Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poraďte mi prosím, jak mám zobrazit v příspěvcích dětskou přímečku. Vybrala jsem si z Ticker factory.
Díky Beruška ![]()
Najet na stránku: www.tickerfactory.com tam si krok po kroku odklikavat co sa vam paci - aky typ tickeru chcete, ktory obrazok, od ktoreho datumu to ma pocitat …
na poslednej stranke vam ukaze 4 okna : HTML adresu, bbCode a nejake dalsie dve …
skopirujete si do pamete adresu toho bbCode (ten, co je ako druhy v poradi ctrl- C)
prihlasite sa na emimi pod svoje prihlasovacie meno, zajdete do „Nastavení“ (hore na vrchu stranky) a objavi sa vam vas profil - meno, mail, ksichtik, ktory ste si vybrali …
tam VLOZITE skopirovany odkaz - bbCode z webu www.tickerfactory.com do okienka „Podpis“-ctrl V)
a dole odskrtnete „vzdy pripojit moj podpis“ na ANO.
Ahoj Goldy a vsichni co umi vkladat primecky, Goldy tvuj popis vkladani je vyborny konecne se mi to povedlo
ale nejdou mi vlozit dve primecky, pri vkladani druhe (v nastaveni) mi to napise Vas podpis je prilis dlouhy
Spousta mamin tu dve primecky miva tak proc mi to nejde
Poradte, dik. Sany. ![]()
taky mi ty dvě přímky moc nejdou Sany jak vidíš,ale já na to přijdu…
Ahojky,
holky, já jsem ten odkaz umázávala tak, aby tam bylo na začátku i na konci to img v závorkách. Funguje to, možná je to tím - pak je to kratší . Tak hodně štěstí!
Sajso: tak sem umazala, uz mi to nepise ze Podpis je prilis dlouhy a stejne se mi zobrazi vzdy jen jedna ![]()
Goldy: az na to prijdes tak prosim pisni, ja na to totiz urco neprijdu
Sany.
Sany,
já mám zatím jen jeden, tak nevím . Ale taky mi trvalo dost dlouho, než to začlo fungovat - nefungovalo mi to, když jsem vlezla na můj účet do nastavení, ale normálně v jakékoliv diskuzi jen nahoře kliknout ma mastavení. Jinak nevím, nejsem až takový PC expert. Držím palce. ![]()
Sany, tak mě to funguje absolutně bez problémů tak, jak jsem popsala. Jen jsem si tam musela dát ovu. ![]()
Díky Goldy. Návod byl v poho. Teď zkusím, jestli mi to bude fungovat. Beruška ![]()
Sany:omlouván se ale bohuželjsem na to nepřišla hrála jsem si s tím,přišla jsem na to jak dostat fotku i jinam než je lilypie.com,ale 2 metříky neumím dát,mám jedno dítko tak s tím nehnu.Podle mě by tam dvě fotky a dva metříky nevlezli takže pouze jedna fotka obou dětí a dva metříky nebo bez fotky a dva metříky a zkrátit na img v předu a vzadu.Snad je to srozumitelné.....
Pro sany:dodatek- tak jdou jak jsem napsala 2 metříky vedle sebe bez fotky-mě se to povedlo musí být v předu i vzadu img v závorkách a potom to jde zkoušela jsem to z lilypie.com snad to půjde i tobě
A jak se dá dostat fotka před jiný ticker než Lilypie? Docela by mně to zajímalo. Díky za odpověď.