Normální ženské sem, superženy ven

Napsat příspěvek
Velikost písma:
506
15.12.16 14:40

@chipsa no třeba… A mimco neuspava u prsu a krasne samo usíná… Já tohodle stabi docilila vždy až kolem půl roku u deti a bylo to bez place

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
15.12.16 14:44

@Janasas tak jako matka jsem taky někdy mela pocit, ze nutne musím poradit. Naštěstí jde do uvědomila, ze nechci, aby mel každý kolem me tak chytrý deti jako ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
15.12.16 15:05

Já toto podobné téma tu čtu již po několikáté. To, že tu je nějaký gang nafrněných matek a ženštin :-D a vždycky si opravdu kladu otázku které to jsou, protože já jsem se tu s ničím takovým vůči mé osobě nesetkala a ani vůči jiným. Snad jen jedna mimoňka tu je co ráda rýpe, ale tu bych brala s reservou, jinak mi tu nikdo nepřijde nějak zlý. Jen prostě každý komunikuje tak jak umí a jak mu je vlastní, v běžném životě se taky nebaví lidi mezi sebou všichni stejně a sluníčkově. Pak je na místě asi otázka jestli tedy taky nespadám do skupiny superžen :-D :-D :-D když mě tu nic takového nepotkalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
15.12.16 15:05
@mamina1982 píše:
@chipsa prave, každá máme svoje problémy ne? A pro nás problém, pro druhého banalita.

Chyba, dokonala zena nema problemy. Taky kde by je ona vzala? Vzdyt ma super praci, manzela, deti, dum se zahradou, postavu. Nikdy ji nikdo neprekvapi, osud k ni bude vzdy pratelsky (taky jak by se to vlastne mohla stat, vzdyt ma vsechno super a je na vse pripravena 8). Takze kdyz to neumis jak ona, tak jenom cum a nejakou lidskost ci dokonce empatii necekej.

A osobne obdivuji tady vzdy kazdou, ktera se pod nickem sveri s temi prachobycejnymi a pro nektere nepochopitelnymi problemy, jako jsou nevera, ztrata prace, financni krize, zlobive deti a nedej boze kdyz pozada o pomoc 8) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
15.12.16 15:11

@Rakosnicek1983 píše:
Ja bych to taky neudela.Pro me je matka, ktere odevzdá dite hyena.Sice pro vsechny je nad tim právo na život, tudiz je to pro ne přijatelnější nez potrat, ale jeste bych neco snášela špatne cely život, tak fakt, ze jsem porodila dite a nekomu ho dala. Potrat bych si reálné zdůvodnila jako lékařskou nutnost (přesvědčila bych sama sebe, ze melo dite VVV nebo ze bych potratila spontánně později).

Holky, zabrousila jsem do tohoto tématu, ale rady co udílí uživatelka nahoře, to je síla. TO JSOU DOKONALÉ MATKY

https://www.emimino.cz/…ncim-266144/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
15.12.16 15:14

Myslim, ze supermatky nechodi rozhodne na mimiservery, chodi sem bud pohodarky nebo ty, co musi do vseho strkat jizlive zobak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
15.12.16 15:31

@Lady Bee me osobně teda taky ne, a když náznak, tak mi je to vcelku jedno. Jen mam poslední dobou pocit, ze žádná ženská nemůže byt nechtene těhotná, nikdo nemůže byt bez zajištění, kdyz chce dítě a co víc..tema samo o sobě- deti. Co se týče výchovy a nazoru některých maminek, tak to někdy cumim na to jak některé umí byt zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
15.12.16 15:36
@juliettee píše:
Já jsem taky velice nedokonalá :P Jsem náladová, umím křičet, jsem nervák, a občas do toho ještě přecitlivělá :mrgreen: a prdííím :mrgreen: Ale taky si všímám, že je tady každá druhá paní dokonalá :jazyk: A vím o jedné, která by jim mohla dělat královnu… :lol: :lol:

S tim prdenim jeste jsem si vzpomnela, jak tady nejaka tvrdila, ze jeji dvoulete dite pokazde kdyz si prdne rekne automaticky pardon :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
15.12.16 15:38

