Perličky chlapů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4421
7.12.16 12:43
@Anna766 píše:
Muj jednou ze spaní zamumlal"Kristýnko slez už ze mě"…nemít dceru toho jména, myslela bych si něco nehezkýho :lol: dceři v té době bylo něco kolem 2 let a ráda po něm lezla a nechala se nosit.
:lol: :lol: tak to můj naštěstí nic takovýho zatím neřekl, ale jestli se takhle někdy prokecne tak uvidí :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.16 12:44

Chválím zakladatelku této diskuse a i ostatni za příspěvky :potlesk: Neskutečně jsem se zasmála :lol: :lol: :lol: precetla jsem jeden prispevek manželovi pro pobavení a on na me kouká a říká,,no a co jako, já to nechápu,, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak to jsem se zasmála ještě víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.12.16 12:46

Když je tu řeč o mluvení ze spaní… přespávali jsme s přítelem u kamaráda a jeho přítelkyně. Všichni v jednom pokoji (jooo, to byly časy :lol: ). Tehdy byl ještě ten můj řidičem kamionu, ten kamarád taky. Popili jsme, zábava byla a šlo se spát. Asi ve dvě ráno mě vzbudí mluvení. Ti dva mluvili se spaní a normálně si odpovídali. Co jsem pochopila, tak šlo o nějakou nakládku u rampy, která byla v hrozně blbě přístupném místě :lol: Ráno mi samozřejmě nevěřili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
7.12.16 12:47
@Kakika píše:
Když je tu řeč o mluvení ze spaní… přespávali jsme s přítelem u kamaráda a jeho přítelkyně. Všichni v jednom pokoji (jooo, to byly časy :lol: ). Tehdy byl ještě ten můj řidičem kamionu, ten kamarád taky. Popili jsme, zábava byla a šlo se spát. Asi ve dvě ráno mě vzbudí mluvení. Ti dva mluvili se spaní a normálně si odpovídali. Co jsem pochopila, tak šlo o nějakou nakládku u rampy, která byla v hrozně blbě přístupném místě :lol: Ráno mi samozřejmě nevěřili :lol:
:potlesk: taky povedený, chlap mi taky nikdy nevěří co plácal za blbosti :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148120
7.12.16 12:50
@juliettee píše: :potlesk: taky povedený, chlap mi taky nikdy nevěří co plácal za blbosti :mrgreen:

Taky mi nevěří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
7.12.16 12:52

Se mnou se tuhle manzel hadal, ze je testo po nakynuti tezsi, nez pred. Aby mi dokazal, jak jsem mimo, kdyz jsem se tomu smala, nelenil a provedl vazeni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
7.12.16 12:57

tady se nedá ztratit

Bavím se. A přidám trošku do mlýna. Můj chlap nakupuje, tam problém není.
Já jsme nepoužitelná pro čtení map. Ujal se toho on. Byla jsem asi 30tt a šli jsme se projít. Šli jsme podle mapy, měli jsme odbočit, ale bylo to nějaké neudržované a tak jsme neodbočili a šli jsem dál… no domu jsme přišli zabahnění, já hladová a skoro počůraná.
Na jeho tady se nedá ztratit, příště už nenaletím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
7.12.16 12:59
@tronelka píše:
Se mnou se tuhle manzel hadal, ze je testo po nakynuti tezsi, nez pred. Aby mi dokazal, jak jsem mimo, kdyz jsem se tomu smala, nelenil a provedl vazeni :mrgreen:

A kčemu dospěl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
7.12.16 12:59

Varila jsem vyvar. Slila, odstavila a sla umyt do koupelny deticky. Vylezu z koupelny a manzel rika: umyl jsem nadobi, ale teda ten hrnec s tou mastnou vodou jsem vylil do zachodu, cos v tom varila, dost blbe se to mylo… :mrgreen:
Ale chlapy je treba chvalit, tak jsem ocenila snahu a pomoc a poinformovala ho o zniceni me pulodpoledni snahy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5298
7.12.16 13:01

Holky super, fakt se bavím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
7.12.16 13:01

NJN, člověk dostane papírek:

• mléko
  • rohlíky
  • rajčata
  • chleba

Množství je přeci jasné- 2, 8, 5×, 1/2- jak to, že to nevím…? :nevim:
A to roky říkám, ať tam píše množství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
7.12.16 13:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
7.12.16 13:04
@Ivan PPZ píše:
NJN, člověk dostane papírek:
  • mléko
  • rohlíky
  • rajčata
  • chleba
Množství je přeci jasné- 2, 8, 5×, 1/2- jak to, že to nevím…? :nevim:
A to roky říkám, ať tam píše množství…

toto jsme vychytali, večer před nákupem dostane chlap lístek do ruky a přečte si ho a na nejasnosti se ptá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
7.12.16 13:05
@Vendullinka píše:
Já jsem mojeho poprosila, jestli udělá bramborovou kaši..„kolik mám vzít brambor?“ „Který mám vzít hrnec?“ „Kolik mám dát vody?“.. psychicky jsem to nezvládla a nechala veškeré práce a šla to udělat sama.. :lol:
ááá, naprosto chápu. Člověk chce vypustit a místo toho lekce.
Já vyučovala o víkendu manžela květákovou polévku. Nejprve chtěl napsat základ pro všechny pol., tak jsem se mu to snažila říct s tím, že je to snadné a zapamatuje… on pořád opakoval, ať to napíšu.
Když už kuchtil a já si třeba na něco ještě vzpomněla, tak zase ať jsem zticha, že ho pletu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
7.12.16 13:09
@bublinek píše:
toto jsme vychytali, večer před nákupem dostane chlap lístek do ruky a přečte si ho a na nejasnosti se ptá.

Máme to také tak a druhý den mi volá, co má koupit, že lístek si nechal doma, v práci apod..

Holky fakt se bavím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky