Perličky chlapů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.12.16 14:16
@Anna766 píše:
Jéžiš :mrgreen:

no jezis, mne takhle poloovinenou v polospanku kamarad ve stanu ojel. :oops: Bylo to na festaku a muj tehdejsi pritel se dost opil, my ho dovedli do stanu a vratili se. Pak jsme v noci si sli lehnout, normalne usli, pritel spal jak zabity a k ranu se probudim, jak mi to pritel dela zezadu, jeste v duchu nadavam, aby nevzbudil kamarada, rikam si jak to zacina byt pekne a s hruzou si uvedomim, ze pritel po opici po ranu nemuze nic, zacinam se mi to libit jeste vic, otocim se a kamarad se na mne jen usmeje, vidi muj vyraz, prilozi mi prst na pusu a smyslne zasepta „pssst“ a v tom okamziku jsem vrcholila a on za chvilku po mne. Nikdy jsme se k tomu nevraceli a nikdy se o tom uz nebavili. Muj tehdejsi pritel je byvaly kvuli jeho piti na spolecnych akcich, kamarad ma rodinu, ja mam rodinu a vidime se sporadicky cca dvakrat do roka. Kazdopadne sex to byl uzasny a ze je neco jinak (velikosti, pohybama, dotekama, dychanim) jsem zjistila kdyz jsem byla kousek od vyvrcholeni. On mi pak zaseptal, jak to bylo nadherny a jak jsem byla hned po par dotycich krasne mokra a ze jsem hezky udelana… :P 8o :*

• Citovat
  • Upravit
148178
8.12.16 14:17
@juliettee píše:
no to já úplně miluju :mrgreen: chlap když vařím, mi do všeho kecá, ale když má vařit on tak se furt na něco ptá :cert: :mrgreen:

Muj mi kouká přes rameno a když vidí že dávám do jídla dejmetomu lžičku hořčice, tak mi říká at to tam nedávám, že to nebude dobrý…a když kontruju že to tam dávám pokaždý a dlabou plnou pusou, tak mi na to řekne že to neviděl, tak je to něco jinýho…miluju chlapskou logiku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148178
8.12.16 14:19
@Anonymní píše:
no jezis, mne takhle poloovinenou v polospanku kamarad ve stanu ojel. :oops: Bylo to na festaku a muj tehdejsi pritel se dost opil, my ho dovedli do stanu a vratili se. Pak jsme v noci si sli lehnout, normalne usli, pritel spal jak zabity a k ranu se probudim, jak mi to pritel dela zezadu, jeste v duchu nadavam, aby nevzbudil kamarada, rikam si jak to zacina byt pekne a s hruzou si uvedomim, ze pritel po opici po ranu nemuze nic, zacinam se mi to libit jeste vic, otocim se a kamarad se na mne jen usmeje, vidi muj vyraz, prilozi mi prst na pusu a smyslne zasepta „pssst“ a v tom okamziku jsem vrcholila a on za chvilku po mne. Nikdy jsme se k tomu nevraceli a nikdy se o tom uz nebavili. Muj tehdejsi pritel je byvaly kvuli jeho piti na spolecnych akcich, kamarad ma rodinu, ja mam rodinu a vidime se sporadicky cca dvakrat do roka. Kazdopadne sex to byl uzasny a ze je neco jinak (velikosti, pohybama, dotekama, dychanim) jsem zjistila kdyz jsem byla kousek od vyvrcholeni. On mi pak zaseptal, jak to bylo nadherny a jak jsem byla hned po par dotycich krasne mokra a ze jsem hezky udelana… :P 8o :*

Tak to je vyšší level…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
8.12.16 14:19
@Anna766 píše:
Muj mi kouká přes rameno a když vidí že dávám do jídla dejmetomu lžičku hořčice, tak mi říká at to tam nedávám, že to nebude dobrý…a když kontruju že to tam dávám pokaždý a dlabou plnou pusou, tak mi na to řekne že to neviděl, tak je to něco jinýho…miluju chlapskou logiku :lol:

no tak to ten můj by zase nacpal všechno všude :mrgreen: hlavně by do všeho nejradši nacpal sýr…Pohlreich by z něj měl radost :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148178
8.12.16 14:20
@juliettee píše:
no tak to ten můj by zase nacpal všechno všude :mrgreen: hlavně by do všeho nejradši nacpal sýr…Pohlreich by z něj měl radost :palec: :mrgreen:

A když nemáme sýr dáme tam rum… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
8.12.16 14:20
@juliettee píše:
to dělá můj taky :roll: :lol: :lol:

Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
8.12.16 14:22
@Anna766 píše:
A když nemáme sýr dáme tam rum… :mrgreen:

a když nemáme rum dáme tam kečup :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.12.16 14:24
@Anna766 píše:
Tak to je vyšší level…

to teda, rekla bych ze lepsi nez nach*at do postele :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11559
8.12.16 14:25

To je ale legitimní dotaz. Někdo chce 1 cm kostky, někdo 1,5… To bylo na tu česnečku.

Příspěvek upraven 08.12.16 v 14:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148178
8.12.16 14:25
@juliettee píše:
a když nemáme rum dáme tam kečup :mrgreen: :mrgreen:

A když nemáme kečup dáme tam vodku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
8.12.16 14:26

Další perličkou bylo, když jsme spolu s přítelem začli žít a jednou jdu tak dělat snídani ( míchaná vajíčka) a sypu je jarní cibulkou. Přítel ke mě přijde a říká mi,, tam dáváš i rani cibulku jo? Tu já rád". Tak na něj koukám jako tele na nová vrata a říkám mu,, to je jarní cibulka a ne ranní"a on na to,, Aha, to je blbost. To je raní, protože se většinou snídá 8o :mrgreen: :lol: " No co Vám budu povídat, šla jsem do kolen :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148178
@Hanka1 píše:
to teda, rekla bych ze lepsi nez nach*at do postele :mrgreen:

To je o úhlu pohledu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
@Ivan PPZ píše:
To je ale legitimní dotaz. Někdo chce 1 cm kostky, někdo 1,5… To bylo na tu česnečku.Příspěvek upraven 08.12.16 v 14:25

Přesně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
8.12.16 14:27
@luffinka píše:
Přesně :mrgreen: měla bych se poučit..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
8.12.16 14:27
@Anna766 píše:
A když nemáme kečup dáme tam vodku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no prostě se tam něco přidat musí! :mrgreen: a když nemáme vodku, tak tam fouknem slivovičku :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí