Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Annapavelkovaml Já tě chápu - v práci se teď všichni naučili oslovovat každého bez rozdílu „hele“, což nesnáším obecně. Hele, jak to vypadá s objednávkou? Hele, zavolej na PPL a objednej odvoz. Hele, jdeme na oběd, jdeš taky?
A když mi někdo, navíc ve stresem nabité předvánoční hoňce, řekne takhle po dvacáté osmé, tak zaplať pánbu a všichni svatí za tři dny volna, protože snad trochu vychladnu a nebudu mít puzení zabít každého, kdo ke mně přibližuje a otvírá pusu.
Myslím, že je načase upustit páru, ve vlastním zájmu. Svět se zbláznil, kousek od nás teror, ledovka, nákupní horečka, hordy lidí, nervozita, stres, uzávěrky, salmonely, chřipky, únava, pocit, že stále něco „musíme“…doplňte mě, pokud jsem něco vynechala. Nervy cvakají o sto šest. A pak prostě bouchnou saze kvůli blbosti, která by nestála za řeč. Je to signál toho, že jsou lidé přetíženi.
@Burj Chalifa Za sebe doplňuju probíhající rozvodové řízení. ![]()
Tak toto je pro mě vážně komerční hnus…
https://magazin.aktualne.cz/…02590604f2e/
Zakladatelko, chapu te, ale tveho muze taky. Kdyz jsem unavena (coz on mozna po prodelane nemoci je), nechce se mi ani za nic cokoliv resit. Rohlikama pocinaje, dulezitejsimi vecmi konce. Tak proste rikam NEVIM s tim podtextem „dejte mi vsichni pokoj“. Treba me taky toci moje mamka - pokazde se nas pta kolik chceme knedliku - asi 15 let porad stejne
To se teda kousnu do jazyka a odpovim nebo to radsi nandam ![]()
Myslim si, ze kazdy ma pravo rict nekdy „nevim“. Ikdyz je to treba zrovna v tu chvili k vzteku, zaridila bych se podle sveho (2 rohliky a dalsi kdyztak samoobsluha), cas odjezdu naplanovala podle sveho a oznamila.
Ale porad lepsi upustit paru na emiminu nez se s muzem pohadat ![]()
@Bersaba píše:
@Burj Chalifa Za sebe doplňuju probíhající rozvodové řízení.
@Burj Chalifa píše:
Tak toto je pro mě vážně komerční hnus…
https://magazin.aktualne.cz/…02590604f2e/
tak toto je vážně na
jako já tohle nechápu, my chodíme pravidelně na náměstí ke stromečku kde máme i krásnej betlém a malý vyprávím příběh narození ježíška, ona to sama i vyžaduje, tyhle uřvaný Americký tradice se mi fakt nelíběj a proto tu teď čekám na Anděla Páně
@medunka23 píše:
tak toto je vážně na![]()
![]()
jako já tohle nechápu, my chodíme pravidelně na náměstí ke stromečku kde máme i krásnej betlém a malý vyprávím příběh narození ježíška, ona to sama i vyžaduje, tyhle uřvaný Americký tradice se mi fakt nelíběj a proto tu teď čekám na Anděla Páně
komerční české stádo táhne na červenou sodovku.
Myslím že je to jen reakce na tvou „vánoční horečku“
nic proti ale chlapum to lítani s koštětem a ten humbuk okolo leze na nervy.. mě osobně taky tedy
@Annapavelkovaml Připomínáš mi moji matku a to „nevím“ je jen způsob, jak něco říct, ale nevypustit z pusy to, čeho má člověk jinak plnou hlavu, totiž „jdi už s tím někam, mně je to fakt jedno“
Takže klid, pohoda, udělej si to podle sebe, pokud ti na tom záleží, a zbytek nech plavat. ![]()
@Annapavelkovaml píše:
@Burj Chalifa no sice chápu myšlenku, ale jako jak se mam dozvědět jestli jich mám namazat 2 nebo 4?
3
Copak namazáním rohlíků udělá bordel v kuchyni??? To si je tam pečete? ![]()
Asi bych se na nej vyprdla a pockala az zase bude vedet co chce, ne? ![]()
Tak predevsim, pokud je vam po te nemoci vsem unaven, predelegovala bych na nej nejake prace, natoz mazani rohliku. Holt to nebude dokonale, ale tak o tom to prece neni. My razime „zvyk“ ze na vanoce je naklizen obyvak, neb tam stoji strom a ostatni mistnosti tak bezne poklizene.
Chapu ale ze dezinfikovat cely byt je umorme, pak se clovek vystresuje a je podrazdeny kvuli kravinam. Manzelovo nevim. Chapu, ale na druhou stranu v takove situaci by se mohl prekousnout no ![]()
Pokud jeste neco zustalo, tak si to vymente, ty muzes chvili hlidat deti, a vypnout od toho a manzel dezinfikovat no ![]()
Mam pocit ze vmanzelstvi, partnerstvi kolikrat uz clovek nevidi, ze neco moc hroti a pak si to vylejva na druhem, byva to ale oboustranne.
Ale fakt te chapu, nekdy se to proste sejde, a jsme jenom ldi, co maj jenom jedny nervy. Tak hlavne at to zitra mate na pohodu. ![]()