Sobotní večer

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2205
19.11.16 21:15

Sobotní večer

Ahoj děvčata, co takhle nějaký sobotní pokec? Copak děláte a proč jste zrovna v sobotu večer na EM? :mrgreen: Já tu sem příliš nechodím, ale muž má dneska pánskou jízdu a já si dávám takovou chvilku pro sebe, kterou jsem fakt potřebovala :) A to pro chlapa ještě jedu až si poručí :mrgreen: tak tu asi zkejsnu dlouho :lol: A co vy? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1827
19.11.16 21:20

Děti jsou už uspané a přítel dodělává něco do práce. Tak odpočívám tady na em, poslouchám hudbu a píšu si s kámarádama…
Moc ráda pokecám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
19.11.16 21:25
@novomamča píše:
Děti jsou už uspané a přítel dodělává něco do práce. Tak odpočívám tady na em, poslouchám hudbu a píšu si s kámarádama…
Moc ráda pokecám ;)
:mavam: tak super, aspoň, že tu nejsem sama jako kůl v plotě :mrgreen: :lol: já mám tedy puštěnou telku, nějakýho toho andíka na nervy a já bych řekla, že to je spíš spratek na zabití :lol: dá se to stěží poslouchat, natožpak na to koukat, tak jsem si taky radši zalezla sem. A copak posloucháš? Třeba bych se i inspirovala, protože už nevím co poslouchat :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39442
19.11.16 21:31

Jsem po druhé denní (vstávám o půl čtvrté),nejsem schopna vstát, jít se odlíčit, vyvenčit ještě psa a lehnout…místo toho tady čtu a čtu. :) Asi proto, že pak mám volno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
19.11.16 21:32
@Žirafa 69 píše:
Jsem po druhé denní (vstávám o půl čtvrté),nejsem schopna vstát, jít se odlíčit, vyvenčit ještě psa a lehnout…místo toho tady čtu a čtu. :) Asi proto, že pak mám volno. ;)

A zítra jdeš taky? Myslím na denní :) copak čteš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
19.11.16 21:38

@Lady Bee Ten filmík jsem už někdy v minulosti myslím viděla, nepřišel mi špatnej, ale žádný trhák rozhodně také ne. Hele, já poslouchám skoro všechny styly hudby. Už mě ani nebaví hledat písničky, tak poslouchám rádio e2.
@Žirafa 69 Psa bych teda taky měla ještě jít vyvenčit nebo alespoň pustit na zahradu, do toho počasí se mi už znova jít nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39442
19.11.16 21:41
@Lady Bee píše:
A zítra jdeš taky? Myslím na denní :) copak čteš?

Ne, děláme 2 dny denní nebo noční, a 2 dny volno. Čtu většinou partnerství a vztahy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
19.11.16 21:41
@novomamča píše:
@Lady Bee Ten filmík jsem už někdy v minulosti myslím viděla, nepřišel mi špatnej, ale žádný trhák rozhodně také ne. Hele, já poslouchám skoro všechny styly hudby. Už mě ani nebaví hledat písničky, tak poslouchám rádio e2.
@Žirafa 69 Psa bych teda taky měla ještě jít vyvenčit nebo alespoň pustit na zahradu, do toho počasí se mi už znova jít nechce :mrgreen:

Tak to já taky, nevadí mi žádná hudba, až teda na pár výjimek :mrgreen: :lol: dala jsem se do zkrášlování, takže obočíčko, nehtíčky a klapla mi pračka, tak by jí měl asi někdo pověsit :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
19.11.16 21:43
@Žirafa 69 píše:
Ne, děláme 2 dny denní nebo noční, a 2 dny volno. Čtu většinou partnerství a vztahy. ;)

To ti nestačí EM? :mrgreen: :lol: Tady to je koikrát lepší než všechny knihy, filmy dohromady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39442
19.11.16 21:45
@novomamča píše:
@Žirafa 69 Psa bych teda taky měla ještě jít vyvenčit nebo alespoň pustit na zahradu, do toho počasí se mi už znova jít nechce :mrgreen:

To niic, jsem zvyklá celý život, a jdeme už jen na dvorek. On dobře ví, že se má vyčúrat a jdem. A ani by se mu v dešti tam být dýl nechtělo, to už na mě hledí, co jako je, že nejdu. :P
Spíš jde o to, že jak si sednu a zastavím se, tak…ale zítra budu ráno/dopoledne chodit jak robocop, a až po „o“ se teprve dospím. Mně to holt nejde naráz - jako poručit si - Žirafo, kruci, chrň aspoň do devíti! :,( No nééé, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39442
19.11.16 21:46
@Lady Bee píše:
To ti nestačí EM? :mrgreen: :lol: Tady to je koikrát lepší než všechny knihy, filmy dohromady :mrgreen:

No však tady, na EM! ;) Jsem myslela/psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
19.11.16 21:56
@Lady Bee píše:
Tak to já taky, nevadí mi žádná hudba, až teda na pár výjimek :mrgreen: :lol: dala jsem se do zkrášlování, takže obočíčko, nehtíčky a klapla mi pračka, tak by jí měl asi někdo pověsit :mrgreen: :lol:

Pečování o sebe je také důležité :D Když tak koukám na své nehty, stydím se :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
19.11.16 21:56
@Žirafa 69 píše:
No však tady, na EM! ;) Jsem myslela/psala.

Jo já myslela, že čteš knížku :mrgreen: :lol: už je večer, tak trošku můj mozek odpočívá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
19.11.16 21:59
@novomamča píše:
Pečování o sebe je také důležité :D Když tak koukám na své nehty, stydím se :zed:

Snad tak zlé to není, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
19.11.16 22:01

Nechci vypadat jako každá druhá mamina na mateřské, jen proto, že mám malé dítě. Když se na ně podívám, jsou strhané, neupravené, protože se celý svůj čas věnují jen dítěti a na sebe kašlou. To je děsné. A teď když se koukám na své nehty, připadám si jako ony 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí