Sobotní večer

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
39504
19.11.16 22:01
@Lady Bee píše:
Jo já myslela, že čteš knížku :mrgreen: :lol: už je večer, tak trošku můj mozek odpočívá :lol:

V pohoděěěě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
19.11.16 22:05
@novomamča píše:
Nechci vypadat jako každá druhá mamina na mateřské, jen proto, že mám malé dítě. Když se na ně podívám, jsou strhané, neupravené, protože se celý svůj čas věnují jen dítěti a na sebe kašlou. To je děsné. A teď když se koukám na své nehty, připadám si jako ony 8o :nevim:

Kliiiiid :kytka: koukala jsem na tebe, jestli to neva a máš doma mimčo, ne vždy jsme 100% :mrgreen: přeci jen jsme stále jen lidi a já chci být v příštím životě chlap :lol: A pokud tak vypadat nechceš, tak si prostě sedni k EM a piš si třebas se mnou a můžeme si do toho dělat nehty :D Já si nehty a obočí dělám vždy u nějaké činnosti u které mi to uteče, prostě víc věcí najednou no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
19.11.16 22:06
@Žirafa 69 píše:
V pohoděěěě. :kytka:

Ona sekce vztahy a rodina je vždycky výživná, tak to věřím, že to máš na dlouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
19.11.16 22:10
@Lady Bee píše:
Ahoj děvčata, co takhle nějaký sobotní pokec? Copak děláte a proč jste zrovna v sobotu večer na EM? :mrgreen: Já tu sem příliš nechodím, ale muž má dneska pánskou jízdu a já si dávám takovou chvilku pro sebe, kterou jsem fakt potřebovala :) A to pro chlapa ještě jedu až si poručí :mrgreen: tak tu asi zkejsnu dlouho :lol: A co vy? :mavam:

koukáme na harryho pottera

• Citovat
  • Upravit
1827
19.11.16 22:12
@Lady Bee píše:
Kliiiiid :kytka: koukala jsem na tebe, jestli to neva a máš doma mimčo, ne vždy jsme 100% :mrgreen: přeci jen jsme stále jen lidi a já chci být v příštím životě chlap :lol: A pokud tak vypadat nechceš, tak si prostě sedni k EM a piš si třebas se mnou a můžeme si do toho dělat nehty :D Já si nehty a obočí dělám vždy u nějaké činnosti u které mi to uteče, prostě víc věcí najednou no :mrgreen:

Jasně že neva, vždyť od toho ty profily jsou, aby se na ně mohli podívat ostatní, no ne? :mrgreen: Kdyby mi to vadilo, nepíšu to tam ;) Proč zrovna chlap? Nepřipadá mi to o moc lepší :mrgreen: Já bych chtěla být asi náš hafík, neustále se válet v teplém pelechu a nic nemuset dělat :mrgreen: :mrgreen: Zítra s těma nehtama něco provedu, dneska jsem už moooc líná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
19.11.16 22:13
@blabla123 píše:

To jsem snad nikdy celé neviděla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
19.11.16 22:16
@novomamča píše:
Jasně že neva, vždyť od toho ty profily jsou, aby se na ně mohli podívat ostatní, no ne? :mrgreen: Kdyby mi to vadilo, nepíšu to tam ;) Proč zrovna chlap? Nepřipadá mi to o moc lepší :mrgreen: Já bych chtěla být asi náš hafík, neustále se válet v teplém pelechu a nic nemuset dělat :mrgreen: :mrgreen: Zítra s těma nehtama něco provedu, dneska jsem už moooc líná :think:

Tak setkala jsem se tu s tím, že to tu některé berou jako šmírování, tak se radši ptám :) Já ti ani nevím :mrgreen: snad jen, že bych nemusela řešit veškerý to čančání, povětšinou mě to teda baví a mám z toho dobrý pocit, ale někdy teda taky nemám náladu :D… ale neeee, máš pravdu, taky to říkám pořád, že bych hctěla být pes u nějakých hodných lidí a nic nemuset, jen jíst, spát a hrát si. To je sen :lol: Ok :D tak mi aspoň poraď do jaký barvy mám jít, mám veškeré barvy, tak spíš jen řekni barvu, kterou si mám dát, protože nevim a vždycky u tý poličky stojím a čumim na ní 5 minut jak chleba z tašky a přemýšlím :lol: jooooooo to jsou starosti takhle při sobotě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
19.11.16 22:17
@novomamča píše:
To jsem snad nikdy celé neviděla :zed:

Já jen některé díly, nevadí mi to, ale vadí mi, že s tím zaplácnou 2 měsíce a ještě do toho ty reklamy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
19.11.16 22:18
@blabla123 píše:

S manželem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
19.11.16 22:22

@Lady Bee S výberem barvy nehtů či vlasů to mám stejně. Dvě hodiny mi trvá než si vyberu barvu. :lol: Většinou když je podzim a tokové to deštivé počasí jako dnes, volím spíše výrazné a pozitivní barvy, jako odstíny červené či oranžové. Asi aby bylo alespoň něco trochu veselého. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
19.11.16 22:24
@Lady Bee píše:
Já jen některé díly, nevadí mi to, ale vadí mi, že s tím zaplácnou 2 měsíce a ještě do toho ty reklamy :roll:

Proboha, o reklamách mi ani nemluv. Poslední dobou je nemohu vystát :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
19.11.16 22:26

Vždy když si pustím nějakej film, něco mi do toho vleze a nedokoukám ho. A pak nejsem schopná si nají čas na dokoukání. Máte to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
19.11.16 22:27
@novomamča píše:
@Lady Bee S výberem barvy nehtů či vlasů to mám stejně. Dvě hodiny mi trvá než si vyberu barvu. :lol: Většinou když je podzim a tokové to deštivé počasí jako dnes, volím spíše výrazné a pozitivní barvy, jako odstíny červené či oranžové. Asi aby bylo alespoň něco trochu veselého. :mrgreen:

Mám to úplně stejně :palec: každý na zimu a podzim ty studené, ale já se taky naopak ráda obklopuji těmi teplými, nějak se v těch studených necítím, max. fialová… tu můžu. Tak já jdu do červený :palec:… taky ti to tak leze krkem? Mě šíleně… někdy mě i bolí hlava, musím to vypnout. Je to prostě neskutečná masáž a je silnější a silnější, prostě hnus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
19.11.16 22:29
@Lady Bee píše:
S manželem? :)

S přítelem :-)

• Citovat
  • Upravit
2205
19.11.16 22:29
@novomamča píše:
Vždy když si pustím nějakej film, něco mi do toho vleze a nedokoukám ho. A pak nejsem schopná si nají čas na dokoukání. Máte to taky tak?

Já teda ne, když už si pustím film, tak to musím dokoukat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky