Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lady Bee píše:
Jo já myslela, že čteš knížku![]()
už je večer, tak trošku můj mozek odpočívá
V pohoděěěě. ![]()
@novomamča píše:
Nechci vypadat jako každá druhá mamina na mateřské, jen proto, že mám malé dítě. Když se na ně podívám, jsou strhané, neupravené, protože se celý svůj čas věnují jen dítěti a na sebe kašlou. To je děsné. A teď když se koukám na své nehty, připadám si jako ony![]()
Kliiiiid
koukala jsem na tebe, jestli to neva a máš doma mimčo, ne vždy jsme 100%
přeci jen jsme stále jen lidi a já chci být v příštím životě chlap
A pokud tak vypadat nechceš, tak si prostě sedni k EM a piš si třebas se mnou a můžeme si do toho dělat nehty
Já si nehty a obočí dělám vždy u nějaké činnosti u které mi to uteče, prostě víc věcí najednou no ![]()
@Žirafa 69 píše:
V pohoděěěě.
Ona sekce vztahy a rodina je vždycky výživná, tak to věřím, že to máš na dlouho ![]()
@Lady Bee píše:
Ahoj děvčata, co takhle nějaký sobotní pokec? Copak děláte a proč jste zrovna v sobotu večer na EM?Já tu sem příliš nechodím, ale muž má dneska pánskou jízdu a já si dávám takovou chvilku pro sebe, kterou jsem fakt potřebovala
A to pro chlapa ještě jedu až si poručí
tak tu asi zkejsnu dlouho
A co vy?
koukáme na harryho pottera
@Lady Bee píše:
Kliiiiidkoukala jsem na tebe, jestli to neva a máš doma mimčo, ne vždy jsme 100%
přeci jen jsme stále jen lidi a já chci být v příštím životě chlap
A pokud tak vypadat nechceš, tak si prostě sedni k EM a piš si třebas se mnou a můžeme si do toho dělat nehty
Já si nehty a obočí dělám vždy u nějaké činnosti u které mi to uteče, prostě víc věcí najednou no
Jasně že neva, vždyť od toho ty profily jsou, aby se na ně mohli podívat ostatní, no ne?
Kdyby mi to vadilo, nepíšu to tam
Proč zrovna chlap? Nepřipadá mi to o moc lepší
Já bych chtěla být asi náš hafík, neustále se válet v teplém pelechu a nic nemuset dělat
Zítra s těma nehtama něco provedu, dneska jsem už moooc líná ![]()
@blabla123 píše:
koukáme na harryho pottera
To jsem snad nikdy celé neviděla ![]()
@novomamča píše:
Jasně že neva, vždyť od toho ty profily jsou, aby se na ně mohli podívat ostatní, no ne?Kdyby mi to vadilo, nepíšu to tam
Proč zrovna chlap? Nepřipadá mi to o moc lepší
Já bych chtěla být asi náš hafík, neustále se válet v teplém pelechu a nic nemuset dělat
![]()
Zítra s těma nehtama něco provedu, dneska jsem už moooc líná
Tak setkala jsem se tu s tím, že to tu některé berou jako šmírování, tak se radši ptám
Já ti ani nevím
snad jen, že bych nemusela řešit veškerý to čančání, povětšinou mě to teda baví a mám z toho dobrý pocit, ale někdy teda taky nemám náladu
… ale neeee, máš pravdu, taky to říkám pořád, že bych hctěla být pes u nějakých hodných lidí a nic nemuset, jen jíst, spát a hrát si. To je sen
Ok
tak mi aspoň poraď do jaký barvy mám jít, mám veškeré barvy, tak spíš jen řekni barvu, kterou si mám dát, protože nevim a vždycky u tý poličky stojím a čumim na ní 5 minut jak chleba z tašky a přemýšlím
jooooooo to jsou starosti takhle při sobotě ![]()
@novomamča píše:
To jsem snad nikdy celé neviděla
Já jen některé díly, nevadí mi to, ale vadí mi, že s tím zaplácnou 2 měsíce a ještě do toho ty reklamy ![]()
@Lady Bee S výberem barvy nehtů či vlasů to mám stejně. Dvě hodiny mi trvá než si vyberu barvu.
Většinou když je podzim a tokové to deštivé počasí jako dnes, volím spíše výrazné a pozitivní barvy, jako odstíny červené či oranžové. Asi aby bylo alespoň něco trochu veselého. ![]()
@Lady Bee píše:
Já jen některé díly, nevadí mi to, ale vadí mi, že s tím zaplácnou 2 měsíce a ještě do toho ty reklamy
Proboha, o reklamách mi ani nemluv. Poslední dobou je nemohu vystát ![]()
Vždy když si pustím nějakej film, něco mi do toho vleze a nedokoukám ho. A pak nejsem schopná si nají čas na dokoukání. Máte to taky tak?
@novomamča píše:
@Lady Bee S výberem barvy nehtů či vlasů to mám stejně. Dvě hodiny mi trvá než si vyberu barvu.Většinou když je podzim a tokové to deštivé počasí jako dnes, volím spíše výrazné a pozitivní barvy, jako odstíny červené či oranžové. Asi aby bylo alespoň něco trochu veselého.
Mám to úplně stejně
každý na zimu a podzim ty studené, ale já se taky naopak ráda obklopuji těmi teplými, nějak se v těch studených necítím, max. fialová… tu můžu. Tak já jdu do červený
… taky ti to tak leze krkem? Mě šíleně… někdy mě i bolí hlava, musím to vypnout. Je to prostě neskutečná masáž a je silnější a silnější, prostě hnus ![]()
@novomamča píše:
Vždy když si pustím nějakej film, něco mi do toho vleze a nedokoukám ho. A pak nejsem schopná si nají čas na dokoukání. Máte to taky tak?
Já teda ne, když už si pustím film, tak to musím dokoukat ![]()