Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Annapavelkovaml Super, díky za tip, mrknu se, jestli to u nás v knihkupectví budou mít.
@Annapavelkovaml Já se teď chystám na Panský klub, četla jsem nějaké recenze. Pak jsem četla Mysterium Tremendum, zajímavé, ale dost psycho. Jinak mohu doporučit asi všechno od Wilbura Smitha, můj nejoblíbenější autor. Pak také knihy od Laurel K. Hammilton, má dlouhé série, třeba 25 dílů
, je to čtivé. Má pěkný styl psaní. A taky se mi líbil Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti.
Koukám, že jste fanynky H. Pottera.
Já ne, nějak jsem tomu nepřišla na chuť a přiznám, že jsem viděla jen pár útržků.
Tak každej „žere“
něco jinýho, že. Já třeba zas Twilight. A zrovna včera jsem narazila na YT na ukázky z dalšího pokračování, tentokrát tj. spíš o Renesmee a Jacobovi. To jsem netušila!
https://www.youtube.com/watch?…
Knížku teď mám rozečtenou (po pár letech jsem vytáhla) - Jamese Herriota. Mám jich víc, teď konkrétně „Zvěrolékař a psí historky“. Čtu a pláču nebo se řehním. Skvěle napsaný.
@Žirafa 69 píše:
Koukám, že jste fanynky H. Pottera.Já ne, nějak jsem tomu nepřišla na chuť a přiznám, že jsem viděla jen pár útržků.
Tak každej „žere“
Knížku teď mám rozečtenou (po pár letech jsem vytáhla) - Jamese Herriota. Mám jich víc, teď konkrétně „Zvěrolékař a psí historky“. Čtu a pláču nebo se řehním. Skvěle napsaný.něco jinýho, že. Já třeba zas Twilight. A zrovna včera jsem narazila na YT na ukázky z dalšího pokračování, tentokrát tj. spíš o Renesmee a Jacobovi. To jsem netušila!
https://www.youtube.com/watch?…
Vytučněné je hovadina, je to pouze fan video, neodkazuje to na pokračování. Tím tě bohužel zklamu.
Jinak já jsem fanoušek HP, knížky jsou ale o dost lepší než filmy a to i v případě Twilightu, celkově mám ráda fantasy, ale zasekla jsem se u romantického fantasy ![]()
@Žirafa 69 Pána prstenů, Hobita nebo H. Pottera také zrovna nemusím, nikdy jsem to nedokoukala do konce, v polovině mě to přestalo bavit, přišlo mi to takové moc zdlouhavé
Většině lidí, které znám se to ale moc líbí.
Na Twilight ráda kouknu, ale mezi mé topovky to také nepatří. Ani jsem netušila, že se chystá pokračování
Mám ráda spíše filmy jako např. Breakout, Rychle a zběsile, Never back down, Pokojný bojovník, Need for speed
Na ty mohu koukat stále dokola ![]()
@novomamča píše:
@Žirafa 69 Pána prstenů, Hobita nebo H. Pottera také zrovna nemusím, nikdy jsem to nedokoukala do konce, v polovině mě to přestalo bavit, přišlo mi to takové moc zdlouhavéVětšině lidí, které znám se to ale moc líbí.
Na Twilight ráda kouknu, ale mezi mé topovky to také nepatří. Ani jsem netušila, že se chystá pokračováníMám ráda spíše filmy jako např. Breakout, Rychle a zběsile, Never back down, Pokojný bojovník, Need for speed
Na ty mohu koukat stále dokola
Nechystá se pokračování, takhle začíná hoax ![]()
@Žirafa 69 Jj, je to jen fan video, hodně fanoušků tvoří tyhle videa, to samé bylo s Fifty Shades. Jinak Twilight mám taky docela ráda, teda spíš ty knihy… I když teda manžel se mi doteď tlemí, jak jsem ořvala v kině, když Carlisle přišel o hlavu
![]()
@Žirafa 69 To prostě fanoušci dělají. Asi by v tom chtěli vidět Ninu Dobrev, tak jí tam nacpali
Ale tyhle fan trailery jsou všude, kolikrát to lidi zmate o pokračování a pak z toho je akorát hoax ![]()
Chystám si udělat celou sobotu pro sebe.. Půjdu do sauny a žádnej stres.
![]()
Tahle sobota byla náročná, ale těším se na tu co nás čeká.. už bude snad klid a užiju si vánoční atmosféru a procházku po Praze.
Já teď měla skvělou odpočinkovou sobotu.. Po dlouhý době jsem usla během dne, kdy jsem se natáhla a hezky si ještě hodinku prospala, už jsem zapomněla, jak super to je
tahle odpočinková už moc nebude, ale za to bude strávená s celou rodinu, tak to se taky moc těším. Chystáme se jít bruslit a večer rodinná oslava.. jaký máte plány vy? ![]()