Perličky chlapů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
7.12.16 12:22

Babička napsala dědovi na lístek FAZOLE BÍLÉ a on jí přinesl FILÉ :lol:
Přítelovi jsem řekla, ať mi koupí termixovýho Míšu a donesl mi 3 jahodový termixy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
7.12.16 12:23

Tak já mého manžela musím pochválit. Má docela přehled, co se nakupování týče a i v kuchyni to zvládá celkem bravurně. Když neví a zeptá se, tak to naštěstí pochopí správně nebo si poradí. Ale… Když jsem byla jednou delší dobu mimo domov (i s dětma u rodičů), tak jsem po návratu marně hledala v jahodách echinaceu, která se mi tam vysemenila a já měla v plánu ji přesázet, až mi povyroste. Nicméně během mé nepřítomnosti záhon mírně zarostl a ač si toho manžel jindy nevšimne, tak nevím, co ho popadlo, ale jal se záhon odplevelit. Zvládl to opravdu dokonale. Ani jednu kytku už jsem tam nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
7.12.16 12:26
@Saatine píše:
@LenkaN26 @smutná máma @juliettee Holky, „like“ málem jsem spadla pod stůl :D

no jako co on někdy dokáže ve spánku vyplodit… :mrgreen: :mrgreen: až si vzpomenu na něco dobrýho zase to napíšu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
7.12.16 12:28

Já jsem mojeho poprosila, jestli udělá bramborovou kaši..„kolik mám vzít brambor?“ „Který mám vzít hrnec?“ „Kolik mám dát vody?“.. psychicky jsem to nezvládla a nechala veškeré práce a šla to udělat sama.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
7.12.16 12:30
@Vendullinka píše:
Já jsem mojeho poprosila, jestli udělá bramborovou kaši..„kolik mám vzít brambor?“ „Který mám vzít hrnec?“ „Kolik mám dát vody?“.. psychicky jsem to nezvládla a nechala veškeré práce a šla to udělat sama.. :lol:

jako u nás :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148163
7.12.16 12:33
@juliettee píše:
no jako co on někdy dokáže ve spánku vyplodit… :mrgreen: :mrgreen: až si vzpomenu na něco dobrýho zase to napíšu :mrgreen:

Muj muž má nejlepší hlody ze spánku když je čas nějakýho sportovního čehosi…to pak uprostřed noci se zvedne do sedu a ukazuje mi na peřině „jak to tyvole nebyl vůbec ofsajd…“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
7.12.16 12:34

Zlato, mám klíště, kam dáváš ten pityol? 8o Myslíš tee tree oil? :lol: :lol:

nebo obvyklé zmatení ve sprše, když pořídím nový sprcháč, šampon, kondicionér apod. to ho činí naprosto bezradným zlato, to je nějaké divné, myl jsem si vlasy a mám je mastné…hm, kondicionér :D

nebo když přebaluje malou a já se pak bavím, jak je namaškařená- body přes punčošky, ponožky přes tepláčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.12.16 12:37

Nejen chlapi... :-)

Bratr je ve vězení. Na půl roku, za neplacení pohledávek. Měl nárok na balíček a moje mami mi přeposílala seznam, co chce koupit. Seznam obsahoval položky jako… 10× tabák 30g, 5× dutinky, 10× filtry č.6, 1× kafe 1000g, čínské polívky…
Druhý den mi mamka píše, že už má všechno koupené a že by jí hrozně zajímalo, co tam budou mít za mejdan, když potřebuje 20× mletou papriku. Přemýšlím, divím se, že jsem jí tam nezahlédla. Znovu koukám na seznam a tam 20× papírky, ne papriky. Představa, že tam otevře balíček a kouká na ty balíčky paprik mě opravdu rozesmála :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
7.12.16 12:37
@Anna766 píše:
Muj muž má nejlepší hlody ze spánku když je čas nějakýho sportovního čehosi…to pak uprostřed noci se zvedne do sedu a ukazuje mi na peřině „jak to tyvole nebyl vůbec ofsajd…“ :lol:
:mrgreen: :mrgreen: můj ze spaní jednou i zavařoval okurky :mrgreen: teda bylo to tak, že jsme zavařovali okurky a on v noci ze spaní říkal, že ty okurky jsou všude a že na nich musí ležet :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22771
7.12.16 12:38

Super diskuse :mrgreen: Já se jednou chystala dělat nějaký zapečený brambory či co, tak píšu mužovi SMS s nákupem, mimo jiný:…točenej salám, asi 500g, plechovku hrášku… Dones kousek točeňáku (naprosto nedostačující množství) a tu největší plechovku hrášku, co v obchodě měli - se zkroušeným výrazem, že půlkilovku nenašel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
@Kakika píše:
Bratr je ve vězení. Na půl roku, za neplacení pohledávek. Měl nárok na balíček a moje mami mi přeposílala seznam, co chce koupit. Seznam obsahoval položky jako… 10× tabák 30g, 5× dutinky, 10× filtry č.6, 1× kafe 1000g, čínské polívky…
Druhý den mi mamka píše, že už má všechno koupené a že by jí hrozně zajímalo, co tam budou mít za mejdan, když potřebuje 20× mletou papriku. Přemýšlím, divím se, že jsem jí tam nezahlédla. Znovu koukám na seznam a tam 20× papírky, ne papriky. Představa, že tam otevře balíček a kouká na ty balíčky paprik mě opravdu rozesmála :lol:
:palec: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148163
@Kakika píše:
Druhý den mi mamka píše, že už má všechno koupené a že by jí hrozně zajímalo, co tam budou mít za mejdan, když potřebuje 20× mletou papriku. Přemýšlím, divím se, že jsem jí tam nezahlédla. Znovu koukám na seznam a tam 20× papírky, ne papriky. Představa, že tam otevře balíček a kouká na ty balíčky paprik mě opravdu rozesmála :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
7.12.16 12:40

Chlap donese domu z nakupu ode vseho 3 druhy, prej si neni jisty, ktery jsem chtela :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
7.12.16 12:40
@juliettee píše: :mrgreen: :mrgreen: můj ze spaní jednou i zavařoval okurky :mrgreen: teda bylo to tak, že přes den jsme zavařovali okurky a on v noci ze spaní říkal, že ty okurky jsou všude a že na nich musí ležet :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148163
7.12.16 12:41
@juliettee píše: :mrgreen: :mrgreen: můj ze spaní jednou i zavařoval okurky :mrgreen: teda bylo to tak, že jsme zavařovali okurky a on v noci ze spaní říkal, že ty okurky jsou všude a že na nich musí ležet :cert: :mrgreen:

Muj jednou ze spaní zamumlal"Kristýnko slez už ze mě"…nemít dceru toho jména, myslela bych si něco nehezkýho :lol: dceři v té době bylo něco kolem 2 let a ráda po něm lezla a nechala se nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí