Afty a sex?

Anonymní
12.7.14 22:07

Afty a sex?

Dobrý den,
Prosím nevíte někdo jestli vadí afty v puse při sexu??? děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
96
12.7.14 22:15

Pokud udržíš pusu zavřenou, tak ne. Tedy, nešmejdit s ní po partnerovi, ani líbačka, ani jinde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23973
12.7.14 22:20

Afty urcite nejsou tak nakazlive jako opar. Vlastne se moc nevi, jestli jsou prenosne. Oral bych v te dobe nepraktikovala uz jen proto, ze by te to bolelo. Libani bych riskla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
12.7.14 23:12

Přikláním se k názoru, že afty přenosné spíš nejsou, vyhla bych se oralu, přesně jak píše Arturie, aby tě to nebolelo, na afty někdy trpím, a bolí mě to někdy teda i při líbání, takže tomu se vyhybám taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.14 23:22
@TynaCut píše:
Přikláním se k názoru, že afty přenosné spíš nejsou, vyhla bych se oralu, přesně jak píše Arturie, aby tě to nebolelo, na afty někdy trpím, a bolí mě to někdy teda i při líbání, takže tomu se vyhybám taky :palec:

nejde o mě ale o manžela, takže jde orál mě.

• Citovat
  • Upravit
27262
13.7.14 00:04

Rozhodně bych nesouložila s afty, mohlo by z toho být nechtěné těhotenství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
13.7.14 00:06

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No ty vole :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí