Perličky chlapů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
496
7.12.16 13:17

Super diskuze :-)
Já mám teda historku z porodního sálu.
Porod v běhu, mě odvedli na sál, manžel šel pro věci…ručník, košile, vody atd.
Byl to dost fofr, takže jsem se nestihla ani napít nic. Když bylo po všem, tak si manžel zhluboka několikrát lokl z jedné z lahví. Když jsem ho koutkem oka zahlédla, tak jsem na něj vyhrkla ať to nepije, že tam jsou homeopatika pro rychlejší otvírání porodnich cest.
Od té doby vypráví tuto historku se závěrem, že on se teda nikde neotevřel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
7.12.16 13:18
@Bella13 píše:
Máme to také tak a druhý den mi volá, co má koupit, že lístek si nechal doma, v práci apod..Holky fakt se bavím.

to taky volá, ale lísteček nezapomíná, má v mobilu nějakou aplikaci, kde to má napsané a bez mobilu je jako bez ruky, ten ještě nezapomněl,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.16 13:18

Poslední perlička mého chlapa byla: Ať shniju v pekle. Snažím se s ním ještě bydlet než mi skončí rodičák a nastoupím do práce, ale je to náročné… :roll:

• Citovat
  • Upravit
9023
7.12.16 13:21
@xammy píše:
Tohle se teda nestalo mne, ale je to dost dobry. Pani v porodnici chtela po manzelovi vlozky do podprsenky, toaletni papir a stolni neperlivou vodu. Privezl odlicovaci tamponky, papirove kuchynske uterky a balik perlivy mineralky :mrgreen:

toho jsem se bála, když jsem potřebovala „poporodní“ vložky, řekla jsem mu ať jde do lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
7.12.16 13:30
@Vendullinka píše:
Já jsem mojeho poprosila, jestli udělá bramborovou kaši..„kolik mám vzít brambor?“ „Který mám vzít hrnec?“ „Kolik mám dát vody?“.. psychicky jsem to nezvládla a nechala veškeré práce a šla to udělat sama.. :lol:

No to je presne ono… manzel se mne rad pta: a kolik mam do te vody na bra, mbory dat soli? Ja na to: primerene milacku, primerene… nebo ocekavas ode mne presnou gramaz?

Ja nikdy nevim, jak mam na tyto otazky odpovidat. :nevim: Jako, jak velky hrnec na spaghetti? Tak aby se ti tam vesly milacku.

Nejvic me asi dojal, kdyz mi vycital, ze po nem nechci zadne chlapske prace… ze se pri mne neciti jako chlap, tak jsem rekla OK, at jede koupit matny bezbarvy lak a nalakuje mi prah u dveri. Lak zvladl koupit, ale zadal si instrukce, jak ma ten prah natrit. No ja sla do kolen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
@BellinkaX píše:
Varila jsem vyvar. Slila, odstavila a sla umyt do koupelny deticky. Vylezu z koupelny a manzel rika: umyl jsem nadobi, ale teda ten hrnec s tou mastnou vodou jsem vylil do zachodu, cos v tom varila, dost blbe se to mylo… :mrgreen:
Ale chlapy je treba chvalit, tak jsem ocenila snahu a pomoc a poinformovala ho o zniceni me pulodpoledni snahy..

jojo to se mi stalo když mi bylo asi 12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610

Dcerka mi podala panenku miminko ať ho obléknu a manžel prohlásil nezapomeň na ponožky nezapnul jsem topení. Když jsem na něj zůstala koukat tak prohlásil úplně vážně co na mě tak vejráš víš jaká je od noh zima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nebo se s naší dvouletou hádá, že si prostě s panenkama s ní hrát nebude. Pak jenom slyším řev z pokoje kam jsi mi zase dala tu blonďatou barbínu chtěl jsem jí vozit v kočárku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
7.12.16 13:33
@bublinek píše:
to taky volá, ale lísteček nezapomíná, má v mobilu nějakou aplikaci, kde to má napsané a bez mobilu je jako bez ruky, ten ještě nezapomněl,

Taky máme aplikaci - Anylist..já mu to nadatluji do svého mobilu a on se svým nakupuje. Ohromná výhoda, že tam můžu dopisovat i během nákupu a jemu se to hned zobrazí :dance: Papírek taky vždy zapomněl/vyhodil/ztratil..mobil má u sebe pořád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
7.12.16 13:38

Tak to já napíšu seznam rukou, vyfotím a pošlu

když chci, aby koupil víno, obyčejně mi vyfotí nabídku v obchodě a já vyberu(nepije víno)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
7.12.16 13:40

Druhy den po porodu jsem manžela zaukolovala, at skočí k Vietnamcům a koupi mi dvě noční košile, vhodne na kojení. Nechápal, tak jsem mu vysvětlila, ze z toho musí jít snadno vyndat prso, abych se nemusela vykasavat. A svestkovy džus. No přinesl mi dvě kosilky na tenká raminka pod zadek, s infantilnim obrázkem a ananasovej kompot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
7.12.16 13:52

@janisska :lol: :lol: sexy mamča nooo ale vlastně splnil požadavek prso z toho vytáhnout šlo hladce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
7.12.16 14:10

@Bublinka2015 To by se mi hodilo :-D Předpokládám ale že to bude chtít data, přístup k internetu že aby sme si to mohli posílát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
7.12.16 14:21
@warita píše:
No to je presne ono… manzel se mne rad pta: a kolik mam do te vody na bra, mbory dat soli? Ja na to: primerene milacku, primerene… nebo ocekavas ode mne presnou gramaz?

Ja nikdy nevim, jak mam na tyto otazky odpovidat. :nevim: Jako, jak velky hrnec na spaghetti? Tak aby se ti tam vesly milacku.

Nejvic me asi dojal, kdyz mi vycital, ze po nem nechci zadne chlapske prace… ze se pri mne neciti jako chlap, tak jsem rekla OK, at jede koupit matny bezbarvy lak a nalakuje mi prah u dveri. Lak zvladl koupit, ale zadal si instrukce, jak ma ten prah natrit. No ja sla do kolen :mrgreen:

Jo, na sůl by se určitě taky zeptal, ale tu už jsem tam dala sama.. :lol:
Nejlepší bylo když jsem ho poslala do obchodu pro „kuřecí prsa“ a ještě jsem mu řekla, ať dá pozor, že tam budou vedle sebe s kostí a bez, tak at vezme bez..no a za chvíli volal, že tam kuřecí prsa nejsou, tak jsem si říkala, no to je pech, ještě se mi nestalo, že by neměli a on na to, že jediné co tam teda je jsou „kuřecí prsní řízky“ 8o Špatná terminologie.. ještě mi nadal, že jsem mu to řekla špatně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
7.12.16 14:46

Prsa a prsní řízky ale nejsou totéž, nebo snad ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148138
7.12.16 14:47
@Ivan PPZ píše:
Prsa a prsní řízky ale nejsou totéž, nebo snad ano?
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky