Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Je dobře ze jedete, uvidis co ti reknou doktori. Maleho prohlednout, vezmou crp atd a vyhodnoti co se deje. Drzim palce.
@Elen8 už jsme v nemocnici. Já jsem z roho fakt na prášky teď
. Teď mu měřila doktorka při pristupu a má 40
No teda…chápu, že se bojíš, ale bude to dobry
Musí… ![]()
Až bude líp, tak dej vědět…
@Anonymní píše:
@Elen8 už jsme v nemocnici. Já jsem z roho fakt na prášky teď. Teď mu měřila doktorka při pristupu a má píše: Více
Uz bude dobre, udelaji odbery a nasadi lecbu ![]()
Muze a nemusi to byt ockovanim, to ti nikdo nerekne.
Cca 14 dni po ocku jde hodne dolu imunita, mohl neco chytit (40 horecka zni sice hrozne, ale byva to u deti normalni).
To cukani res s dobrym neurologem.
Dokud nebudes vedet, zadna dalsi ockovani nemusis davat, jestli nechces. Proste pockej.
Drzim palce.
Zakladatelko, drzim malickemu vsechny palce!!! Dej vedet, jak je na tom. Ty se drz, maly potrebuje silnou maminku.
![]()
@Bubla Bůčková děkuju všem. Poslali nás domu po 3 hodinovém vyšetření A odběru moči. Nic se nezjistilo, teplotu má stále. Jedna z možnosti je že jsme něco chytly v ty čekárně u doktora minuly týden. Pak nám kontrolovala skrabance zda nema tetanus. A teď mě vlastně došlo, že měsíc zas smrkám a mám slzy v očích jako když jsem měla coronu. To malej měl taky 40. A na coronu nám jedinou testy nedělaly. Takže jdu do krámu pro test a uvidime. Za dva dny máme jít k dětskému doktorovi protože má ještě zarudlé mandle
@Anonymní píše:
@Bubla Bůčková děkuju všem. Poslali nás domu po 3 hodinovém vyšetření A odběru moči. Nic se nezjistilo, teplotu má stále. Jedna z možnosti je že jsme něco chytly v ty čekárně u doktora minuly týden. Pak nám kontrolovala skrabance zda nema tetanus. A teď mě vlastně došlo, že měsíc zas smrkám a mám slzy v očích jako když jsem měla coronu. To malej měl taky 40. A na coronu nám jedinou testy nedělaly. Takže jdu do krámu pro test a uvidime. Za dva dny máme jít k dětskému doktorovi protože má ještě zarudlé mandle
Jojo při covidu měla mladší taky tři dny 39-40 co moc nešly srazit. Pak to přešlo postupně samo.
Kojenci chytají takhle na jaře šestou nemoc. Tři dny teplota a čtvrtý den vyrážka.
Já bych řekla, že to bude po očkování…ono i to cukání hlavou…pořád to dělá?
Ahoj, pravě mám malého v nositku a čekáme na taxi. Před týdnem byl syn na očkováni bexsero, 3 dny horečka 38-39 max pak dva dny klid a teď zas od včera horečka 39 a ani po podání čípku, zabalu a vany nejde dolu. Myslite ze to muže být po očkováni, popřípadě co s nim budou v nemocnici dělat? Mám heozny strach, ikdyz možná zbytečně. Jinak jsem tu v ten den psala že mi syn cuká hlavou, to jsem byla já, muže to souviset?