@chipsa ale dat dítě do kojenaku ci k adopci ke pro mě osobně prijatelnejsi než se ho bůh ví jak zbavit :,( já jsem proti potratum, ale chápu ze jsou někdy zeny v tak spatne situaci, ze je pochopim, kdyz řeknou, ze jdou na potrat. Je mi to teda líto, ale každá máme svědomí a s tím pak žijeme. Já sevtaky vyrovnavam s něčím co jsem si zavinila sama a nedá mi to spát, ale tak to proste je a noc s tím neudělám. Jednou jsem to tak tenkrát udělala a tečka. Nekedna se tedy o potrat co tak něco, ale svědomí je teda svine :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
15.12.16 15:40

@LadyBrigit to moje děti teda někdy taky opardoni prd… A vzápětí si prdnou znova a ohromný smich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
15.12.16 15:41
@mamina1982 píše:
@Lady Bee me osobně teda taky ne, a když náznak, tak mi je to vcelku jedno. Jen mam poslední dobou pocit, ze žádná ženská nemůže byt nechtene těhotná, nikdo nemůže byt bez zajištění, kdyz chce dítě a co víc..tema samo o sobě- deti. Co se týče výchovy a nazoru některých maminek, tak to někdy cumim na to jak některé umí byt zle

Já mám spíš pocit, že lidé musí mít život do detailu nalajnovaný, vše musí do puntíku vycházet. Ve chvíli, kdy jim do těch plánů něco nečekaně skočí, nedokáží se s tím smířit a přijmout život takový, jaký je. Raději budou dupat kolem sebe a dělat vše proto, aby se od toho svého plánu moc neodchýlili (a to i za cenu téměř vlastního sebezničení). A přitom by se kolikrát stačilo jen nadechnout a vyrazit trochu jiným směrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
15.12.16 15:46

@malinika tak to je prave to. Kdyz mas vše téměř dokonale, tak se sotva smiris s prohrou. Kdyz nemáš nic za co jsi bojovala, tak si ničeho nevazis… Já si vážím toho, ze mam to co mam. Někdy to sice tak nevypadá, ale je to tak. Moje kamarádka si musela vlastně sáhnout až na samy dno, aby se pak zvedla a byla lepší… A ta byla prave v takovém dokonalem, nafrnenem světě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
16.12.16 06:08

@mamina1982 prosimte, to sis jeste nevsimla, ze kazdej se cejti jako normalni a standard, ze ktereho by si kazdy mel vzit priklad?
„Ja to delam akorat rozumne, kdo to dela lip, ten to prehani a patri do Bohnic, kdo toho dela min, tomu by meli deti odebrat“ :-)
Takovehle diskuse nemaji smysl, klidne ti sem prijdou pritakavat presne ty nicky, ktere jsi mela namysli jako superzeny, akorat jsi je ze slusnosti nejmenovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
16.12.16 06:19
@LadyBrigit píše:
S tim prdenim jeste jsem si vzpomnela, jak tady nejaka tvrdila, ze jeji dvoulete dite pokazde kdyz si prdne rekne automaticky pardon :lol:

Já jsem zase četla, že nějaká paní chtěla už od narození praktikovat bezplenkovou metodu a že její dítě už třetí den v porodnici, když se mu chtělo kakat tak říkalo e-ee 8o Zkusím tu diskuzi najít. Ale je už starší takže nevím :think:

EDIT: tady je odkaz, aby si někdo nemyslel že si vymýšlím https://www.emimino.cz/…ankovani/11/

Nechci se nikomu vysmívat nebo tak, ale přijde mi to postavený na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
16.12.16 08:41

@Pudloslava tak ja si ty jejich jména ani nepamatuji :lol: Ale tady ani nejde o to, ze každá z nás je nejchytrejsi, ale spis o tom, ze jsem si všimla, ze poslední dobou se tady vyskytuji zensky, který vlastně jen urazeji… To mi prijde opravdu dost ubohý, zvlášť kdyz si uvedomis, ze se schovávají pod nějaký anonym nebo inzernotovy Nick.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí