Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lady Bee píše:
Mám to úplně stejněkaždý na zimu a podzim ty studené, ale já se taky naopak ráda obklopuji těmi teplými, nějak se v těch studených necítím, max. fialová… tu můžu. Tak já jdu do červený
… taky ti to tak leze krkem? Mě šíleně… někdy mě i bolí hlava, musím to vypnout. Je to prostě neskutečná masáž a je silnější a silnější, prostě hnus
Dobrá volba, červenou ti schvaluji
![]()
Přesně, jako bych to říkala já. Ty mi snad čteš myšlenky
Někdy se ani nepodívám na to co chci, protože mě před tím stihnou báječně odradit reklamy. ![]()
@Lady Bee píše:
Jste fandové harryho?
Já velký, ale hlavně knížek, ale po práci si zasloužím televizku. Přijdu domů před 20. hodinou, tak se o mě ten můj stará
, je to zlatíčko…
Přítel raději Pána prstenů a Piráty z karibiku
@novomamča píše:
Dobrá volba, červenou ti schvaluji![]()
Přesně, jako bych to říkala já. Ty mi snad čteš myšlenkyNěkdy se ani nepodívám na to co chci, protože mě před tím stihnou báječně odradit reklamy.
To jsem ráda
… já taky ne, kolikrát to radši vzdám a film si odpustím. Přemýšlím, že začnu číst, nejsem žádný čtenář, ale asi fakt radši přesedlám na knížky. Píšu jednou rukou, tak mi to bude chvilku trvat, to odepisování ![]()
@blabla123 píše:
Já velký, ale hlavně knížek, ale po práci si zasloužím televizku. Přijdu domů před 20. hodinou, tak se o mě ten můj stará, je to zlatíčko…
Přítel raději Pána prstenů a Piráty z karibiku
Tak to je hodnej
já teda radši taky Pán prstenů nebo Hobit ![]()
@novomamča Já to mám s těmi filmy stejně, také nedokoukám, nebo si něco stahnu a putím kdoví kdy.
@Lady Bee píše:
To jsem ráda… já taky ne, kolikrát to radši vzdám a film si odpustím. Přemýšlím, že začnu číst, nejsem žádný čtenář, ale asi fakt radši přesedlám na knížky. Píšu jednou rukou, tak mi to bude chvilku trvat, to odepisování
Knížky mě moc neberou, už jen když vidím jak jsou tlusté
to si raději přečtu třeba nějaké deníčky tady na em.
@novomamča píše:
No nic, já pro dnešek mizím. Díky za pokec, kočky
pa kočko
![]()
@novomamča píše:
No nic, já pro dnešek mizím. Díky za pokec, kočky
Tak paaaa a ozvi se někdy
docela fajn se kecalo ![]()
Já si teď střídavě čtu nebo píšu,
a manžel je tady na mě nalepený a dívá se na jakýsi film co mě nezajímá, ale dělám mu společnost.
A navečer při zpravách a po jsme s děckama tvořili/pekli dekorace s té domácí hmoty a ovoce jsme krájeli do sušičky, Že už si připravujeme na začátek adventu, aby se mohlo zdobit venku i doma, to bylo dnešní téma doma, jak letos, co musíme ještě sehnat.
@Annapavelkovaml píše:
@blabla123 ahoooj něco nového? U nas celkem nic decka rostou Jirka bude mit příští týden už 5 měsíců a ma přes 8kg ale taky 73cm teď měl týden vysoké hore cky ale už je ok Eli ta ho zbožňuje a on ji úplně žere, ale jsou i chvilky kdy je na nej teda" alergická " no jo dlouho byla jedinacek
Ahoj, Aničko. Tak to roste jako z vody
. Ono se to určitě podá a budou skvělý parťáci
. Bude starší ségra, co bude opatrovat svého mladšího brášku
![]()
@Annapavelkovaml píše:
@blabla123 jo a už si četla toho nového pottera?
Nového HP jsem nečetla, nějak mě neláká číst scénář ![]()
Ty jsi ho četla? Co si o tom myslíš?
Jinak nové je to, že jsme se odstěhovali a já mám 7 brigád ![]()
Já chtěla dneska večer pracovat, ale lenost vyhrála nad mojí slabou vůlí, tak jsem od počítače koukala na Harryho Pottera ![]()