Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak zavři oči a představ si, že se stěhuješ k němu. A pak si představ, že si doma.
Kde se cítíš líp?
@omites píše:
No tak zavři oči a představ si, že se stěhuješ k němu. A pak si představ, že si doma.
Kde se cítíš líp?
To je dobrý ![]()
@pepřenka píše:
To je dobrý
já to měla podobně. Měla jsem se stěhovat s přítelem do bytu. Musela bych ho ale zařídit, vybrat na to stavebko. Ve stejné době jsem měla možnost bydlet v podnájmu u kolegy s druhým kolegou, ve svém pokoji. A já jsem zjistila, že moc chci do toho podnájmu a ne s přítelem do bytu. Musela jsem pak kousnout do toho hořkého jablka, vztah jsem ukončila a šla si svou cestou. Ale neuvěřitelně se mi nakonec ulevilo. ![]()
Státnice před sebou, takže cca 24 - 25 let? Pošli ho k vodě a hledej někoho, kdo je zralejší. Jsou věci, které se prostě netočí podle toho, jak se pán vyspí.
(Já vím, virtuální rozvádění párů na základě pár vět je hloupé, ber to jako zjednodušený subjektivní pocit vycházející z mé zkušenosti.
)
Hoď si korunou - né proto, aby koruna rozhodla za Tebe, ale proto, že než zjistíš co padlo, tak si budeš přát jednu variantu a ta je ta pravá - snad jsem to napsala srozumitelně
@Ginuš píše:
Hoď si korunou - né proto, aby koruna rozhodla za Tebe, ale proto, že než zjistíš co padlo, tak si budeš přát jednu variantu a ta je ta pravá - snad jsem to napsala srozumitelně
To je dobrý ![]()
@tiffany děkuji - funguje to člověk si prostě začne přát to co opravdu chce
@Ginuš píše:
Já to znám tak, že když uvidíš, co padlo, ucítíš na okamžik ty správné emoce - zklamání nebo úlevu, radost…
@Ginuš píše:
to je dobrý, to mě nikdy nenapadlo ![]()
jinak k tématu..je fajn, že si to rozmyslel už před snažením se, a ne až během těhotenství..ty si teď musíš rozmyslet, jestli chceš víc přítele, nebo dítě
@slavuska1 děkuji, tak ono to fakt pomáhá, já jsem hrozně nerozhodná. ![]()
Anonymní máš zapotřebí se chlapa doprošovat o svatbu a o dítě?
Já bych s ním ještě promluvila a zeptala se ho, co ho vede ke změně názoru. Jestli řekl to co jsi psala, to by se mi taky nelíbilo, kdyby za mě rozhodoval, ale jestli řekl, že by ještě počkal, tak bych chtěla vědět, co ho k té změně názoru dovedlo. Zase abys třeba zbytečně nepřišla o fajn partnera jen kvůli tomu, že jsi se nezeptala. ![]()
Proč změnil názor? Mohl se jen leknout uječeného dítěte v autobuse.
Strach je přirozený. Lepší, než kdyby to nedomyslel a vrhnul se bezhlavě do dítěte.
I jako těhotnou mě napadlo, jestli dělám dobře. A to jsme se snažili 9 měsíců.
Ahoj. omlouvám se za anonym, ale je to citlive téma. Dale se omlouvám za chyby, ale pisu z telefonu. S partnerem jsem 3 roky. Vždy jsem mluvila spis o svatbě, ale většinou to skončilo hladkou. Proto jsem dítě ani nevytahovala, ale věděl že chci.Pred trema mesicema mi řekl z ničeho nic, že by chtěl dítě. naprosto jsem to nečekala a byla jsem nad se na. O týden později mi to potvrdil. Ze az dodělám státnice tak jdeme na to i když je to takove účelove. Ted ta doba nastala, ja se zminila a on že si to rozmyslel a ještě počkáme. Jak by jste zareagovaly? Mám chuť se ho kopnout, máme se stěhovat ode me z bytu do jeho baráku a přemýšlím, že vůbec nepůjdu