Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anna766 píše:
Muj jednou ze spaní zamumlal"Kristýnko slez už ze mě"…nemít dceru toho jména, myslela bych si něco nehezkýhodceři v té době bylo něco kolem 2 let a ráda po něm lezla a nechala se nosit.
Chválím zakladatelku této diskuse a i ostatni za příspěvky
Neskutečně jsem se zasmála
precetla jsem jeden prispevek manželovi pro pobavení a on na me kouká a říká,,no a co jako, já to nechápu,,
Tak to jsem se zasmála ještě víc ![]()
Když je tu řeč o mluvení ze spaní… přespávali jsme s přítelem u kamaráda a jeho přítelkyně. Všichni v jednom pokoji (jooo, to byly časy
). Tehdy byl ještě ten můj řidičem kamionu, ten kamarád taky. Popili jsme, zábava byla a šlo se spát. Asi ve dvě ráno mě vzbudí mluvení. Ti dva mluvili se spaní a normálně si odpovídali. Co jsem pochopila, tak šlo o nějakou nakládku u rampy, která byla v hrozně blbě přístupném místě
Ráno mi samozřejmě nevěřili ![]()
@Kakika píše:
Když je tu řeč o mluvení ze spaní… přespávali jsme s přítelem u kamaráda a jeho přítelkyně. Všichni v jednom pokoji (jooo, to byly časy). Tehdy byl ještě ten můj řidičem kamionu, ten kamarád taky. Popili jsme, zábava byla a šlo se spát. Asi ve dvě ráno mě vzbudí mluvení. Ti dva mluvili se spaní a normálně si odpovídali. Co jsem pochopila, tak šlo o nějakou nakládku u rampy, která byla v hrozně blbě přístupném místě
Ráno mi samozřejmě nevěřili
@juliettee píše:taky povedený, chlap mi taky nikdy nevěří co plácal za blbosti
Taky mi nevěří.
Se mnou se tuhle manzel hadal, ze je testo po nakynuti tezsi, nez pred. Aby mi dokazal, jak jsem mimo, kdyz jsem se tomu smala, nelenil a provedl vazeni ![]()
Bavím se. A přidám trošku do mlýna. Můj chlap nakupuje, tam problém není.
Já jsme nepoužitelná pro čtení map. Ujal se toho on. Byla jsem asi 30tt a šli jsme se projít. Šli jsme podle mapy, měli jsme odbočit, ale bylo to nějaké neudržované a tak jsme neodbočili a šli jsem dál… no domu jsme přišli zabahnění, já hladová a skoro počůraná.
Na jeho tady se nedá ztratit, příště už nenaletím.
@tronelka píše:
Se mnou se tuhle manzel hadal, ze je testo po nakynuti tezsi, nez pred. Aby mi dokazal, jak jsem mimo, kdyz jsem se tomu smala, nelenil a provedl vazeni
A kčemu dospěl?
Varila jsem vyvar. Slila, odstavila a sla umyt do koupelny deticky. Vylezu z koupelny a manzel rika: umyl jsem nadobi, ale teda ten hrnec s tou mastnou vodou jsem vylil do zachodu, cos v tom varila, dost blbe se to mylo… ![]()
Ale chlapy je treba chvalit, tak jsem ocenila snahu a pomoc a poinformovala ho o zniceni me pulodpoledni snahy..
NJN, člověk dostane papírek:
Množství je přeci jasné- 2, 8, 5×, 1/2- jak to, že to nevím…? ![]()
A to roky říkám, ať tam píše množství…
@Ivan PPZ píše:
NJN, člověk dostane papírek:Množství je přeci jasné- 2, 8, 5×, 1/2- jak to, že to nevím…?
- mléko
- rohlíky
- rajčata
- chleba
A to roky říkám, ať tam píše množství…
toto jsme vychytali, večer před nákupem dostane chlap lístek do ruky a přečte si ho a na nejasnosti se ptá.
@Vendullinka píše:ááá, naprosto chápu. Člověk chce vypustit a místo toho lekce.
Já jsem mojeho poprosila, jestli udělá bramborovou kaši..„kolik mám vzít brambor?“ „Který mám vzít hrnec?“ „Kolik mám dát vody?“.. psychicky jsem to nezvládla a nechala veškeré práce a šla to udělat sama..
@bublinek píše:
toto jsme vychytali, večer před nákupem dostane chlap lístek do ruky a přečte si ho a na nejasnosti se ptá.
Máme to také tak a druhý den mi volá, co má koupit, že lístek si nechal doma, v práci apod..
Holky fakt se bavím.