Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky zensky, tak tady tak procitam a čtu a poslední dobou mam pocit, ze se rady točí jen zenskyma, který nemaji ani trochu soucitu. Ted jsem četla a denicek a tam nazvali zakladatelku BEHNOU! A pak moje osobní zkušenost. Jednou jsem zakladala téma jen tak pro odlehceni o tom jak mi manžel přišel v náladě domu. Normálně si sel lehnout do našeho manželského lože, ve své posteli spalo mimco. A to bylo snad z každé strany jak to, ze ho pouštím k miminu do ložnice, kdyz ma navato apod. Až jsem se tomu musela smát. Jsem normální ženská, delam chyby ve výchově a vím to, snazim se je nedělat nebo se jich vyvarovat. Ne vždy to jde. Doma mam uklizeno, navareno… Občas stavkuju a nevarim. Dětem udelam vajíčka a nazdar bazar. No tohle neni casto, ale když toho tady mam dost, tak proste na den dva vypnu a je mi hej. Jo a taky jsem řekla dceri, ze je blbka… Já vím, dětem se takový věci nerikaji, ale v tu chvilku proste byla udělala blbost po sto padesaty a tak jsem to proste řekla. Někdy deti placnu a manželovi řeknu, ze je idiot, kdyz me nastve. A když nechci sex, tak proste není… Nejsem totiž stroj a nestydím se za to. Je tady taky nějaká, která není ideální?
Já myslím že normální ženská neřeší to, že někdo někde někoho nazval běhnou… pokud tě tak hrozně zajímá co si o tobě myslí ostatní tak je chyba u tebe, vykašli se na to..
Tak já se klidně přihlásím
. Já jsem cholerik a generál, můj muž to se mnou umí, proto jsem si ho vzala
, mám 3 syny, takže žiju ve světě pro mě místy nepochopitelným, ale s těma to umím zase já, vím jak na ně. Navařeno, uklizeno mám taky. Dokonce i něco napečeno, dárky zabalený. Vzhledem k tomu, že první dva synové už jsou dospělí, tudíž vyrůstali v jiné době, plácnutí bylo normální a pro mě je normální i dnes.Se sexem to mám stejně, naštěstí manžel je v pohodě a nezkouší nic, když nemám náladu
.Hrozně ráda si čtu, když se mi nic nechce, tak si prostě čtu a nic nedělám. A co si o mně myslí ostatní mě nezajímá, to prostě neřeším. Já zase nesoudím ostatní, protože prostě do jiné rodiny, vztahu atd. nikdy nevidíš úplně. Jo a žádnou ideální fakt neznám ![]()
To je většina, ale na internetu to málokdo přizná. To by dostal sodu!
@Doe_Jane me je jedno co si kdo o me mysli
To bys me musela znát, abys věděla o čem mluvím. Jen mi prijde hnusný jak tady nadavaji holce co se vlastně jen chtěla vypsat třeba…tohle je tema pro odlehceni, ne o kritizovani někoho či něčeho… Proste jen tak. Protože v chybyma se člověk učí ne? ![]()
Hele, bud rada, ze jsi normalni. Byt superzenou je strasne narocne, ver mi, mluvim z vlastni zkusenosti
.
Cau prosimtě jasně, žádnej stres žijem jen jednou a taky se samozřejmě snažim ale nejsem anděl ani matka Tereza… dítě beru jako fajn společníka a fajn zkušenost ale že by to pro mě byl smysl života to asi ne…a navic teda si myslím že zrovna míchaný vajička jsou super zdravej pokrm plnej bílkovin a vitamínu.. určitě lepší než řízek.
@vonajebohyne píše:
Hele, bud rada, ze jsi normalni. Byt superzenou je strasne narocne, ver mi, mluvim z vlastni zkusenosti.
Ano ano, nás dokonalých je málo
. A vůbec to nemáme lehké viď.
@vonajebohyne píše:
Hele, bud rada, ze jsi normalni. Byt superzenou je strasne narocne, ver mi, mluvim z vlastni zkusenosti.
@xiaxxx píše:
Ano ano, nás dokonalých je málo. A vůbec to nemáme lehké viď.
No praaaaave, je to hokna byt supermatka, supermilenka, supermanzelka a super ve vsech oblastech.
Navic konkurence prakticky neexistuje, takze te nema co motivovat ke zlepsovani (i kdyz, priznejme si to, prakticky neni co).
@vonajebohyne No právě, co zlepšovat, když jsme tak dokonalé… ![]()
@vonajebohyne píše:
@xiaxxx píše:
@vonajebohyne No právě, co zlepšovat, když jsme tak dokonalé…
To jo, ale predevsim si na nas cenim te prirozene skromnosti.
To uz ma dnes malokdo…
@mamina1982 tun diskuzi o opilém muži si pamatuju, ta byla dobrá
![]()
@vonajebohyne
Vážně, tak ještě, ze si na to jen někdy hraju ![]()