Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@juliettee píše:
no to já úplně milujuchlap když vařím, mi do všeho kecá, ale když má vařit on tak se furt na něco ptá
![]()
Muj mi kouká přes rameno a když vidí že dávám do jídla dejmetomu lžičku hořčice, tak mi říká at to tam nedávám, že to nebude dobrý…a když kontruju že to tam dávám pokaždý a dlabou plnou pusou, tak mi na to řekne že to neviděl, tak je to něco jinýho…miluju chlapskou logiku ![]()
@Anonymní píše:
no jezis, mne takhle poloovinenou v polospanku kamarad ve stanu ojel.Bylo to na festaku a muj tehdejsi pritel se dost opil, my ho dovedli do stanu a vratili se. Pak jsme v noci si sli lehnout, normalne usli, pritel spal jak zabity a k ranu se probudim, jak mi to pritel dela zezadu, jeste v duchu nadavam, aby nevzbudil kamarada, rikam si jak to zacina byt pekne a s hruzou si uvedomim, ze pritel po opici po ranu nemuze nic, zacinam se mi to libit jeste vic, otocim se a kamarad se na mne jen usmeje, vidi muj vyraz, prilozi mi prst na pusu a smyslne zasepta „pssst“ a v tom okamziku jsem vrcholila a on za chvilku po mne. Nikdy jsme se k tomu nevraceli a nikdy se o tom uz nebavili. Muj tehdejsi pritel je byvaly kvuli jeho piti na spolecnych akcich, kamarad ma rodinu, ja mam rodinu a vidime se sporadicky cca dvakrat do roka. Kazdopadne sex to byl uzasny a ze je neco jinak (velikosti, pohybama, dotekama, dychanim) jsem zjistila kdyz jsem byla kousek od vyvrcholeni. On mi pak zaseptal, jak to bylo nadherny a jak jsem byla hned po par dotycich krasne mokra a ze jsem hezky udelana…
![]()
![]()
Tak to je vyšší level…
@Anna766 píše:
Muj mi kouká přes rameno a když vidí že dávám do jídla dejmetomu lžičku hořčice, tak mi říká at to tam nedávám, že to nebude dobrý…a když kontruju že to tam dávám pokaždý a dlabou plnou pusou, tak mi na to řekne že to neviděl, tak je to něco jinýho…miluju chlapskou logiku
no tak to ten můj by zase nacpal všechno všude
hlavně by do všeho nejradši nacpal sýr…Pohlreich by z něj měl radost
![]()
@juliettee píše:
no tak to ten můj by zase nacpal všechno všudehlavně by do všeho nejradši nacpal sýr…Pohlreich by z něj měl radost
![]()
A když nemáme sýr dáme tam rum… ![]()
@juliettee píše:
to dělá můj taky![]()
![]()
Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama ![]()
@Anna766 píše:
A když nemáme sýr dáme tam rum…
a když nemáme rum dáme tam kečup
![]()
@Anna766 píše:
Tak to je vyšší level…
to teda, rekla bych ze lepsi nez nach*at do postele ![]()
To je ale legitimní dotaz. Někdo chce 1 cm kostky, někdo 1,5… To bylo na tu česnečku.
Příspěvek upraven 08.12.16 v 14:25
@juliettee píše:
a když nemáme rum dáme tam kečup![]()
A když nemáme kečup dáme tam vodku
![]()
Další perličkou bylo, když jsme spolu s přítelem začli žít a jednou jdu tak dělat snídani ( míchaná vajíčka) a sypu je jarní cibulkou. Přítel ke mě přijde a říká mi,, tam dáváš i rani cibulku jo? Tu já rád". Tak na něj koukám jako tele na nová vrata a říkám mu,, to je jarní cibulka a ne ranní"a on na to,, Aha, to je blbost. To je raní, protože se většinou snídá
" No co Vám budu povídat, šla jsem do kolen ![]()
@Hanka1 píše:
to teda, rekla bych ze lepsi nez nach*at do postele
To je o úhlu pohledu ![]()
@Ivan PPZ píše:
To je ale legitimní dotaz. Někdo chce 1 cm kostky, někdo 1,5… To bylo na tu česnečku.Příspěvek upraven 08.12.16 v 14:25
Přesně ![]()
@Anna766 píše:
A když nemáme kečup dáme tam vodku![]()
![]()
no prostě se tam něco přidat musí!
a když nemáme vodku, tak tam fouknem slivovičku
![]()
no jezis, mne takhle poloovinenou v polospanku kamarad ve stanu ojel.
Bylo to na festaku a muj tehdejsi pritel se dost opil, my ho dovedli do stanu a vratili se. Pak jsme v noci si sli lehnout, normalne usli, pritel spal jak zabity a k ranu se probudim, jak mi to pritel dela zezadu, jeste v duchu nadavam, aby nevzbudil kamarada, rikam si jak to zacina byt pekne a s hruzou si uvedomim, ze pritel po opici po ranu nemuze nic, zacinam se mi to libit jeste vic, otocim se a kamarad se na mne jen usmeje, vidi muj vyraz, prilozi mi prst na pusu a smyslne zasepta „pssst“ a v tom okamziku jsem vrcholila a on za chvilku po mne. Nikdy jsme se k tomu nevraceli a nikdy se o tom uz nebavili. Muj tehdejsi pritel je byvaly kvuli jeho piti na spolecnych akcich, kamarad ma rodinu, ja mam rodinu a vidime se sporadicky cca dvakrat do roka. Kazdopadne sex to byl uzasny a ze je neco jinak (velikosti, pohybama, dotekama, dychanim) jsem zjistila kdyz jsem byla kousek od vyvrcholeni. On mi pak zaseptal, jak to bylo nadherny a jak jsem byla hned po par dotycich krasne mokra a ze jsem hezky udelana…