Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bud jsi tehotna a mas MS, a nebo to muze byt mimodelozni jak pisou ostatni..Kazdopadne si udelej par testu jeste, a popripade jdi k lekari ![]()
A taky břicho mě docela hodně bolí než obvykle
akorád mě tětka štve, že jsem měla jít dneska na ultrazvuk, ale nešla jsem skrz to ![]()
Mám to ted úplně sstejný…zpoždění 17 dní a včera jsem myslela že jsem do stala MS ale je to tak jak ty říkaš, jen takoví růžovo hnědý cosi. ale strašně málo. A TT mám taky negativní…ak já nevím ![]()
@jitukka No a já sem to pak nakonec dostala
takže těhotná nejsem ![]()
@Kateřina C no tak to sme dvě
já to taky včera dostala
tak příští měsíc no.
Ahoj holky, měla jsem taky takový problém s menstuací. Před třemi měsíci jsem vysadila antikoncepci. minulý měsíc jsem měla jen 2 dny hnědý výtok místo MS a tento měsíc taky ale snad jen jeden celý den. PAk už nic. S manželem jsme měli kondom někdy. Nikdy se mi to nestalo. test jsem si nedělala protože mi nepřijde že bych mohla být těhotná… máte s tím někdo zkušenosti??
Moc díky T.
Dobry den chtela bych se zeptat minuly mnesic sem to mnela nprmalne a tento .nesic uz pretahuji asi 2 tydny ale misto toho mam nejaky ruzovy nechapu to mam i bolesti pod briskem jako bich mnela doatat ms ale nevim cp to je a i test sem si delala a negativni poradi .i nekdp