Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nejsem, ja taky celkem casto nevim pouzivam
a rohliky at si nachysta sam kdyz nevi ![]()
@Annapavelkovaml píše:
Taky jste tak alergičtí na odpověď „nevim“…dneska mi tak manžel odpověděl asi 10× už sem myslela že ho něčím praštím…např.(v kolik pujdem tam a tam „nevim“ kolik chceš těch rohliku „nevim“ )a tak je to celý den jako ja se asi půjdu zeptat souseda ne, když žiju snim a mu budu delat ty rohlíky…celý den litam s hadrou snažím se to tu zkulturnit po 3 dnech které jsme prozvraceli cela rodina a on neni schopen mi ani odpovědět vrrrr, tak a je mi líp, nechce si taky nekdo postěžovat ať je mu líp?
Ten chlap má naopak pud sebezáchovy. Vypouští z hlavy nepodstatné věci, což je třeba právě počet rohlíků. Ty přestaň s hadrem lítat a nervovat se, dej si panáčka a klid. I kdyby byl na poličce na Štědrý den prach a koberec nevyluxovaný, svět se nezboří. Vánoční šílenství a pnutí nervů žen i zde na webu dosahuje vrcholu. Ženské neblbněte, nebičujte se a zklidněte, vždyť vůbec o nic nejde.
Jojojo jak u nas doma
Kde je tohle, kdo to tam dal…
a taky me to vytaci
@Burj Chalifa Pravdu díš. U nás po pečení taky není úplně jak ze škatulky. Přijatelně ano. Takže kašlu na úklid a pojedem ještě dopoledne s dětmi na lyže, sáně a boby! Dnes jsme byli taky, doporučuju všem! ![]()
@Annapavelkovaml tak to je dobře, že se ti ulevilo a jak píšou holky - dej si pohov a rozjímej, ono se to nepoprdí a věřím, že máte doma běžný provozní nepořádek…jestli se bojíš, že nepřijde Ježíšek, tak buď v klidu - určitě přijde ![]()
@Annapavelkovaml píše:
Taky jste tak alergičtí na odpověď „nevim“…dneska mi tak manžel odpověděl asi 10× už sem myslela že ho něčím praštím…např.(v kolik pujdem tam a tam „nevim“ kolik chceš těch rohliku „nevim“ )a tak je to celý den jako ja se asi půjdu zeptat souseda ne, když žiju snim a mu budu delat ty rohlíky…celý den litam s hadrou snažím se to tu zkulturnit po 3 dnech které jsme prozvraceli cela rodina a on neni schopen mi ani odpovědět vrrrr, tak a je mi líp, nechce si taky nekdo postěžovat ať je mu líp?
Tohle mi prijde jako takova typicka predehra k vytvoreni specialni vanocni „atmosfery“, ktera konci hadku tesne pred podavanim vecere, urputnym mlcenim pri jeji konzumaci a neuprimnou radosti u darku, kdy se kazdy zere tou svoji krivdickou.
Musis vypoustet paru kvuli rohlikum? Tak uber plyn, on hlady neumre, ale Vanoce by vam chcipnout mohli.
Není nevím jako nevím. Vadí mi takovéto vyhýbavé nevím, ale jsou situace, kdy sama vidím, že ten člověk opravdu neví a mám to tak i sama
@Annapavelkovaml píše:
@Malaga jak sem psala o normální nejde musela sem to tu vydensifikovat kvůli campylobactera…
ale už máš hotovo ne?…protože jsi šikovná ![]()
@Annapavelkovaml píše:
@Burj Chalifa no sice chápu myšlenku, ale jako jak se mam dozvědět jestli jich mám namazat 2 nebo 4?
a není to jedno? ![]()
@Annapavelkovaml píše:
@Kotatko03 o to jde to je přesně to vyhýbavé nevím jako "dej mi pokoj sem strašně unavený "jako ja bych seděla celý den na zadku
tak přesně toto nevím mě také vytáčí ![]()
@Annapavelkovaml píše:
@Burj Chalifa no sice chápu myšlenku, ale jako jak se mam dozvědět jestli jich mám namazat 2 nebo 4?
Tak pokud bych manželovi chystala svačinu a dostala takovou odpověď, tak se na něj vykašlu, ať si je namaže sám…a je po problému
Jinak tě chápu, taky mě tahle odpověď někdy dokáže vytočit, zvlášť když od něj něco fakt potřebuju vědět…
@Annapavelkovaml
Ze stejného důvodu od jisté doby nesnáším slovo „uvidíme“
A klidně by to odpověděl i na ty rohlíky. A klidně i když byla v čemkoli poslední možnost se rozhodnout. Jsem ráda, že už to „uvidíme“ říká někde jinde ![]()
Dneska už bych rohlíky odložila s tím, ať se rozhodne později a namaže si je.
@Annapavelkovaml a proč když ty lítáš jako hadr na holi on nenamaže rohlíky??? ještě když jsou pro něj ![]()
A nevím??? fajn, až budeš vědět, tak si je namaž… šťastné a veselé… ![]()
@Annapavelkovaml píše:
@Burj Chalifa ani ne přece dva nevyhodim???nechápu proč bych na jednoduchou otazku nemohla dostat jednoduchou odpověď…
tak namaž dva a pokud bude zájem, další dva se domažou. Teda vážně, fakt řešíš hovadiny…nezlob se.
Bože, to jsou hovadiny. Je to jak u mojí tchyně, ptá se mě furt na nějaké úplné kraviny, které jsou mi úplně jedno a tak ji říkám, že je mi to jedno nebo nevím. Ona se pak uráží? Proč? Jak mám proboha vědět, jestli po 2 rohlících budu ještě mít hlad? Dám si 2 a pak se uvidí, ne? Pochopte, jsou to naprosté blbosti a úplně nepodstatné věci, nad kterými absolutně nepřemýšlím