Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
U nás se traduje perlička mýho táty, když jsem byla mimčo a šli mi s mamkou vybírat náušnice. Prodavačka jim ukazovala s různýma kamínkama a táta na to - nééé, s modrýma nééé, dyť je to holka!
@Anna766 píše:
Nejlepší je když se jde hlavně pro tu jednu důležitou věc a domu se přijde s nákupem jako krááááva a bez oné věci…chleba například.
Jako když 8 rohlíků a kilo jablek přijdou na 1250,–? ![]()
@Kakika píše:
@Ivan PPZ abych pravdu řekla, neuvědomuji si, že bych v obchodě někdy viděla kuřecí prsní řízky, kde by byla ta prsa nějak nakrájená. A výrobek s názvem „kuřecí prsa“ se asi ani neprodává. Prostě kuřecí prsa hovorově, obchodní název kuřecí prsní řízky
Já teda běžně vidam kur. prsa a prsní řízky.
@Ivan PPZ píše:
Jako když 8 rohlíků a kilo jablek přijdou na 1250,–?
To mamka tak jednou vyvedla z míry prodavačku u nás v obchodě, když jí u pokladny se smíchem říkala, že mají děsně drahý chleba (protože šla klasicky „jen pro chleba“ a u pokladny měla platit tři stovky). Prodavačka chvíli nechápala, ale pak se zasmály spolu. ![]()
Můj táta byl kdysi vyslán pro dvě tatarky a přinesl dvě tatranky ![]()
Když jsem začala chodit s mým přítelem tak jsem nevěděla že mluví ze spaní. Jednou si tak koukám na televizi, zatím co přítel vedle mě spí, a najednou mi úplně v klidu říká: „Pojď sem ty sv*ně.“
a já se ještě jako tele ptala kam mám jít…
![]()
Když jsem začala chodit s mým přítelem tak jsem nevěděla že mluví ze spaní. Jednou si tak koukám na televizi, zatím co přítel vedle mě spí, a najednou mi úplně v klidu říká: „Pojď sem ty sv*ně.“
a já se ještě jako tele ptala kam mám jít…
![]()
@Pavlina.Vesela můj taky mluví a je to někdy zajimavé..
Nedávno mi tak mluvil ze spaní a mě to hodně otravovalo nemohla jsem spát, tka jsme mu řekla, at zavře pusu a od si sedl a opravdu vážně mi řekl..
Co jsem se zbláznila, že nevidím, že na nás padají v ložnici skříně ![]()
Manžel o chvíli nestihl porod, přišel za mnou, když mě došili. Bylo to náročné, mj. mi popraskaly žilky v očích, takže půlku bělma jsem měla červenou, no moje oči vypadaly jako pokebal. A manželova první reakce: jééé, ty máš hustý oči! To by sis měla nechat natrvalo! ![]()
@Ivan PPZ píše:
Kuřecí prsa- vykostěné prso vcelku. Resp. 2 ks. Udělám z toho „řízky“ o potřebné tloušťce. Nebo motýlky, když chci větší plochu.
Kuřecí řízky- vykostěné prso nakrájené na řízky/plátky. Obvykle daleko tenčí, než krájím z prsa.
Pokud to je špatně rozpoznat, zkuste se podívat na to samé v KRŮTÍM…
Ano, takhle si to taky myslím, proto jsem řekla kuřecí prsa, ale bylo tam napsáno kuřecí prsní řízky, i když podle tvoji definice to byly kuřecí prsa ![]()
@Ivan PPZ píše:
Jako když 8 rohlíků a kilo jablek přijdou na 1250,–?
Ano asi tak, jako když si tam chlap naháže(myslím do nákupního košíku)maso, uzený, anglickou slaninu a podobný pochutiny a u kasy při placení ke mě prohodí„no mámo, ty ses rozjela“…a já to vůbec nejím.
@Vendullinka JJ, technicky to žádné řízky nejsou, protože ten „kus“ vzít a hodit na pánev- to by dobře nedopadlo. Je zajímavé, že u krůty to sedí ![]()
Ještě jsem si vzpomněla, že se manžel podivoval, proč mám pořád tendence mýt umyvadlo v koupelně, že to se přece umyje samo tím, jak si tam my myjeme ruce… ![]()
@juliettee píše:
no jako co on někdy dokáže ve spánku vyplodit…![]()
až si vzpomenu na něco dobrýho zase to napíšu
Mě můj chlap ve spánku plivl do podpaží. Ležel mi na ruce a na otázku, co se mu zdálo, odpověděl, že na něj jeden kterén plivl, tak mu to vrátil. To se snad může stát jenom mně ![]()