Místo menstruace růžově hnědý výtok

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6391
9.4.13 18:07

Bud jsi tehotna a mas MS, a nebo to muze byt mimodelozni jak pisou ostatni..Kazdopadne si udelej par testu jeste, a popripade jdi k lekari ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.13 18:13

A taky břicho mě docela hodně bolí než obvykle :,( akorád mě tětka štve, že jsem měla jít dneska na ultrazvuk, ale nešla jsem skrz to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
9.4.13 18:27

Mám to ted úplně sstejný…zpoždění 17 dní a včera jsem myslela že jsem do stala MS ale je to tak jak ty říkaš, jen takoví růžovo hnědý cosi. ale strašně málo. A TT mám taky negativní…ak já nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 12:49

@jitukka No a já sem to pak nakonec dostala :,( takže těhotná nejsem :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
11.4.13 12:54

@Kateřina C no tak to sme dvě :( já to taky včera dostala :( tak příští měsíc no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.13 19:33

@jitukka tak snad se nám to povede ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.8.13 13:15

Ahoj holky, měla jsem taky takový problém s menstuací. Před třemi měsíci jsem vysadila antikoncepci. minulý měsíc jsem měla jen 2 dny hnědý výtok místo MS a tento měsíc taky ale snad jen jeden celý den. PAk už nic. S manželem jsme měli kondom někdy. Nikdy se mi to nestalo. test jsem si nedělala protože mi nepřijde že bych mohla být těhotná… máte s tím někdo zkušenosti?? :( Moc díky T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.19 18:02

Dobry den chtela bych se zeptat minuly mnesic sem to mnela nprmalne a tento .nesic uz pretahuji asi 2 tydny ale misto toho mam nejaky ruzovy nechapu to mam i bolesti pod briskem jako bich mnela doatat ms ale nevim cp to je a i test sem si delala a negativni poradi .i nekdp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí