" Nevím "

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37116
23.12.16 17:42

Nejsem, ja taky celkem casto nevim pouzivam :D a rohliky at si nachysta sam kdyz nevi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
23.12.16 17:46
@Annapavelkovaml píše:
Taky jste tak alergičtí na odpověď „nevim“…dneska mi tak manžel odpověděl asi 10× už sem myslela že ho něčím praštím…např.(v kolik pujdem tam a tam „nevim“ kolik chceš těch rohliku „nevim“ )a tak je to celý den jako ja se asi půjdu zeptat souseda ne, když žiju snim a mu budu delat ty rohlíky…celý den litam s hadrou snažím se to tu zkulturnit po 3 dnech které jsme prozvraceli cela rodina a on neni schopen mi ani odpovědět vrrrr, tak a je mi líp, nechce si taky nekdo postěžovat ať je mu líp? :lol:

Ten chlap má naopak pud sebezáchovy. Vypouští z hlavy nepodstatné věci, což je třeba právě počet rohlíků. Ty přestaň s hadrem lítat a nervovat se, dej si panáčka a klid. I kdyby byl na poličce na Štědrý den prach a koberec nevyluxovaný, svět se nezboří. Vánoční šílenství a pnutí nervů žen i zde na webu dosahuje vrcholu. Ženské neblbněte, nebičujte se a zklidněte, vždyť vůbec o nic nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
23.12.16 17:49

Jojojo jak u nas doma :) Kde je tohle, kdo to tam dal… :zed: a taky me to vytaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
23.12.16 17:50

@Burj Chalifa Pravdu díš. U nás po pečení taky není úplně jak ze škatulky. Přijatelně ano. Takže kašlu na úklid a pojedem ještě dopoledne s dětmi na lyže, sáně a boby! Dnes jsme byli taky, doporučuju všem! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
23.12.16 17:57

@Annapavelkovaml tak to je dobře, že se ti ulevilo a jak píšou holky - dej si pohov a rozjímej, ono se to nepoprdí a věřím, že máte doma běžný provozní nepořádek…jestli se bojíš, že nepřijde Ježíšek, tak buď v klidu - určitě přijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
23.12.16 17:58
@Annapavelkovaml píše:
Taky jste tak alergičtí na odpověď „nevim“…dneska mi tak manžel odpověděl asi 10× už sem myslela že ho něčím praštím…např.(v kolik pujdem tam a tam „nevim“ kolik chceš těch rohliku „nevim“ )a tak je to celý den jako ja se asi půjdu zeptat souseda ne, když žiju snim a mu budu delat ty rohlíky…celý den litam s hadrou snažím se to tu zkulturnit po 3 dnech které jsme prozvraceli cela rodina a on neni schopen mi ani odpovědět vrrrr, tak a je mi líp, nechce si taky nekdo postěžovat ať je mu líp? :lol:

Tohle mi prijde jako takova typicka predehra k vytvoreni specialni vanocni „atmosfery“, ktera konci hadku tesne pred podavanim vecere, urputnym mlcenim pri jeji konzumaci a neuprimnou radosti u darku, kdy se kazdy zere tou svoji krivdickou.
Musis vypoustet paru kvuli rohlikum? Tak uber plyn, on hlady neumre, ale Vanoce by vam chcipnout mohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
23.12.16 18:02

Není nevím jako nevím. Vadí mi takovéto vyhýbavé nevím, ale jsou situace, kdy sama vidím, že ten člověk opravdu neví a mám to tak i sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
23.12.16 18:02
@Annapavelkovaml píše:
@Malaga jak sem psala o normální nejde musela sem to tu vydensifikovat kvůli campylobactera…

ale už máš hotovo ne?…protože jsi šikovná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.12.16 18:05
@Annapavelkovaml píše:
@Burj Chalifa no sice chápu myšlenku, ale jako jak se mam dozvědět jestli jich mám namazat 2 nebo 4? :nevim:

a není to jedno? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
23.12.16 18:06
@Annapavelkovaml píše:
@Kotatko03 o to jde to je přesně to vyhýbavé nevím jako "dej mi pokoj sem strašně unavený "jako ja bych seděla celý den na zadku :roll:

tak přesně toto nevím mě také vytáčí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.12.16 18:12
@Annapavelkovaml píše:
@Burj Chalifa no sice chápu myšlenku, ale jako jak se mam dozvědět jestli jich mám namazat 2 nebo 4? :nevim:

Tak pokud bych manželovi chystala svačinu a dostala takovou odpověď, tak se na něj vykašlu, ať si je namaže sám…a je po problému ;) Jinak tě chápu, taky mě tahle odpověď někdy dokáže vytočit, zvlášť když od něj něco fakt potřebuju vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
23.12.16 18:16

@Annapavelkovaml
Ze stejného důvodu od jisté doby nesnáším slovo „uvidíme“ :mrgreen: A klidně by to odpověděl i na ty rohlíky. A klidně i když byla v čemkoli poslední možnost se rozhodnout. Jsem ráda, že už to „uvidíme“ říká někde jinde :think:
Dneska už bych rohlíky odložila s tím, ať se rozhodne později a namaže si je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65262
23.12.16 18:20

@Annapavelkovaml a proč když ty lítáš jako hadr na holi on nenamaže rohlíky??? ještě když jsou pro něj :nevim:
A nevím??? fajn, až budeš vědět, tak si je namaž… šťastné a veselé… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.12.16 18:28
@Annapavelkovaml píše:
@Burj Chalifa ani ne přece dva nevyhodim??? :nevim: nechápu proč bych na jednoduchou otazku nemohla dostat jednoduchou odpověď…

tak namaž dva a pokud bude zájem, další dva se domažou. Teda vážně, fakt řešíš hovadiny…nezlob se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.12.16 18:38

Bože, to jsou hovadiny. Je to jak u mojí tchyně, ptá se mě furt na nějaké úplné kraviny, které jsou mi úplně jedno a tak ji říkám, že je mi to jedno nebo nevím. Ona se pak uráží? Proč? Jak mám proboha vědět, jestli po 2 rohlících budu ještě mít hlad? Dám si 2 a pak se uvidí, ne? Pochopte, jsou to naprosté blbosti a úplně nepodstatné věci, nad kterými absolutně nepřemýšlím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak