Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je spis na denicek, ne? Diskuze jsou od toho, abychom se ve vetsine pripadu hadaly jak baby na rinku…to asi nechces ![]()
Ale moc hezke. Jdu zrovna spat, takze to beru jako pohadku na sladke sny
diky!!!
@Cvrčínek píše:
Na deníček je to krátké
na diskuzi zase moc pozitivni
navic neni o cem diskutovat. Leda ze zavidime
a na tom se shodneme, tak jakapak diskuze ![]()
nic…jdu spat, dobrou ![]()
@marrlinka píše:
na diskuzi zase moc pozitivninavic neni o cem diskutovat. Leda ze zavidime
a na tom se shodneme, tak jakapak diskuze
nic…jdu spat, dobrou
To neni reklama na stesti, ale „Vic stesti, nez rozumu aneb Z p*dele klika“
Co tak diskutovat o tomhle? Udelala blbost a mela stesti, nebo to byl „osud“? ![]()
Edit: partner mi řekl, že nemám psát až tak veselé komentáře o mém početí ![]()
Příspěvek upraven 14.07.14 v 02:53
@marrlinka píše:
To je spis na denicek, ne? Diskuze jsou od toho, abychom se ve vetsine pripadu hadaly jak baby na rinku…to asi nechces
Trefné ![]()
Mně se stal taky příběh z telenovely.
Přes internet jsem se seznámila s klukem. Ja byla v Kanadě on tady. 10 měsíců jsme si jen psali a volali. Zamilovali jsme po cca třech dnech jen psaní. Každý se nám smál, že se nemůžeme milovat přes telefon, a že buh vi, jaká bude realita. Navíc přítel je o 6 let mladší. Těch 10 měsíců to bylo i párkrát těžké, ale prežili jsme a nakonec realita předčila všechna očekávání. Skočili jsme si kolem krku a zamilovali se ještě mnohem více, ve všem si rozumíme, rozepře máme minimální. Máme mezi sebou obrovské pouto, jako bychom se znali odjakživa. Před tím, než jsem ho poznala, mi láska přišla úplně hloupá, nechápala jsem zamilované páry a chlapy měla jako hračky. Radši anonym kvůli té poslední větě. ![]()
@Cvrčínek Sakra z pekla štěstí, to se stává málokdy a ten chlap je teda fakt milionovej. Jen nevím, co by tady Tvá kamarádka psala, kdyby to nevyšlo. Ale přeju jí to, snad budou všichni šťastní.
@Cvrčínek píše:pravda! Jen jsem si říkala, jestli v okolí jste se nesetkaly také s nějakým šťastným příběhem, třeba
znám jeden pár, co spolu začal chodit a prakticky u prvního sexu, první měsíc, počali neplánovaně dítě. Rozhodli se, že do toho půjdou, dítě si nechali, vzali se. Už mají děti dvě a manželé jsou tuším 6 nebo 7 let. ![]()
Je to takový nesourodý pár, nebýt dítěte, zřejmě by spolu dlouho nezůstali.
První co mě napadlo po přečtení bylo, že se nechránila když měla v plánu si užívat? Jinak hooooodně veliký štěstí ![]()
@mončís píše:
První co mě napadlo po přečtení bylo, že se nechránila když měla v plánu si užívat? Jinak hooooodně veliký štěstí
Tak já mám příběh, udál se víc než před půl stoletím a je to příběh sousedky naší babičky. Ta si kdysi vyrazila na zábavu a užila si s jedním vojákem, pak zjistila, že je těhotná, jméno vojáka neznala, tak vyrazila na útvar a veliteli sdělila svůj problém, ten nechal všechny vojáky nastoupit a ona si toho svýho našla. Vzali se, vychovali spolu pět dětí a strávili spolu opravdu celý život, dokud on před pár lety nezemřel.
Cítím potřebu se s vámi podělit o šťastný příběh mojí kamarádky. Pokud i vy máte nějaký šťastný příběh, sem s ním
Moje kamarádka byla čerstvě po rozchodu s mužem, se kterým chodila několik let. Po celou dobu tvrdila, že to je její osudový muž, že to tak cítí, neuvěřitelně ho miluje a váží si ho, a dokáže si ho představit jako otce svých dětí. Po rozchodu se mi svěřila s tím, že ví, že už nikdy nebude žádnému důvěřovat jako bývalému „osudovému“, a protože to nevyšlo s ním, nechce nikoho. Řekla mi, že bude chodit po diskotékách, užívat si svobody a mít max. nějaký nezávazný flirt. Po návštěvě 1. diskotéky se mi hned druhý den svěřila, že si tam padli do oka s jedním mužem, celý večer spolu tancovali a nad ránem došlo i k sexu. Hned z kraje večera si prý oba ujasnili, že půjde pouze o flirt, že se nechtějí ani jeden vázat, tudíž si na sebe nedají ani kontakt. S kamarádkou jsem se poté viděla až za 3 měsíce. U kafe mi řekla, že je těhotná
! Jakmile prý objevila 2 čárky na testu, snažila se za účasti svých přátel vypátrat onoho muže, se kterým se potkala na diskotéce podle indícií, které si v průběhu osudného večera vzájemně o sobě sdělili. Jeho reakce byla neuvěřitelná.. Řekl prý, že by neunesl pocit vědět, že někde běhá jeho dítě, o které se nestará a nevidí ho vyrůstat. Od 1. chvíle, kdy mu sdělila, že čekají miminko, se do ní prý zamiloval. Ještě během těhotenství se stačili vzít, takže momentálně jsou již 5 let manželé a mají 4 letou holčičku
Říkám jim reklama na štěstí 
Příspěvek upraven 13.07.14 v 23:42