Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj děvčata, co takhle nějaký sobotní pokec? Copak děláte a proč jste zrovna v sobotu večer na EM?
Já tu sem příliš nechodím, ale muž má dneska pánskou jízdu a já si dávám takovou chvilku pro sebe, kterou jsem fakt potřebovala
A to pro chlapa ještě jedu až si poručí
tak tu asi zkejsnu dlouho
A co vy? ![]()
Děti jsou už uspané a přítel dodělává něco do práce. Tak odpočívám tady na em, poslouchám hudbu a píšu si s kámarádama…
Moc ráda pokecám ![]()
@novomamča píše:
Děti jsou už uspané a přítel dodělává něco do práce. Tak odpočívám tady na em, poslouchám hudbu a píšu si s kámarádama…
Moc ráda pokecám
Jsem po druhé denní (vstávám o půl čtvrté),nejsem schopna vstát, jít se odlíčit, vyvenčit ještě psa a lehnout…místo toho tady čtu a čtu.
Asi proto, že pak mám volno. ![]()
@Žirafa 69 píše:
Jsem po druhé denní (vstávám o půl čtvrté),nejsem schopna vstát, jít se odlíčit, vyvenčit ještě psa a lehnout…místo toho tady čtu a čtu.Asi proto, že pak mám volno.
A zítra jdeš taky? Myslím na denní
copak čteš?
@Lady Bee Ten filmík jsem už někdy v minulosti myslím viděla, nepřišel mi špatnej, ale žádný trhák rozhodně také ne. Hele, já poslouchám skoro všechny styly hudby. Už mě ani nebaví hledat písničky, tak poslouchám rádio e2.
@Žirafa 69 Psa bych teda taky měla ještě jít vyvenčit nebo alespoň pustit na zahradu, do toho počasí se mi už znova jít nechce ![]()
@Lady Bee píše:
A zítra jdeš taky? Myslím na dennícopak čteš?
Ne, děláme 2 dny denní nebo noční, a 2 dny volno. Čtu většinou partnerství a vztahy. ![]()
@novomamča píše:
@Lady Bee Ten filmík jsem už někdy v minulosti myslím viděla, nepřišel mi špatnej, ale žádný trhák rozhodně také ne. Hele, já poslouchám skoro všechny styly hudby. Už mě ani nebaví hledat písničky, tak poslouchám rádio e2.
@Žirafa 69 Psa bych teda taky měla ještě jít vyvenčit nebo alespoň pustit na zahradu, do toho počasí se mi už znova jít nechce
Tak to já taky, nevadí mi žádná hudba, až teda na pár výjimek
dala jsem se do zkrášlování, takže obočíčko, nehtíčky a klapla mi pračka, tak by jí měl asi někdo pověsit
![]()
@Žirafa 69 píše:
Ne, děláme 2 dny denní nebo noční, a 2 dny volno. Čtu většinou partnerství a vztahy.
To ti nestačí EM?
Tady to je koikrát lepší než všechny knihy, filmy dohromady ![]()
@novomamča píše:
@Žirafa 69 Psa bych teda taky měla ještě jít vyvenčit nebo alespoň pustit na zahradu, do toho počasí se mi už znova jít nechce
To niic, jsem zvyklá celý život, a jdeme už jen na dvorek. On dobře ví, že se má vyčúrat a jdem. A ani by se mu v dešti tam být dýl nechtělo, to už na mě hledí, co jako je, že nejdu. ![]()
Spíš jde o to, že jak si sednu a zastavím se, tak…ale zítra budu ráno/dopoledne chodit jak robocop, a až po „o“ se teprve dospím. Mně to holt nejde naráz - jako poručit si - Žirafo, kruci, chrň aspoň do devíti!
No nééé, no. ![]()
@Lady Bee píše:
To ti nestačí EM?![]()
Tady to je koikrát lepší než všechny knihy, filmy dohromady
No však tady, na EM!
Jsem myslela/psala.
@Lady Bee píše:
Tak to já taky, nevadí mi žádná hudba, až teda na pár výjimek![]()
dala jsem se do zkrášlování, takže obočíčko, nehtíčky a klapla mi pračka, tak by jí měl asi někdo pověsit
![]()
Pečování o sebe je také důležité
Když tak koukám na své nehty, stydím se ![]()
@Žirafa 69 píše:
No však tady, na EM!Jsem myslela/psala.
Jo já myslela, že čteš knížku
už je večer, tak trošku můj mozek odpočívá ![]()
@novomamča píše:
Pečování o sebe je také důležitéKdyž tak koukám na své nehty, stydím se
Snad tak zlé to není, ne? ![]()
Nechci vypadat jako každá druhá mamina na mateřské, jen proto, že mám malé dítě. Když se na ně podívám, jsou strhané, neupravené, protože se celý svůj čas věnují jen dítěti a na sebe kašlou. To je děsné. A teď když se koukám na své nehty, připadám si jako ony
![]()