Perličky chlapů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
20.3.17 09:24

Chlela jsem po manželovi zelaninu v prášku z obchodu mi volal že nic takového neexistuje. A minulý týden mu říkám že chci k narozeninám přebalovací tašku (čekáme miminko) že ji mám vybranou. Se na mě podíval a říká a k čemu potřebuješ přebalovací tašku když ti budu vyrábět přebalovací pult? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
20.3.17 09:35

Manžel ani tak nemá perličky, spíš kdykoliv ho poinformuju o čemkoliv před odjezdem: děti jedly, dnes se ve školce fotily, ukliď prádlo domů: do 3 minut následuje: a co mám dát dětem?, fotily se dneska?, co s tím prádlem?
už to čekám, takže mě to často i rozesmeje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.17 11:42

@Petruška91 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak to me pobavilo :palec:
Manzel mi rika,,cemu se smejes?,,
rikam,,ale niic,,
on:,,tak mi to rekni, ne,,
Tak mu to ctu a on na to,,a co je prebalovaci taska?,, :lol: :lol: :lol: :lol: a to mame rok a pul staryho kluka, takze uz by mohl neco pochytit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
20.3.17 12:56

Nesmějte se mi, ale co je přebalovací taška? (mám už 2 děti, ale fakt netuším, co si pod tím představit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
20.3.17 15:26

@Maiiia taška na kočárku, v které je přebalovací podložka(cestovní)nebo i někdy celá taška jde rozložit na takové mobilní přebalovadlo. Já mám 3 děti a taky jsem to zjistila až u toho 3.,ale proto, že je mám dost od sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
21.3.17 13:22

@smutná máma aha, tak tu klasickou tašku na kočárek samozřejmě mám :-D To druhé sem nikdy neviděla, musí to být šikovná věcička, ale pořizovat si to už nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
27.5.17 13:24

Tak to jsem se od srdce zasmála teda nad vašimi příspěvky, super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie