Perličky chlapů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8975
7.12.16 23:04
@MeloryNox píše:
Mě můj chlap ve spánku plivl do podpaží. Ležel mi na ruce a na otázku, co se mu zdálo, odpověděl, že na něj jeden kterén plivl, tak mu to vrátil. To se snad může stát jenom mně :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
8.12.16 06:36
@MeloryNox píše:
Mě můj chlap ve spánku plivl do podpaží. Ležel mi na ruce a na otázku, co se mu zdálo, odpověděl, že na něj jeden kterén plivl, tak mu to vrátil. To se snad může stát jenom mně :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.12.16 06:58
@sakota píše:
Ještě jsem si vzpomněla, že se manžel podivoval, proč mám pořád tendence mýt umyvadlo v koupelně, že to se přece umyje samo tím, jak si tam my myjeme ruce… :lol:

no to mi připomíná, jak se můj ted už ex strašně divil, že vymývám lednici zevnitř - a to se jako dělá jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
8.12.16 07:12
@juliettee píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:D porkova sezona :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
8.12.16 07:54
@Ivan PPZ píše:
@Vendullinka JJ, technicky to žádné řízky nejsou, protože ten „kus“ vzít a hodit na pánev- to by dobře nedopadlo. Je zajímavé, že u krůty to sedí :roll:

Souhlasím s tebou :) Bylo to v Lidlu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
8.12.16 08:21

Ještě si pamatuji, když jsem před 8 lety byla v porodnici a prostě mě nevyšli kalhotky, tak jsem chlapovi říkala, aby mi vzal, že v polici mám kalhotky..
Měla jsem klasické prádlo a bokem složené poporodní.. Věděla jsem, že půjdu na císař, tak jsem si nakoupila složila..
No a muž přijel a říkal mi, že nevěděl co vzít, že jsem tam měla nějaké sítky :mrgreen: ale že vzal tam vedle něco..
No já to rozbalím, tak místo sítovaných poporodních- kde se dává velká vložka, maminky ví, tak mi dovezl saténové, krajkové a dvoje tanga..
Ale snaha byla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5298
8.12.16 09:25

Když jsme u těch snů, povídání ze spaní, náměsíčnosti atd. Tak to nám se stalo na horách, když jsme ještě „zamlada“ jezdili a spali jsme s partou v asi šestilužkovém pokoji. Jeden kamarád šel spát trochu víc ovíněný. V noci se „vzbudil“, že potřebuje na wc, vstal, došel ke dveřím, ale ty mu nešly otevřít. Tak se vrátil k posteli, odklopil peřinu (hodnej kluk, aby nepokapal prkýnko :mrgreen: ) a normálně se vyčural do postele. Ještě s jednou kamarádkou jsme na něj koukaly, mluvily, ale on vše dělal ve spánku :zed: :lol: pak se teda probral a odebral se spát na gauč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
8.12.16 11:54

@Janasas :lol: aby ses pánům doktorům líbila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148120
8.12.16 12:12
@Popokatepetla píše:
Když jsme u těch snů, povídání ze spaní, náměsíčnosti atd. Tak to nám se stalo na horách, když jsme ještě „zamlada“ jezdili a spali jsme s partou v asi šestilužkovém pokoji. Jeden kamarád šel spát trochu víc ovíněný. V noci se „vzbudil“, že potřebuje na wc, vstal, došel ke dveřím, ale ty mu nešly otevřít. Tak se vrátil k posteli, odklopil peřinu (hodnej kluk, aby nepokapal prkýnko :mrgreen: ) a normálně se vyčural do postele. Ještě s jednou kamarádkou jsme na něj koukaly, mluvily, ale on vše dělal ve spánku :zed: :lol: pak se teda probral a odebral se spát na gauč.

Jéžiš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
8.12.16 13:12

@žampion dokážeš si představit tu poporoní vložku v tangách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
8.12.16 14:01
/
@juliettee píše:
jako u nás :cert: :lol:

Takhle mi ten můj jednou vařil česnečku po flámu :D nakonec jsem po otázce, na jak velké kousky může být brambor, snad hned vystřílivěla :pankac: a šla si uvařit sama. Bylo to méně vyčerpávající :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
8.12.16 14:03
@luffinka píše:
/
Takhle mi ten můj jednou vařil česnečku po flámu :D nakonec jsem po otázce, na jak velké kousky může být brambor, snad hned vystřílivěla :pankac: a šla si uvařit sama. Bylo to méně vyčerpávající :palec:

no to já úplně miluju :mrgreen: chlap když vařím, mi do všeho kecá, ale když má vařit on tak se furt na něco ptá :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
8.12.16 14:07

@Janasas :lol: :lol: :lol: na to moje fantazie asik nemá kapacitu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
8.12.16 14:13
@juliettee píše:
no to já úplně miluju :mrgreen: chlap když vařím, mi do všeho kecá, ale když má vařit on tak se furt na něco ptá :cert: :mrgreen:

ten můj mi do toho nekecá, ale spíš mi pořád ke všemu čuchá, to je na pěst :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
8.12.16 14:15
@luffinka píše:
ten můj mi do toho nekecá, ale spíš mi pořád ke všemu čuchá, to je na pěst :lol: :mrgreen:

to dělá můj taky :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky