Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@juliettee píše:
no prostě se tam něco přidat musí!a když nemáme vodku, tak tam fouknem slivovičku
![]()
Jojojojo a když nemáme ani to, okena postačí ![]()
@Anna766 píše:
Muj mi kouká přes rameno a když vidí že dávám do jídla dejmetomu lžičku hořčice, tak mi říká at to tam nedávám, že to nebude dobrý…a když kontruju že to tam dávám pokaždý a dlabou plnou pusou, tak mi na to řekne že to neviděl, tak je to něco jinýho…miluju chlapskou logiku
Jj, říkám manželovi, že bude cizrnová polívka. „Fuj, co to je? To jíst nebudu!“ Jasně, minule si šel 2× přidat. To samé s tofu (Fuuuj, to je nechutný - už to jedl předtím x-krát, jen si nevšim) a nejlepší Peču marhuľový koláč (recept sem měla ze slovenské kuchařky). „Tak to jíst nebudu“ „To jsou meruňky“ „Tak to jo, dej to sem“
Chlapi na zabití, prostě ![]()
@Maiiia píše:
Jj, říkám manželovi, že bude cizrnová polívka. „Fuj, co to je? To jíst nebudu!“ Jasně, minule si šel 2× přidat. To samé s tofu (Fuuuj, to je nechutný - už to jedl předtím x-krát, jen si nevšim) a nejlepší Peču marhuľový koláč (recept sem měla ze slovenské kuchařky). „Tak to jíst nebudu“ „To jsou meruňky“ „Tak to jo, dej to sem“Chlapi na zabití, prostě
Mužskej takhle minule zbaštil cuketový bramboráky
![]()
@Anna766 píše:
Mužskej takhle minule zbaštil cuketový bramboráky![]()
můj květákový karbenátky
přitom byli cuketový, ale to on nevěděl a jak mu chutnali!
Někdy méně informací je více. U dětí to samé. Ale zrovna cizrna a hummus jsou boží.
Mamka asi 20 let vaří krůtí maso a pokaždé mě upozorňuje, že ať to neříkám tátovi, protože by to nejedl ![]()
@krtek93 píše:
U nás, když už teda musí jet na nákup muž sám, musí být seznam včas a nejlépe poslaný na jeho mail, ještě se dožaduje, abych to nepsala ve Wordu, ale v Excelu (ale to už po mně chce moc - píšu to fakt hodně hodně podrobně a na to mi Excel prostě nevyhovuje).U nás se traduje perlička mýho táty, když jsem byla mimčo a šli mi s mamkou vybírat náušnice. Prodavačka jim ukazovala s různýma kamínkama a táta na to - nééé, s modrýma nééé, dyť je to holka!
Ja jsem chtela po manzelovi koupit slehacku…neprinesl, nemeli…coooo? No, slehacku nemeli, jen smetanu ke slehani
.
@Anonymní píše:
no jezis, mne takhle poloovinenou v polospanku kamarad ve stanu ojel.Bylo to na festaku a muj tehdejsi pritel se dost opil, my ho dovedli do stanu a vratili se. Pak jsme v noci si sli lehnout, normalne usli, pritel spal jak zabity a k ranu se probudim, jak mi to pritel dela zezadu, jeste v duchu nadavam, aby nevzbudil kamarada, rikam si jak to zacina byt pekne a s hruzou si uvedomim, ze pritel po opici po ranu nemuze nic, zacinam se mi to libit jeste vic, otocim se a kamarad se na mne jen usmeje, vidi muj vyraz, prilozi mi prst na pusu a smyslne zasepta „pssst“ a v tom okamziku jsem vrcholila a on za chvilku po mne. Nikdy jsme se k tomu nevraceli a nikdy se o tom uz nebavili. Muj tehdejsi pritel je byvaly kvuli jeho piti na spolecnych akcich, kamarad ma rodinu, ja mam rodinu a vidime se sporadicky cca dvakrat do roka. Kazdopadne sex to byl uzasny a ze je neco jinak (velikosti, pohybama, dotekama, dychanim) jsem zjistila kdyz jsem byla kousek od vyvrcholeni. On mi pak zaseptal, jak to bylo nadherny a jak jsem byla hned po par dotycich krasne mokra a ze jsem hezky udelana…
![]()
![]()
no ty vo*e
![]()
@juliettee píše:
můj květákový karbenátkypřitom byli cuketový, ale to on nevěděl a jak mu chutnali!
Jo to je sranda no
když viděl v lednici tu cuketu tak si brblal pod fousy cosi v tom smyslu proč to tahám domu a kdo to bude žrát… ![]()
@Saatine píše:
Já se jí taky bojím a vůbec, veškeré tepelně zpracované zeleniny. Mám ráda akorát zelí… A když už teda zpracované tak max smažené, takže placičky z ledasčeho.
Jak píše, že se bojíš veškeré tepelně zpracované zeleniny, tak jsem si vzpomněla…můj tehdy asi čtyřletý syn, když viděl plněný papriky, začal křičet…fůůůůůj, teplý vokurky jíst nebudu
![]()