-Akutní-horečka dítě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.6.22 22:32

-Akutní-horečka dite

Ahoj, pravě mám malého v nositku a čekáme na taxi. Před týdnem byl syn na očkováni bexsero, 3 dny horečka 38-39 max pak dva dny klid a teď zas od včera horečka 39 a ani po podání čípku, zabalu a vany nejde dolu. Myslite ze to muže být po očkováni, popřípadě co s nim budou v nemocnici dělat? Mám heozny strach, ikdyz možná zbytečně. Jinak jsem tu v ten den psala že mi syn cuká hlavou, to jsem byla já, muže to souviset?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14062
6.6.22 23:00

Je dobře ze jedete, uvidis co ti reknou doktori. Maleho prohlednout, vezmou crp atd a vyhodnoti co se deje. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.22 23:19

@Elen8 už jsme v nemocnici. Já jsem z roho fakt na prášky teď :(. Teď mu měřila doktorka při pristupu a má 40

• Citovat
  • Upravit
450
6.6.22 23:23

No teda…chápu, že se bojíš, ale bude to dobry :kytka: Musí… :hug:
Až bude líp, tak dej vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
6.6.22 23:28
@Anonymní píše:
@Elen8 už jsme v nemocnici. Já jsem z roho fakt na prášky teď :(. Teď mu měřila doktorka při pristupu a má píše: Více

Uz bude dobre, udelaji odbery a nasadi lecbu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.22 23:54

@Elen8 Jo, čekáme až se vycura

• Citovat
  • Upravit
110
6.6.22 23:59

Moc držím palce, aby to dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.6.22 00:56

Jak jste dopadli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.6.22 02:41

Muze a nemusi to byt ockovanim, to ti nikdo nerekne.
Cca 14 dni po ocku jde hodne dolu imunita, mohl neco chytit (40 horecka zni sice hrozne, ale byva to u deti normalni).

To cukani res s dobrym neurologem.
Dokud nebudes vedet, zadna dalsi ockovani nemusis davat, jestli nechces. Proste pockej.

Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
7.6.22 03:03

Zakladatelko, drzim malickemu vsechny palce!!! Dej vedet, jak je na tom. Ty se drz, maly potrebuje silnou maminku. :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.22 08:48

@Bubla Bůčková děkuju všem. Poslali nás domu po 3 hodinovém vyšetření A odběru moči. Nic se nezjistilo, teplotu má stále. Jedna z možnosti je že jsme něco chytly v ty čekárně u doktora minuly týden. Pak nám kontrolovala skrabance zda nema tetanus. A teď mě vlastně došlo, že měsíc zas smrkám a mám slzy v očích jako když jsem měla coronu. To malej měl taky 40. A na coronu nám jedinou testy nedělaly. Takže jdu do krámu pro test a uvidime. Za dva dny máme jít k dětskému doktorovi protože má ještě zarudlé mandle

• Citovat
  • Upravit
6180
7.6.22 09:28
@Anonymní píše:
@Bubla Bůčková děkuju všem. Poslali nás domu po 3 hodinovém vyšetření A odběru moči. Nic se nezjistilo, teplotu má stále. Jedna z možnosti je že jsme něco chytly v ty čekárně u doktora minuly týden. Pak nám kontrolovala skrabance zda nema tetanus. A teď mě vlastně došlo, že měsíc zas smrkám a mám slzy v očích jako když jsem měla coronu. To malej měl taky 40. A na coronu nám jedinou testy nedělaly. Takže jdu do krámu pro test a uvidime. Za dva dny máme jít k dětskému doktorovi protože má ještě zarudlé mandle

Jojo při covidu měla mladší taky tři dny 39-40 co moc nešly srazit. Pak to přešlo postupně samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.22 11:50

Tak test taky negativní, tak z čeho to sakra muže mít :zed: :,(

• Citovat
  • Upravit
2033
7.6.22 11:58

Kojenci chytají takhle na jaře šestou nemoc. Tři dny teplota a čtvrtý den vyrážka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
7.6.22 12:04

Já bych řekla, že to bude po očkování…ono i to cukání hlavou…pořád to dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí