Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mě jí také čistili, už se to však nikdy neopakovalo a je to deset let. Nemyslím si, že by to, co píšeš, bylo typické. Holt jsi to schytala podruhé ale myslím, že ty dva případy spolu nesouvisí. Holt máš na to smůlu.
Se mnou byla v nemocnici holka, které to čistili už 3×…teda na podruhé jí to měli odstranit, ale prý tam něco nechali, tak to museli udělat po 3… ![]()
I já mám s tim bohužel zkušenost. Poprvý se mi to udělala 8 týdnů po porodu, řízli mi to, týden jsem chodila denně na vyčistění. Trápila jsem se s tim dalších 5 měsíců, pořád se mi to vracelo, ale zase zmizelo.Bylo to náročný, doma dvojčátka a já pořád lítala po doktorech. Teď už dva roky klid, naštěstí.
Můj gynekolog mi hned poprvý dal takovou černou mast, ale to nezabrala, už to bylo pozdě. Pak jsem s tim pokaždý mazala, a nejspíš pomohlo.
Ahoj potrebovala bych radu. jsem 10 dni po konizaci, asi to s tim nejspis nesouvisi, ale otekl mi dost stydky pysk, mam to cervene nabehle a k tomu se mi zdurela uzlina v trisle, cely to na dotek boli a pri chuzi to trochu citim. myslite, ze to muze byt ono? chci jit zitra k doktorovi. muze mi to osetrit muj gynekolog nebo me s tim nekam posle? a muzu zkusit tu cernou mast jak sem se tu docetla? pripadne jak a kolikrat aplikovat? diky
@Anonymní píše:
Ahoj potrebovala bych radu. jsem 10 dni po konizaci, asi to s tim nejspis nesouvisi, ale otekl mi dost stydky pysk, mam to cervene nabehle a k tomu se mi zdurela uzlina v trisle, cely to na dotek boli a pri chuzi to trochu citim. myslite, ze to muze byt ono? chci jit zitra k doktorovi. muze mi to osetrit muj gynekolog nebo me s tim nekam posle? a muzu zkusit tu cernou mast jak sem se tu docetla? pripadne jak a kolikrat aplikovat? diky
Ahoj, já jsem teda měla bouli jakoby u vchodu do pochvy, takže to asi ono nebude. Jiný projevy jsem neměla. Šla bych zítra normálně ke svýmu gynekologovi.
Držim palce, ať je brzy po problému.
Ahoj, minulý rok se mi udělala boule, kterou mi řízli v narkóze za 2 h jsem šla domů a do 14 dnů jsem byla ok.. tak po měsíci se mi udělala boule, ale nebolela, doktorka řikala že je to ok.. ale před
2 měsíci se boule ozvala, jela jsem na pohotovost, kde mi to bez umrtvení řízli a vymačkali.. když jsem šla na 4tý výplach, boule byla zase plná, tak mi tam dali dren a za 2 dny zase na kontrolu.. při kontrole mi vytáhli dren ale byla tam stejná boule a tak mě poslali domů, že neví co semnou a ať přijdu až doberu antibiotika.. druhý den jsem utíkala do jiné nemocnice, kde mi dali znovu dren a silnější antibiotika.. po 3 dnech bylo vše ok.. dobrala jsem antibiotika a šla do práce.. kde se mi boule začla zase zvětšovat, po 2 dnech bolení jsem šla raději k doktoru..opět mi to řízli, ale netekl hnis, ale jen nějaký hlen.. byla to prý cysta
dali mi tam dva stehy a dostala jsem čípky na bolest.. za 4 dny mám jít na kontrolu, už skoro 2 dny ležím v posteli, ale pořád to trochu krvácí a strašně bolí
nemáte s tím někdo podobnou zkušenost?? Já už se z toho snad zblázním, do toho všichni s Vánocema
a já jsem k nepoužití
![]()
Dobrý večer, mám zkušenosti s Barholiniho žlázou, která mi zhnisala a byla jsem v nemocnici na vyčištění…je to asi pul roku a už se mi zase bulka znovu udělala…mohu se zeptat zdamá někdo zkušenosti s opakující B žlázou…a zda pořád budu muset chodit dokola na laparoskopii…docela se toho bojím:( že mi za chvilku bulka zase zhnisa…protože nedoufám, že by sama zmizela…nebo chci se zeptat zda na to nekdo nepoužívá něco, čím by předešel zhnisení…děkuju moc