Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zakládám tohle téma jen pro pobavení, nehledejte v tom žádné rýpání apod.
Také máte doma chlapa „experta“? Ten můj je expert na nakupování, vždycky mi domů doveze nějakou „perlu“
Zrovna včera měl mimo jiné na seznamu perníkové KOŘENÍ (už když jsem ho tam psala, tak jsem tušila, že to bude problémová položka
). No nakupovat byl až v noci po odpolední, když já už spala, takže jsem nemohla fungovat jako přítel na telefonu. Nezklamal a místo perníkového koření mi přivezl prášek do pečiva
A ještě mi dnes říká, „koupil jsem to správně ten prášek do perníku“?? „Zlato, tys koupil prášek do pečiva, ale to neva, koupím si ho příště“. Tak že prý viděl v regále prášek do perníku, ale pak asi omylem sáhnul vedle
![]()
Volala jsem zrovna předevčírem příteli „Miláčku, koupíš mi prosím mletý sušený zázvor?“… odsouhlasil, že koupí, po chvilce mě napadlo, že mi jeden pytlíček nebude stačit, tak ještě píšu sms „Kup prosím 2 pytlíčky, jeden bude málo, děkuju“. Večer přivezl 2 pytlíčky kandovaného zázvoru ![]()
Doma jsem mu tedy vysvětlila, cože jsem to vlastně chtěla ![]()
Po chvilce z něj vylezlo „No já měl v ruce dokonce i normální čerstvý zázvor, ale pak mi přišla SMS ať vezmu 2 pytlíčky, tam mi to bylo divné a hledal jsem zázvor v pytlíčku“ ![]()
Kamarádka napsala manželovi na lístek 6 párků a on s klidem donesl 6 pórků ![]()
Ano nákup perníkového koření máme za sebou
…asi třikrát mi volal, tak jsem mu řekla, ať se zeptá někoho z obchodu (ještě ze srandy říkám, bývají to ti v červeném oblečení)…přijel dost vytočenej dom, hodil na stůl prášek do perníku a říká: našel jsem člověka v červeným a ne nebyl to pracovník, tak jsem byl za deb.la příště sit o kupuj sama
![]()
Mě můj manžel dostal zhruba před týdnem. Měla k nám přijít návštěva a chtěla jsem udělat pár chlebíčků, trochu jsem se zdržela v práci a tak mu volám a říkám mu ať uvaří vajíčka. Odsouhlasil ale po pár minutách mi volá a ptá se: mám je uvařit na měkko nebo natvrdo ![]()
Ten můj vařil špagety. Říkám mu, ve sklepě je dom. kečup, tak si ho tam vem.No,špagety udělal z nějaké marmelády. Prý mu to bylo trošku divné, tak tam ještě přidal kečup z lednice.
No, nejedla jsem lepší, opravdu ![]()
Jinak teda můj je expert na mluvení ze spaní. Na všechny jeho perly si asi ani nevzpomenu, ale předevčírem odpoledne usnul, a já jsem hledala ovladač. Tak jsem do něj drbla a ptám se ho, jestli neleží na ovladači. A on že ne a ať ho nehledám, že ho sežral
![]()
Muž chtěl zelí, tak mu říkám:hlavně to zelí kup v obchodě, v oddělení zeleniny, takový kulatý však víš. Odpověděl, že není blbec, že to zvládne. No donesl domů pomelo
![]()
Ten můj mluví taky ze spaní a protože dělá ve stavebnictví tak občas ty perly padají takové, že ho s tím, jak se mu smeju i probudím
Jednou se mu asi zdálo že dělají na baráku fasádu a on na mně: „Zlato podej mi to“.. A protože mně ty spánkové konverzace baví tak říkám „A co ti mám podat“. On na mně „Dělej a nemel běž namíchat ten kýbel barvy, zas ti to trvá a mně to tady už schne“ ![]()
Někdy když má jít zase něco po práci nakoupit v obchodě tak to po mně chce rozepsat v sms aby na to nezapoměl. Nedávno jsem potřebovala jenom koupit kečup (vše potřebné jsem měla doma) a to jsme to spolu probírali po telefonu, jelikož jsme se domlouvali co udělám na večeři. On na mně ať mu to pošlu v sms (asi si myslela že těch věcí bude víc). Sice jsem si říkala že to si snad zapamatuje ale napsala jsem mu sms, kde bylo „Kup kečup.“
On napsal že to by si zapamatoval a že sem to psát nemusela. Co myslíte že v tom obchodě nakonec zapoměl koupit?
Kečup nikde, ale půl tašky sladkostí a masa ![]()
Krabička tamponu mezi sardinkama.
Jednou se mě manžel ptal, jak si dělám SMÍŠKY. Myslel tím ZDRAVÍČKA tvářenkou…
Tohle se teda nestalo mne, ale je to dost dobry. Pani v porodnici chtela po manzelovi vlozky do podprsenky, toaletni papir a stolni neperlivou vodu. Privezl odlicovaci tamponky, papirove kuchynske uterky a balik perlivy mineralky ![]()
@LenkaN26 píše:
Kamarádka napsala manželovi na lístek 6 párků a on s klidem donesl 6 pórků
Ježíš, to bych nezpracovala ani za měsíc.
Za „odměnu“ bych vařila obden pórkovou polévku. ![]()
@Popokatepetla
Hodne si me pobavila
![]()
Ja si na nic momentalne nevzpomenu, snad jen ze muj rika odlakovaci na nehty odmašťovač ![]()