Jak zobrazit v příspěvcích dětskou přímečku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1468
30.9.05 22:53

Jak zobrazit v příspěvcích dětskou přímečku?

Poraďte mi prosím, jak mám zobrazit v příspěvcích dětskou přímečku. Vybrala jsem si z Ticker factory.
Díky Beruška :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
116
1.10.05 08:24

Najet na stránku: www.tickerfactory.com tam si krok po kroku odklikavat co sa vam paci - aky typ tickeru chcete, ktory obrazok, od ktoreho datumu to ma pocitat …
na poslednej stranke vam ukaze 4 okna : HTML adresu, bbCode a nejake dalsie dve …

skopirujete si do pamete adresu toho bbCode (ten, co je ako druhy v poradi ctrl- C)

prihlasite sa na emimi pod svoje prihlasovacie meno, zajdete do „Nastavení“ (hore na vrchu stranky) a objavi sa vam vas profil - meno, mail, ksichtik, ktory ste si vybrali …

tam VLOZITE skopirovany odkaz - bbCode z webu www.tickerfactory.com do okienka „Podpis“-ctrl V)
a dole odskrtnete „vzdy pripojit moj podpis“ na ANO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
1.10.05 10:43

Ahoj Goldy a vsichni co umi vkladat primecky, Goldy tvuj popis vkladani je vyborny konecne se mi to povedlo :P ale nejdou mi vlozit dve primecky, pri vkladani druhe (v nastaveni) mi to napise Vas podpis je prilis dlouhy :evil: Spousta mamin tu dve primecky miva tak proc mi to nejde :?: :( Poradte, dik. Sany. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
1.10.05 11:19

hgfhgf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
1.10.05 11:31

taky mi ty dvě přímky moc nejdou Sany jak vidíš,ale já na to přijdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
1.10.05 12:25

Metříky

Ahojky,
holky, já jsem ten odkaz umázávala tak, aby tam bylo na začátku i na konci to img v závorkách. Funguje to, možná je to tím - pak je to kratší . Tak hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
1.10.05 13:33

Sajso: tak sem umazala, uz mi to nepise ze Podpis je prilis dlouhy a stejne se mi zobrazi vzdy jen jedna :evil:
Goldy: az na to prijdes tak prosim pisni, ja na to totiz urco neprijdu :oops: Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
1.10.05 13:52

Metřík

Sany,
já mám zatím jen jeden, tak nevím . Ale taky mi trvalo dost dlouho, než to začlo fungovat - nefungovalo mi to, když jsem vlezla na můj účet do nastavení, ale normálně v jakékoliv diskuzi jen nahoře kliknout ma mastavení. Jinak nevím, nejsem až takový PC expert. Držím palce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
1.10.05 13:53

na nastavení, samozřejmě- omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
1.10.05 14:47

Metřík

Sany, tak mě to funguje absolutně bez problémů tak, jak jsem popsala. Jen jsem si tam musela dát ovu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.10.05 18:37

Díky Goldy. Návod byl v poho. Teď zkusím, jestli mi to bude fungovat. Beruška :lol:

• Citovat
  • Upravit
116
1.10.05 18:48

Sany:omlouván se ale bohuželjsem na to nepřišla hrála jsem si s tím,přišla jsem na to jak dostat fotku i jinam než je lilypie.com,ale 2 metříky neumím dát,mám jedno dítko tak s tím nehnu.Podle mě by tam dvě fotky a dva metříky nevlezli takže pouze jedna fotka obou dětí a dva metříky nebo bez fotky a dva metříky a zkrátit na img v předu a vzadu.Snad je to srozumitelné.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
1.10.05 19:01

Pro sany:dodatek- tak jdou jak jsem napsala 2 metříky vedle sebe bez fotky-mě se to povedlo musí být v předu i vzadu img v závorkách a potom to jde zkoušela jsem to z lilypie.com snad to půjde i tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
11.10.05 20:52

Nevím proč mi to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
14.10.05 16:53

A jak se dá dostat fotka před jiný ticker než Lilypie? Docela by mně to zajímalo. Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová