Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@MeloryNox píše:
Mě můj chlap ve spánku plivl do podpaží. Ležel mi na ruce a na otázku, co se mu zdálo, odpověděl, že na něj jeden kterén plivl, tak mu to vrátil. To se snad může stát jenom mně
@MeloryNox píše:
Mě můj chlap ve spánku plivl do podpaží. Ležel mi na ruce a na otázku, co se mu zdálo, odpověděl, že na něj jeden kterén plivl, tak mu to vrátil. To se snad může stát jenom mně
@sakota píše:
Ještě jsem si vzpomněla, že se manžel podivoval, proč mám pořád tendence mýt umyvadlo v koupelně, že to se přece umyje samo tím, jak si tam my myjeme ruce…
no to mi připomíná, jak se můj ted už ex strašně divil, že vymývám lednici zevnitř - a to se jako dělá jo? ![]()
@Ivan PPZ píše:
@Vendullinka JJ, technicky to žádné řízky nejsou, protože ten „kus“ vzít a hodit na pánev- to by dobře nedopadlo. Je zajímavé, že u krůty to sedí
Souhlasím s tebou
Bylo to v Lidlu..
Ještě si pamatuji, když jsem před 8 lety byla v porodnici a prostě mě nevyšli kalhotky, tak jsem chlapovi říkala, aby mi vzal, že v polici mám kalhotky..
Měla jsem klasické prádlo a bokem složené poporodní.. Věděla jsem, že půjdu na císař, tak jsem si nakoupila složila..
No a muž přijel a říkal mi, že nevěděl co vzít, že jsem tam měla nějaké sítky
ale že vzal tam vedle něco..
No já to rozbalím, tak místo sítovaných poporodních- kde se dává velká vložka, maminky ví, tak mi dovezl saténové, krajkové a dvoje tanga..
Ale snaha byla..
Když jsme u těch snů, povídání ze spaní, náměsíčnosti atd. Tak to nám se stalo na horách, když jsme ještě „zamlada“ jezdili a spali jsme s partou v asi šestilužkovém pokoji. Jeden kamarád šel spát trochu víc ovíněný. V noci se „vzbudil“, že potřebuje na wc, vstal, došel ke dveřím, ale ty mu nešly otevřít. Tak se vrátil k posteli, odklopil peřinu (hodnej kluk, aby nepokapal prkýnko
) a normálně se vyčural do postele. Ještě s jednou kamarádkou jsme na něj koukaly, mluvily, ale on vše dělal ve spánku
pak se teda probral a odebral se spát na gauč.
@Popokatepetla píše:
Když jsme u těch snů, povídání ze spaní, náměsíčnosti atd. Tak to nám se stalo na horách, když jsme ještě „zamlada“ jezdili a spali jsme s partou v asi šestilužkovém pokoji. Jeden kamarád šel spát trochu víc ovíněný. V noci se „vzbudil“, že potřebuje na wc, vstal, došel ke dveřím, ale ty mu nešly otevřít. Tak se vrátil k posteli, odklopil peřinu (hodnej kluk, aby nepokapal prkýnko) a normálně se vyčural do postele. Ještě s jednou kamarádkou jsme na něj koukaly, mluvily, ale on vše dělal ve spánku
![]()
pak se teda probral a odebral se spát na gauč.
Jéžiš ![]()
@juliettee píše:
jako u nás![]()
Takhle mi ten můj jednou vařil česnečku po flámu
nakonec jsem po otázce, na jak velké kousky může být brambor, snad hned vystřílivěla
a šla si uvařit sama. Bylo to méně vyčerpávající ![]()
@luffinka píše:
/
Takhle mi ten můj jednou vařil česnečku po flámunakonec jsem po otázce, na jak velké kousky může být brambor, snad hned vystřílivěla
a šla si uvařit sama. Bylo to méně vyčerpávající
no to já úplně miluju
chlap když vařím, mi do všeho kecá, ale když má vařit on tak se furt na něco ptá
![]()
@juliettee píše:
no to já úplně milujuchlap když vařím, mi do všeho kecá, ale když má vařit on tak se furt na něco ptá
![]()
ten můj mi do toho nekecá, ale spíš mi pořád ke všemu čuchá, to je na pěst
![]()
@luffinka píše:
ten můj mi do toho nekecá, ale spíš mi pořád ke všemu čuchá, to je na pěst![]()
to dělá můj taky
![]()