2005 nebo do vycerpani zasob.Uz mam recept,tak pro ni taky bezim:-)
Bubo, taky už jsem zjistila, jenže mají trvanlivost jenom do ledna a já potřebuju delší. Ale asi koupim aspoň tu první dávku, ono se pak zse něco objeví. Každá kačka dobrá:-)
Tak ať očkování dobře dopadne a je ještě líp snášeno:-)
A+A
Albi,diky za upozorneni ohledne data expirace.Nevim,jestli by mne napadlo si to overovat
My budeme mit druhe preockovani az za pul roku od prvni davky,tak to by ta sleva vysla docela draho ![]()
Takze jako vy,koupime jen jednu a snad se do 6-12 mesicu zase nejaka ta akcicka objevi.
At vam to taky dobre dopadne.Bubo