Bartoliniho žlázka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
LC
7.4.13 23:10

bartoliniho žlázka

Dobrý večer, mám zkušenosti s Barholiniho žlázou, která mi zhnisala a byla jsem v nemocnici na vyčištění…je to asi pul roku a už se mi zase bulka znovu udělala…mohu se zeptat zdamá někdo zkušenosti s opakující B žlázou…a zda pořád budu muset chodit dokola na laparoskopii…docela se toho bojím:( že mi za chvilku bulka zase zhnisa…protože nedoufám, že by sama zmizela…nebo chci se zeptat zda na to nekdo nepoužívá něco, čím by předešel zhnisení…děkuju moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
336
7.4.13 23:18

Ahoj, mě jí také čistili, už se to však nikdy neopakovalo a je to deset let. Nemyslím si, že by to, co píšeš, bylo typické. Holt jsi to schytala podruhé ale myslím, že ty dva případy spolu nesouvisí. Holt máš na to smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
7.4.13 23:40

Se mnou byla v nemocnici holka, které to čistili už 3×…teda na podruhé jí to měli odstranit, ale prý tam něco nechali, tak to museli udělat po 3… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
8.4.13 14:04

I já mám s tim bohužel zkušenost. Poprvý se mi to udělala 8 týdnů po porodu, řízli mi to, týden jsem chodila denně na vyčistění. Trápila jsem se s tim dalších 5 měsíců, pořád se mi to vracelo, ale zase zmizelo.Bylo to náročný, doma dvojčátka a já pořád lítala po doktorech. Teď už dva roky klid, naštěstí.
Můj gynekolog mi hned poprvý dal takovou černou mast, ale to nezabrala, už to bylo pozdě. Pak jsem s tim pokaždý mazala, a nejspíš pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.13 14:42

Ahoj potrebovala bych radu. jsem 10 dni po konizaci, asi to s tim nejspis nesouvisi, ale otekl mi dost stydky pysk, mam to cervene nabehle a k tomu se mi zdurela uzlina v trisle, cely to na dotek boli a pri chuzi to trochu citim. myslite, ze to muze byt ono? chci jit zitra k doktorovi. muze mi to osetrit muj gynekolog nebo me s tim nekam posle? a muzu zkusit tu cernou mast jak sem se tu docetla? pripadne jak a kolikrat aplikovat? diky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.13 14:56

Kdyz si na to sahnu je to takova bulka asi 1 cm velka

• Citovat
  • Upravit
394
2.6.13 15:00
@Anonymní píše:
Ahoj potrebovala bych radu. jsem 10 dni po konizaci, asi to s tim nejspis nesouvisi, ale otekl mi dost stydky pysk, mam to cervene nabehle a k tomu se mi zdurela uzlina v trisle, cely to na dotek boli a pri chuzi to trochu citim. myslite, ze to muze byt ono? chci jit zitra k doktorovi. muze mi to osetrit muj gynekolog nebo me s tim nekam posle? a muzu zkusit tu cernou mast jak sem se tu docetla? pripadne jak a kolikrat aplikovat? diky

Ahoj, já jsem teda měla bouli jakoby u vchodu do pochvy, takže to asi ono nebude. Jiný projevy jsem neměla. Šla bych zítra normálně ke svýmu gynekologovi.
Držim palce, ať je brzy po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.11.16 12:19

Ahoj, minulý rok se mi udělala boule, kterou mi řízli v narkóze za 2 h jsem šla domů a do 14 dnů jsem byla ok.. tak po měsíci se mi udělala boule, ale nebolela, doktorka řikala že je to ok.. ale před
2 měsíci se boule ozvala, jela jsem na pohotovost, kde mi to bez umrtvení řízli a vymačkali.. když jsem šla na 4tý výplach, boule byla zase plná, tak mi tam dali dren a za 2 dny zase na kontrolu.. při kontrole mi vytáhli dren ale byla tam stejná boule a tak mě poslali domů, že neví co semnou a ať přijdu až doberu antibiotika.. druhý den jsem utíkala do jiné nemocnice, kde mi dali znovu dren a silnější antibiotika.. po 3 dnech bylo vše ok.. dobrala jsem antibiotika a šla do práce.. kde se mi boule začla zase zvětšovat, po 2 dnech bolení jsem šla raději k doktoru..opět mi to řízli, ale netekl hnis, ale jen nějaký hlen.. byla to prý cysta :( dali mi tam dva stehy a dostala jsem čípky na bolest.. za 4 dny mám jít na kontrolu, už skoro 2 dny ležím v posteli, ale pořád to trochu krvácí a strašně bolí :,( :,( :,( nemáte s tím někdo podobnou zkušenost?? Já už se z toho snad zblázním, do toho všichni s Vánocema :,( :,( a já jsem k nepoužití :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí