Perličky chlapů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148166
8.12.16 14:31
@juliettee píše:
no prostě se tam něco přidat musí! :mrgreen: a když nemáme vodku, tak tam fouknem slivovičku :jazyk: :mrgreen:

Jojojojo a když nemáme ani to, okena postačí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
8.12.16 14:35
@Anna766 píše:
Jojojojo a když nemáme ani to, okena postačí :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: achjo, mám dost :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
8.12.16 14:37
@Anna766 píše:
Muj mi kouká přes rameno a když vidí že dávám do jídla dejmetomu lžičku hořčice, tak mi říká at to tam nedávám, že to nebude dobrý…a když kontruju že to tam dávám pokaždý a dlabou plnou pusou, tak mi na to řekne že to neviděl, tak je to něco jinýho…miluju chlapskou logiku :lol:

Jj, říkám manželovi, že bude cizrnová polívka. „Fuj, co to je? To jíst nebudu!“ Jasně, minule si šel 2× přidat. To samé s tofu (Fuuuj, to je nechutný - už to jedl předtím x-krát, jen si nevšim) a nejlepší Peču marhuľový koláč (recept sem měla ze slovenské kuchařky). „Tak to jíst nebudu“ „To jsou meruňky“ „Tak to jo, dej to sem“ :lol: Chlapi na zabití, prostě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148166
8.12.16 14:41
@Maiiia píše:
Jj, říkám manželovi, že bude cizrnová polívka. „Fuj, co to je? To jíst nebudu!“ Jasně, minule si šel 2× přidat. To samé s tofu (Fuuuj, to je nechutný - už to jedl předtím x-krát, jen si nevšim) a nejlepší Peču marhuľový koláč (recept sem měla ze slovenské kuchařky). „Tak to jíst nebudu“ „To jsou meruňky“ „Tak to jo, dej to sem“ :lol: Chlapi na zabití, prostě :mrgreen:

Mužskej takhle minule zbaštil cuketový bramboráky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
8.12.16 14:45
@Anna766 píše:
Mužskej takhle minule zbaštil cuketový bramboráky :mrgreen: :mrgreen:

můj květákový karbenátky :mrgreen: přitom byli cuketový, ale to on nevěděl a jak mu chutnali!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
8.12.16 14:45

Někdy méně informací je více. U dětí to samé. Ale zrovna cizrna a hummus jsou boží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
8.12.16 17:26

Mamka asi 20 let vaří krůtí maso a pokaždé mě upozorňuje, že ať to neříkám tátovi, protože by to nejedl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9323
8.12.16 18:44
@krtek93 píše:
U nás, když už teda musí jet na nákup muž sám, musí být seznam včas a nejlépe poslaný na jeho mail, ještě se dožaduje, abych to nepsala ve Wordu, ale v Excelu (ale to už po mně chce moc - píšu to fakt hodně hodně podrobně a na to mi Excel prostě nevyhovuje :jazyk: ).U nás se traduje perlička mýho táty, když jsem byla mimčo a šli mi s mamkou vybírat náušnice. Prodavačka jim ukazovala s různýma kamínkama a táta na to - nééé, s modrýma nééé, dyť je to holka!
:lol: :lol: tak náušnice mě dostaly! :potlesk: :palec:
Jinak já posílám manželovi sms, protože rukou to po mě nepřečte a dožaduje se, abych to konečně psala v tom pořadí, jak to mají naskládáno v obchodě. 8o :mrgreen: přece se pak nebude vracet! :lol:
No a můj taťka, byl ochotný nakupovat maximálně 3věci, protože ty si údajně dokázal zapamatovat i bez lístku. No a jednou jsem s ním byla sama doma, mohlo mi být tak 17 a měla jsem něco uvařit na oběd, tak jsem mu napsala asi 5věcí a mezi nimi bylo hovězí na rajskou. To mi ale nekoupil, protže to údajně koupit neumí (a bylo to víc jak 3) - ale co jsme nakonec obědvali, to už si fakt nepamatuju. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
8.12.16 21:37

Ja jsem chtela po manzelovi koupit slehacku…neprinesl, nemeli…coooo? No, slehacku nemeli, jen smetanu ke slehani :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
8.12.16 21:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5298
9.12.16 09:12
@Anonymní píše:
no jezis, mne takhle poloovinenou v polospanku kamarad ve stanu ojel. :oops: Bylo to na festaku a muj tehdejsi pritel se dost opil, my ho dovedli do stanu a vratili se. Pak jsme v noci si sli lehnout, normalne usli, pritel spal jak zabity a k ranu se probudim, jak mi to pritel dela zezadu, jeste v duchu nadavam, aby nevzbudil kamarada, rikam si jak to zacina byt pekne a s hruzou si uvedomim, ze pritel po opici po ranu nemuze nic, zacinam se mi to libit jeste vic, otocim se a kamarad se na mne jen usmeje, vidi muj vyraz, prilozi mi prst na pusu a smyslne zasepta „pssst“ a v tom okamziku jsem vrcholila a on za chvilku po mne. Nikdy jsme se k tomu nevraceli a nikdy se o tom uz nebavili. Muj tehdejsi pritel je byvaly kvuli jeho piti na spolecnych akcich, kamarad ma rodinu, ja mam rodinu a vidime se sporadicky cca dvakrat do roka. Kazdopadne sex to byl uzasny a ze je neco jinak (velikosti, pohybama, dotekama, dychanim) jsem zjistila kdyz jsem byla kousek od vyvrcholeni. On mi pak zaseptal, jak to bylo nadherny a jak jsem byla hned po par dotycich krasne mokra a ze jsem hezky udelana… :P 8o :*

no ty vo*e :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148166
9.12.16 14:11
@juliettee píše:
můj květákový karbenátky :mrgreen: přitom byli cuketový, ale to on nevěděl a jak mu chutnali!

Jo to je sranda no :lol: když viděl v lednici tu cuketu tak si brblal pod fousy cosi v tom smyslu proč to tahám domu a kdo to bude žrát… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
9.12.16 14:12

Můj se cukety taky bojí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
18.12.16 00:18
@Saatine píše:
Já se jí taky bojím a vůbec, veškeré tepelně zpracované zeleniny. Mám ráda akorát zelí… A když už teda zpracované tak max smažené, takže placičky z ledasčeho.

Jak píše, že se bojíš veškeré tepelně zpracované zeleniny, tak jsem si vzpomněla…můj tehdy asi čtyřletý syn, když viděl plněný papriky, začal křičet…fůůůůůj, teplý vokurky jíst nebudu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.1.17 15:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat