Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Měla jsem zpožděnou menstruaci tak 23 dní. Dneska jsem měla jít na ultrazvuk jestli nejsem těhotná a když jsem se tam chystala tak jsem dostala menstruaci, tak jsem tam volala že nepříjdu, ale příjde mi to tak že jen špiním, mám to takové růžově hnědý, ale bolesti břicha mám jak když mám normální menstruaci. Mužete mi prosím někdo poradit co to může být? byla bych moc ráda ![]()
Tak mohl zárodek odejít s krví a dostaneš třeba menzes.. to se stává.
@darkblack píše:
Můžeš být těhotná i když jsi to dostalaMůj případ..
I můj, po zjištění těhotenství jsem menstruovala ještě dva měsíce - tj. do třetího měsíce těhotenství
Měla bys jít na vyšetření. Můžeš být těhotná a ještě krvácet, a může to být i mimoděložní těhotenství (nechci strašit, ale mělo by se to vyloučit a potvrdit normální děložní nebo jen hormonální poruchu).
Udělej si další test, nejlíp jich udělej víc během třeba tří dnů. To je asi nejlepší, co můžeš udělat, pokud ti jednou test vyšel pozitivně a jednou negativně. Ztratíš pochybnosti a budeš vědět, na čem jsi ![]()
@darkblack a mám si teda pak udělat test? ale právě jako ms mi to nepříde, mám to slabí a ta barva toho
tohle jsem ještě neměla
@Kateřina C Jak píšou holky, ještě pár testů a pak vyšetření u doktora nic nezkazí.
Btw. prosím, přečti si, jak se NEMAJÍ pojmenovávat diskuse ![]()
Dobře tak to udělám jak mi radíte
a pak se uvidí, jinak děkuji všem co mi napsali ![]()