Sobotní večer

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1827
19.11.16 22:22

@Lady Bee S výberem barvy nehtů či vlasů to mám stejně. Dvě hodiny mi trvá než si vyberu barvu. :lol: Většinou když je podzim a tokové to deštivé počasí jako dnes, volím spíše výrazné a pozitivní barvy, jako odstíny červené či oranžové. Asi aby bylo alespoň něco trochu veselého. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
19.11.16 22:24
@Lady Bee píše:
Já jen některé díly, nevadí mi to, ale vadí mi, že s tím zaplácnou 2 měsíce a ještě do toho ty reklamy :roll:

Proboha, o reklamách mi ani nemluv. Poslední dobou je nemohu vystát :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
19.11.16 22:26

Vždy když si pustím nějakej film, něco mi do toho vleze a nedokoukám ho. A pak nejsem schopná si nají čas na dokoukání. Máte to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
19.11.16 22:27
@novomamča píše:
@Lady Bee S výberem barvy nehtů či vlasů to mám stejně. Dvě hodiny mi trvá než si vyberu barvu. :lol: Většinou když je podzim a tokové to deštivé počasí jako dnes, volím spíše výrazné a pozitivní barvy, jako odstíny červené či oranžové. Asi aby bylo alespoň něco trochu veselého. :mrgreen:

Mám to úplně stejně :palec: každý na zimu a podzim ty studené, ale já se taky naopak ráda obklopuji těmi teplými, nějak se v těch studených necítím, max. fialová… tu můžu. Tak já jdu do červený :palec:… taky ti to tak leze krkem? Mě šíleně… někdy mě i bolí hlava, musím to vypnout. Je to prostě neskutečná masáž a je silnější a silnější, prostě hnus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
19.11.16 22:29
@Lady Bee píše:
S manželem? :)

S přítelem :-)

• Citovat
  • Upravit
2205
19.11.16 22:29
@novomamča píše:
Vždy když si pustím nějakej film, něco mi do toho vleze a nedokoukám ho. A pak nejsem schopná si nají čas na dokoukání. Máte to taky tak?

Já teda ne, když už si pustím film, tak to musím dokoukat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
19.11.16 22:30
@Lady Bee píše:
Mám to úplně stejně :palec: každý na zimu a podzim ty studené, ale já se taky naopak ráda obklopuji těmi teplými, nějak se v těch studených necítím, max. fialová… tu můžu. Tak já jdu do červený :palec:… taky ti to tak leze krkem? Mě šíleně… někdy mě i bolí hlava, musím to vypnout. Je to prostě neskutečná masáž a je silnější a silnější, prostě hnus :poblion:

Dobrá volba, červenou ti schvaluji :palec: :lol:
Přesně, jako bych to říkala já. Ty mi snad čteš myšlenky :mrgreen: Někdy se ani nepodívám na to co chci, protože mě před tím stihnou báječně odradit reklamy. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
19.11.16 22:30
@blabla123 píše:
S přítelem :-)

Jste fandové harryho? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
19.11.16 22:32
@Lady Bee píše:
Jste fandové harryho? :)

Já velký, ale hlavně knížek, ale po práci si zasloužím televizku. Přijdu domů před 20. hodinou, tak se o mě ten můj stará :srdce:, je to zlatíčko…
Přítel raději Pána prstenů a Piráty z karibiku

• Citovat
  • Upravit
2205
19.11.16 22:32
@novomamča píše:
Dobrá volba, červenou ti schvaluji :palec: :lol:
Přesně, jako bych to říkala já. Ty mi snad čteš myšlenky :mrgreen: Někdy se ani nepodívám na to co chci, protože mě před tím stihnou báječně odradit reklamy. :zed:

To jsem ráda :P… já taky ne, kolikrát to radši vzdám a film si odpustím. Přemýšlím, že začnu číst, nejsem žádný čtenář, ale asi fakt radši přesedlám na knížky. Píšu jednou rukou, tak mi to bude chvilku trvat, to odepisování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
19.11.16 22:36
@blabla123 píše:
Já velký, ale hlavně knížek, ale po práci si zasloužím televizku. Přijdu domů před 20. hodinou, tak se o mě ten můj stará :srdce:, je to zlatíčko…
Přítel raději Pána prstenů a Piráty z karibiku

Tak to je hodnej :palec: já teda radši taky Pán prstenů nebo Hobit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
19.11.16 22:41

@novomamča Já to mám s těmi filmy stejně, také nedokoukám, nebo si něco stahnu a putím kdoví kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
19.11.16 22:51
@Lady Bee píše:
To jsem ráda :P… já taky ne, kolikrát to radši vzdám a film si odpustím. Přemýšlím, že začnu číst, nejsem žádný čtenář, ale asi fakt radši přesedlám na knížky. Píšu jednou rukou, tak mi to bude chvilku trvat, to odepisování :mrgreen:

Knížky mě moc neberou, už jen když vidím jak jsou tlusté :lol: to si raději přečtu třeba nějaké deníčky tady na em.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
19.11.16 22:53

No nic, já pro dnešek mizím. Díky za pokec, kočky  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
19.11.16 22:54
@novomamča píše: